שלום לכולם

נלי.

New member
שלום לכולם

טוב באתי על מנת לעשות קצת סדר בבלאגן בנושא הקבוצה באיכילוב. נתחיל מזה שמי שמעוניין לשלוח מייל אז קודם כל המייל הוא [email protected] וחלילה הוא לא חסוי ולא סודי ותמיד ניתן להשאיר הודעות ואני חוזרת לכולם. לגבי הקבוצה הסבר קצר. לפני כשלושה חודשיים הקמתי אכן את קבוצת התמיכה. רעיון הקבוצה היה קיים כבר המון זמן אבל לא יצא לפועל. לפני כארבעה חודשיים לקחתי את היוזמה והחלטתי שאכן הגיע הזמן להקים קבוצה כזו. תחילת הרעיון היה להקים קבוצה שבנויה מהחברים בפורום בוואלה בלבד, אך כיוון שאני יודעת שיש גם כאן פורום לאחר שיחות והסכמה משותפת שלי ושל נציגי המחלקה להשמנת יתר באמת פתחנו את ההזמנה לכולם גם כאן גם בפורומי השמנה הרזיה. העניין רץ בצורה פומבית במשך חודשיים ונתגבשה קבוצה מסויימת שהחלה את המפגשים ובשבוע הבא זו הפגישה השלישית שלה. ציינתי בפעם הקודמת כי לאחר הודעה זו הדברים יעברו לגישה אישית ההודעות לכל הנושא יועבר באופן אישי אחד לאחד. העניין גם צויין כך בפגישה האחרונה שהתקיימה באיכילוב. הדבר נעשה על מנת לא ליצור קבוצה שמשתנה כל שבוע. חשוב לי לציין שהקבוצה היא לא קבוצה שנפגשת חברתית כמו מפגשי הפורום (כמו זה שרועי מתכנן שבוע אחרי כן אצלו בבית). הקבוצה עוסקת בנושא אחר לגמרי אכן בתמיכה עידוד שמיעה וקבלת מידע. ישנם פה מספר אנשים שאינם חדשים ואכן ראו את ההודעות שלי רצות חוזרות ולא היו מעוניינים להצטרף בזמנו כאשר הכוונה היתה שכל מי שבאמת רוצה יצטרף ומשם "נשבור" את הראש איך ממשיכים, אבל כרגע המטרה היא שוב כמו שציינתי שזו תהיה קבוצה קבועה קבוצה שתתמוך ותעודד ותכיר אחד את השני, שלא יווצר מצב שכל שבוע באים אנשים אחרים חדשים ישנים לא מכירים לא יודעים מי נגד מי. ציינתי במכתב האישי שהעברתי כי יתכנו שינויים והשינויים יבוצעו ע"י במידה ויש שאלה ניתן לפנות למייל האישי שלי ואני יענה לכל אחד אישית על שאלתו ובקשתו. לילך

למעלה