שלום לכולם :)

Tzif Tzif

New member
שלום לכולם :)

קודם כל קוראים לי קארין, אני בת 18 וחדשה בפורום. עכשיו לבעייתי: יש לי חבר כמעט שנתיים, הכל היה מושלם עד לרגע בו הוא הפיל את הפצצה: "אני מרגיש חנוק". הוא רוצה לבלות קצת יותר עם חברים וקצת יותר עם ידידות וכו'. אחרי שיחה ממושכת, החלטנו להתרחק קצת, לתת קצת חופש אחד לשנייה. וכך היה. התקשרתי פחות, לא הצעתי שנפגש תכופות, בקיצור נתתי לו מרחב. בתקופה הזאת התקרבתי קצת יותר לידיד שלי, עכשיו יש לציין שהוא אמר שאין לו בעיה בכלל עם זה שיש לי ידידים ושאני בקשר יום-יומי איתם. מאותו הרגע בו הוא שמע על זה, הכל השתנה. פתאום כן מפריע לו שאני לא מתקשרת הרבה, כן מפריע לו שאני לא מציעה שנפגש כל הזמן. אז מה עליי לעשות? כי אם אני אחזור להתנהג כמו בהתחלה, הוא ירגיש שוב חנוק וכו'. ואם לא, אז אולי הוא יחשוב שכבר לא אכפת לי ממנו או שאני כבר לא אוהבת. כל הצעה, עיצה או סתם מילות עידוד יתקבלו בברכה. קארין

alice12345678

New member
מצלצל מוכר...

אתם 2 צעירים במערכת יחסים של 2 ללא ספק אתם מרגישים משהו אחד לשניה אך בכול אופן חברך הסתקרן לבחוץ וביקש מרחב ...כצפוי הוא הרי ילד קטן הוא ציפה שאת תחכי לו ותבכי עליו אך לא כך הדברים...והוא התעצבן כי מותק...פגעת לו באגו...אל תתייחסי זה שטויות של מתבגרים כולנו עברנו את זה...אם בא לך על הידיד שלך לכי על זה ...ואם את מעדיפה את חברך אז תציבי לו תנאים ...וחוץ מזה אל תקחי ללב!!! באהבה אליס

alice12345678

New member
מצלצל מוכר...

אתם 2 צעירים במערכת יחסים של 2 ללא ספק אתם מרגישים משהו אחד לשניה אך בכול אופן חברך הסתקרן לבחוץ וביקש מרחב ...כצפוי הוא הרי ילד קטן הוא ציפה שאת תחכי לו ותבכי עליו אך לא כך הדברים...והוא התעצבן כי מותק...פגעת לו באגו...אל תתייחסי זה שטויות של מתבגרים כולנו עברנו את זה...אם בא לך על הידיד שלך לכי על זה ...ואם את מעדיפה את חברך אז תציבי לו תנאים ...וחוץ מזה אל תקחי ללב!!! באהבה אליס

מסכימה עם אליס חלקית

אם בא לך על החדש - תלכי על זה. אבל אם לא, אל תחזרי לישן כל כך מהר (אם בכלל) העובדה שהמשכת הלאה אומר שהתגברת על הישן. העובדה שהוא ויתר עלייך, נפגש עם אחרות וכשראה שהמשכת הלאה הוא נפנף בדגל אדום. אל תחזרי למעגל הזה - מה יקרה בפעם הבאה שהוא ירגיש חנוק? גיל התבגרות או לא - במידה ותגיעי עם בן זוג כזה ליחס יותר מחייב כמו נישואים - תתני לא את המרחב המתאים כשהוא ירצה? אם הוא בכלל לא יטרח לספר לך? הוא רצה לאכול מהצד - תני לו להנות מזה. אבל אל תתני לו לחזור

למעלה