שלום לכולם!!!

black_magic

New member
שלום לכולם!!!

מה שלומכם? איך עובר החופש בצל החום המכביד הזה? אני אתמול הייתי בתל אביב, במוזיאונים לאומנות והיה מאד יפה.. וזה בגלל שאני אוהבת אומנות.. מה איתכם? מה אתם אוהבם לעשות?

cca

New member
מה עשיתי בחופש...

הייתי בקייצת של שמע, מכירה??? היה כיף ואח"כ יצאתי לטיול ארבעה ימים של שמע והיה נחמד... וביום ראשון טסתי לטורקיה וחזרתי אתמול והיה 10!!!!!!!!!!! ואפשר לדעת מי את? מס איסיקיו שלי 121422026|

BlueMind

New member
אחד הדברים שאני הכי אוהב לעשות זה

ל-ר-ק-ו-ד!!
בעיקר את הריקודים הלטיניים כי בעיניי זה ממש סקסי!
וגם מרגישים טוב את הקצב של הריקוד. האמת היא שזה לא קל כפי שזה נשמע ... לפחות לא בהתחלה. קודם לומדים את הצעדים ואחר כך יש את הדברים היותר מסובכים כגון: סיבובי לחץ, השכבות וכו´. ואם אתה כבד שמיעה ועוד בחור (המוביל) דרושה השקעה לא מבוטלת ... אני זוכר שבפעמים הראשונות שהייתי בא לריקודים הלטיניים במועדון ריקודים היו מסתכלים עלי כאילו שנפלתי מהירח (לא רגילים לראות מכשירי שמיעה ועוד רוקד?!) . עכשיו תארו לעצמכם שאני ניגש לבחורה ומציע לה לרקוד עמי... ברוב המקרים היה את ה"לא,תודה" הקר והמנומס. רק הודות לכמה נשמות ממש טובות והשקעה לא מבוטלת צברתי את הניסיון ויום אחד הגעתי למצב ממש נחמד שבו כמעט כל בחורה שהייתי מזמין הייתה רוקדת אתי בכיף! אוי... בסה"כ ביקשת לשמוע מה אנחנו אוהבים לעשות... מממ... אני צריך לסתום את הפה לפעמים!

LordNor

New member
אני עובד בחלוקת פליירים בחופש...

ולפני שבוע הייתי בשוויץ.. היה נפלא.. (שלי, אני ממש שונא אומנות!!!!!! זה פשוט משעמם..., למרות שבשוויץ ביקרתי במוזיאונים לאומנויות..)
מה איתכם?

LordNor

New member
למה שטויות???

פליירים של מסעדה מסויימת... ודווקא מרווחים טוב... אני לפחות יכול להרוויח 50 שקל בחצי שעה...עם הפליירים.. אבל יש עוד עבודות מזדמנות...

המרחפת

New member
על אומנות ופליירים

שלי לא אמרה שהעבודה שלך היא שטויות, אלא ההצהרה שלך שאתה שונא אומנות. אני אישית אוהבת אומנות, למרות שסף הסבלנות שלי כלפיה קצת ירד אחרי חמש שנות לימודי אומנות בסיסיים. העניין הוא, שאומנות היא עניין מאד מאד סובייקטיבי (סובייקטיבי הוא נוגע להעדפה אישית, מושפע משתנה מאדם לאדם, להבדיל מאובייקטיבי, ענייני וחסר העדפות אישיות), כמו המשפט "על טעם ועל ריח אין להתווכח. הבנה של אומנות (ומכאן, גם העניין בה) תלויה במתבונן באומנות, בהשקפת עולמו ובדרך הסתכלותו על העולם. מישהו יכול להסתכל על פסל, להתלהב ממנו ולראות בו אלף ואחד רמזים ומשמעויות ומסרים שניסה להעביר האומן, ואני אראה בו כמה חתיכות מתכת מולחמות ביחד. ולהיפך, אני יכולה להסתכל על תמונה, לנתח אותה, את הטכניקה, את המתרחש בה, בעוד שאתה (או כל אחד אחר) תביט בה ולא תבין אפילו את המתרחש בה. ולסיכום: אהבת אומנות והבנתה משתנה מאדם לאדם. כפי ששלי מקפידה להכריז כל רגע על אהבתה העצומה למכבי חיפה ולי זה לא מזיז בגרוש, שלי ואני אוהבות אומנות, ואתה שונא את זה. מנהגו של עולם
.

המרחפת

New member
זה כל מה שיש לך לומר?

חשבתי שדווקא את תאריכי בדיבור
. או לפחות תספרי איפה היית ומה היה שם.

black_magic

New member
אוי עדידס..

זה היה לפני שבוע.. ואת מי זה מעניין חוץ ממך וממני??

למעלה