שלום לכולם

שלום לכולם

אני חדש פה,השם זה תומר
ויש לי שאלה,נניח שפגשתם מישהי שהיא הטעם שלכם ב ה' הידיעה אבל היא לא רוצה שתעשו משהו שאתם כלכך רוצים נניח כגון קורס או תחביב מסוים והיא מתנה את זה בקשר שלכם מה הייתם עושים? בוחרים בבחורה או באהבה לדבר?

../images/Emo39.gif

תשמע מה אני מציעה לך. לעולם אל תוותר על מה שאתה אוהב למען קשר שאתה לא בטוח בו. ואם היא אומרת לך לבחור אז(סליחה על הביטוי) שצלך לחפש את החברים שלה בסיבוב .

אהבה התלויה בדבר - בטל הדבר,

בטלה אהבה. חוץ מזה, לעולם אל תוותר על משהו שאתה אוהב [אלא אם כן, אתה רוצח סידרתי] למען מישהו.

Vdrums

New member
באמת מעניין מה התחביב שלך שכל כך

מטריד אותה... בכל מקרה אם מישהי היתה אומרת לי להפסיק לנגן הייתי אומר לה יאללה ביי. זה מגוחך לחלוטין, היא צריכה לקבל אותך עם התחביבים שלך ועם תחומי העניין שלך.

jessy19

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אם הייתי פוגשת בבחור שלא היה מעוניין שאעשה משהו שאני מאוד אוהבת, נגיד היה דורש שאוותר על שיעורי פיתוח קול, הייתי בוחרת באותו דבר ולא בבחור כי מי שאוהב אותי צריך להיות שמח שיש משהו שאני עושה ואוהבת לעשות. חוץ מזה, אני עברתי את גיל 18 ולכן לא מבקשת אישור מאף אחד לעשות דברים שאוהבת.

תראה, התשובה האינטואיטיבית היא

"אל תוותר על מה שאתה אוהב, אל תבטל את עצמך". אבל אבל אבל. אין לי מושג מה התחביב הזה ולמה היא מתנגדת. אולי זה נורא מסוכן והיא דואגת לך, אולי זה לא ישאיר לכם דקה ביחד, אולי אין לי מושג מה. אז אם אתה רוצה התייחסות אמיתית, תסביר במה מדובר.

שזיפוני

New member
הממ.. אבל אז את מחליטה לפי טעמך..

ולא טעמו.. לדעתי, אם היא לא רוצה שהוא ימשיך בתחביב זה, מתוך דאגה ולא אגו, ולא משנה מה בדיוק התחביב, אז הוא צריך פשוט לעשות חשבון קר וקשה - מה יכאיב לו יותר לאבד. אם היא לא רוצה שהוא ימשיך בתחביב מסיבה אידיאולוגית שלה, או "כי לא נראה לה", אז שיבהיר לה שאין מצב שהוא מוותר! הסיבה הפשוטה לעצה שלי היא שבמצב הראשון שהצגתי הוא אכן ירוויח ע"י החשבון הזה. במצב השני הוא מפסיד בגדול אם הוא מוותר, משני הצדדים, כי אסור שבן/ת זוג תשלוט בך מסיבות כאלו. לילה טוב.

למעלה