שלום לכולם,

שלום לכולם,

מעטים הפורומים בתפוז ובכלל שבהם יש אוירה נעימה ונחמדה כמו כאן. אחד מהם הוא פורום אוספים ואספנות. מידי פעם אני מציץ כאן ורואה הודעות של אספני ספרים, או של מי שמעוניין להעביר ספר זה או אחר לידיו של אספן מעוניין. אני מבין שיש לא מעט מבין המשתתפים כאן שהם אספני ספרים. פורום אוספים ואספנות נועד לתת במה לכל אספן, בכל תחום ובכל גיל, שבה יוכל להביא לידי ביטוי את אהבתו לאוסף שבנה בעמל רב. יחד עם זאת משמש הפורום כמקום מפגש לאספנים, שבו הם יכולים לקשור קשרים מקצועיים וחברתיים זה עם זה. אין לנו בפורום האספנות העדפה לתחום איסוף זה או אחר - בולים ומטבעות, תחומי האיסוף ה"קלאסיים" דרים בכפיפה אחת עם אוספי ספרים, מחקים, כרטיסי ביקור, דגמי מכוניות, סביבונים, תגי יחידות צהליות, סכינים וחרבות ומה לא. הקשר הבין-תחומי מפרה ומועיל, ובעיקר -מהנה. קיבלתי רשותו האדיבה של לאזארוס להעלות פניה לאספנים שביניכם - בואו לבקר גם אצלנו. תחום איסוף הספרים, כמו שאתם יודעים היטב, הוא עולם ומלואו, ונשמח לכל לימוד אודותיו. כיוון שהחלפת פריטים נהוגה אצלנו בפורום, ורבים מהמשתתפים מעבירים פריטים מיד ליד ללא תמורה או בתמורה סמלית כחלק מהפעילות הרגילה, אין לי ספק שחלקכם גם יוכלו להנות באופן מוחשי, לא רק וירטואלי. אני משוכנע שכניסת אספני ספרים לפורום האספנות תביא כמה מהאספנים להתוודע לפורום הזה, ולהשתתף בו, ושני הפורומים יצאו נשכרים משיתוף הפעולה. שיהיה שבוע שקט ורגוע לכולם, אריק.

תודה ../images/Emo140.gif

ופורום 'אוספים ואספנות' הוא בהחלט פורום כיפי וחשוב. ממליץ לכולם לבקר בו. המון
, אריק.

למעלה