שלום לכולם !

Make

New member
שלום לכולם !

חזרתי , כן כן , מהצבא , שבועיים מעייפים קצת . . . אני קצת עובר על מה קרה בפורום בשבועיים האחרונים (שבוע וחצי בעצם) ורואה שיש כאן התקדמות ממש נחמדה (נזכרתי בשיחה רצינית עם מישהו על לימוד גראפיטי , או בעצם על נתינת טיפים של טכניקות) . . . בקיצר , סוף שבוע עמוס מצפה לי , הרבה צבע מחכה לי על מדף (עוד הרבה צבע מחכה לי על מדפי החנויות) וכמובן כל הקירות :) אני אעלה יותר מאוחר משהו מהישנים שלי (ברגע שאמצא) . . . כבוד לכל מי שמקדם את הפורום ! MAKE

Make

New member
הנה . . .

אני מעלה כמה דברים די פשוטים . . . לא הכי ישנים , לפעמים אני כ"כ אוהב את הפשוט , ולפעמים אני פשוט נמצא באמצע רחוב ראשי :) MAKE RESPECT : Virs , NIO , DEM ONE , LAME , GATA , FUZZY , D2em youre the best

Make

New member
עוד . . . רמת גן

פשוט , ואקסטרים קצת , היה קשה לעשות אותו , במיוחד כשאתה נמצא מעל אנשים :)

Make

New member
הכי פשוט שיש :)

לפעמים יש זמן רק לאוטליין ואז להסתלק כמה שיותר מהר מהשומרים העצבניים של בית הקולנוע :) רמת גן (מחקו מזמן - שרד בערך שבוע)

MCstasha

New member
חח אהבתי את המרפסת..

והאחרון היה ממש יפה אבל הראשון לא היה משהו

Make

New member
אני מת על מרפסות .. .

עשיתי כמה עד עכשיו ואני עושה בכל הזדמנות , זה הספוט ההכי מעולה . . . אםםם , ומה שאמרת על הראשון - על טעם וריח . . . אתה יודע . . . MAKE

Steezo

New member
גגות זה בהחלט כיף

בייחוד ששניה לפני שאתה רוצה להתחיל אותם שני אנשים מחליטים להתמזמז לך מתחת לגג
... חח באמת נקודה טובה תפסת

Make

New member
מצאתי סקיצה עתיקת יומין !

וכמובן , שחור לבן :) וכן הכל נעשה ממש בכוונה , כל התלת מימד והכל , אני אוהב את הסקיצה שלי ולא מעלה עבודות שאני לא אוהב . . . . טוב , מספיק , תיהנו לכם , אני זז להשיג קצת צבע :)

למעלה