שלום לכולם !!!

mominman

New member
שלום לכולם !!!

שלום !!! שמי אליאור ואני בן 14 מחדרה !!! אני פשוט חולה על סדרות מצוירות ואני המנהל הראשי של האתר הרשמי למצוירים בארץ שהוקם בעזרת עשרות אנשים... לצערי מחשבי קרס לפני כחודש ועליית האתר שהיה אמור לעלות בחנוכה נדחתה למועד לא ידוע... ברשותינו אלפי תמונות... ומוזר שרק עכשיו שמתי לב שיש פורום כזה בתפוז... כי פשוט חיפשתי בכל מקום !!! אמממ....אני ישמח אם נפתח שרשור של תמונות , מילים לשירים , ושמות של סדרות !!! בקיצור...... שלום לכולם !!!!! 205937301 זה האייסי שלי... בדרך ככל אני תמיד מחובר אבל בגלל שהמחשב שלי קרס אני מחובר מחברים בלבד...אשמח לדבר... שלכם לנצח, אליאור
ואל תשכחו את הסדרות המצויריות- לעולם !!

horse girl1

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gifברוך הבא...../images/Emo137.gif

נראה לי ששווה שהיא פו משהו אם פול תמונות...... אתה מוזמן לפתוח שרשור בכייף!
דרך אגב אתה יודע מה המילים של הסדרה "ארץ התינוקות"?
ועוד משהו אתה זוכר אולי(אולי אתה היחידי שעוד יזכור)שהייתה פעם תוכנית אם מן משפחת חתולים והיה להם מין תולעת שטסה בתוך תפוח והיא עשתה גם את המעברונים בתוך הסדרה...היא הייתה תוכנית ישנה מאוד נדמה לי בערוץ 6 אני לא בטוחה
אתה זוכר משהוא כזה

טיקיי

New member
זה "עיר התינוקות"...

וזה מה שאני זוכר מהמילים (יכול להיות שזה לא מדוייק): זאת היא, עיר התינוקות, יש בה, המון סבות לחיות, זאת עיר, רק של תינוקות. מעל מרחף לו ענן קטן והוא אוורירי ולבנבן. והמשקה שהכי נאהב, תמיד עשוי רק מחלב. עיר השליטון הוא בידינו וכאן, הכל... לא זוכר מה... זאת עיר, רק של תינוקות. זה לא הכל ואני לא בטוח שזה מדוייק, אבל זה מה שאני זוכר...

mominman

New member
שלוםםםם שובבב

טוב אז ככה.... אני ממש מצטער שלא עניתי לך..!!! כי לא הייתי על המחשב ששמתם את התגובות !!! אמממ....בקשר לתולעת ולתפוח זה מאד מצלצל לי מוכר....!! מאד !!! ובקשר לעיר התינוקות כבר נתנו לך ת'מילים !!! אגב כשהמחשב שלי יחזור אני בונה את האתר מחדש ואני ישמח לעוזרים.....!!! וחוצמזה יהיה שמה את כל המילים, התמונות והמידע כמעט על 500 סדרות (!) אמממ....זהו...=] וחוץ מזה נצא שם במבצעים...אחד כבר התחלנו....אבל בגלל קריסת האתר הוא נדחה.... המצבע הוא : "חברים מצוירים" ( שאגב זה שם האתר ) ואני יוצאים בהחתמת ילדים באינטרנט ובבתי ספר... על הקמת ערוץ סרטים מצוירים ( משו כמו קרטון נטוורק ) אמממ....ואם זה לא יפעל אז לפחות רצועת שידורים בערוץ הילדים או בערוץ 1 לדור הבוגר זאת אומרת רצועת שידורים ביום שישי נוסטלגית....איך נראה לכם?!? תגיבו........

horse girl1

New member
ההמשך הוא.....

מה שכתבתה: עיר השליטון הוא בידינו וכאן, הכל... לא זוכר מה... זאת עיר, רק של תינוקות. זה לא הכל אני ממשיכה:וכאן הכל הוא בידנו והכל נקרא בשמנו זאת עיר רק של תינוקות לכל תינוק יש פו תפיד ו.... עוד משהו לא זוכרת כבר!:)

ל א ק י

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gif

נשמח אם תפתח שרשורי תמונות ומילים לסדרות
רק אל תציף יותר מידי

נ"ש...

תודה ל-ל א ק י שפתחה את גלריית ה Chipmunks אתם מוזמנים להוסיף תמונות למה שאני שמתי

למעלה