שלום לכולם!

שלום לכולם!

קודם כל מצטערת על האיחור, אבל המון תודה לכולם על הברכות המרגשות. עכשיו אני רוצה לספר לכם מה קרה לי אחרי הלידה ה"קלילה" שהייתה לי. ובכן, הלידה באמת הייתה קלה ואני אספר לכם עליה בקרוב. ביום שבת כשבאה רופאה לבדוק אותי ע"מ לשחרר אותי הביתה, התלןננתי על כאבי בטן חזקים. הרופאה ה"מאוד נחמדה" אמרה לי: "ככה זה אחרי 3 לידות, זה טבעי, לכי הביתה קחי שני אדוויל וזה יעבור לך צ´יק צ´ק. השתחררנו הביתה ואיך שהגעתי נשכבתי על הספה עם כאבי תופת בבטן. במשך השבת ויום ראשון שכבתי כמו מתה על הספה, כשאני בקושי מניקה את הילד (דבר שבדיעבד הסתבר שאסור היה לי לעשות בכלל.) ביום א´ בערב אני כבר לא מסוגלת. בעלי לוקח אותי למוקד ומשם מטיסים אותי לבי"ח. שם אני עוד בקושי מסבירה וישר אשפוז. מסתבר שיש לי דלקת חריפה ברחם, שלא אובחנה. קיבלתי כ"כ הרבה אנטיביוטיקה, חוררו לי את כל הידיים וכולי סימנים שחורים מהעירויים. קיבלתי כדורים לייבוש החלב, ורצו לתת לי מנת דם כיוון שההמוגלובין שלי צנח ל 7.6 בקיצור, חזרתי אתמול יום ה´ כדי להשתתף בבריתו של בני (שגם עברה בקלות מדהימה) וישבתי כמו סמרטוט על הספה, מוזנחת ונראית כמו גוויה מהלכת, כשכל המשפחה מסתכלת עליי במבטים של רחמים. אני עדיין לא בריאה, וזה יקח עוד המון זמן לדברי הרופאים שטיפלו בי, עדיין יש לי כאבים נוראים בבטן התחתונה וכמעט שאתמול חזרתי לבי"ח. רציתי להתקשר לבי"ח שבו ילדתי ולומר להם, איך זה שלא אובחנתי, איך זה שילד בן 4 ימים מורחק מאמו למשך 3 ימים ואמו כמעט שכחה איך הוא נראה ומה הריח שלו, איך זה שבגלל כזו שטות, הייתי עלולה לאבד את הרחם, כל זה בגלל רופאה אחת שהייתה לחוצה לשחרר אותי לאלתר, כאילו שהמחלקות היו מלאות (ילדתי באיכילוב, וכנראה שבעקבות הכתבה מלפני שבועיים, יש הרבה פחות יולדות). טוב אני אסיים כאן, כי נגמר לי הכוח לשבת, ושוב מתחילים הכאבים. אז סופ"ש נעים וטוב לכולם ושלא נצטרך לעבור או לשמוע יותר על דברים כאלו. פנינה

פנינה, קודם כל תרגישי טוב.

מקווה שתחלימי מהר ותתאוששי. מאחלת לך הרבה בריאות, כוחות והנאה מניתאי הקטן והמשפחה. לגבי הרופאה האידיוטית אני לא אגיב כי זה לא "יפה" לקלל באינטרנט. אבל הרשלנות שלה פשוט בלתי נסלחת. הסיפור שלך מעלה בי את שק הכעסים שיש לי על מחלקת יולדות ברמב"ם בו ילדתי. שחררו אותי ללא בדיקת רופאה ("מצטערים פספסת, היא כבר היתה פה"- פספסתי בגלל ששלחו אותי לבדיקות דם עם יותם שהפך לצהוב מאוד ביום האישפוז האחרון "הוא לא באמת צהוב, זה התאורה כאן בחדר" (עוד אחות "חרוצה", מזל שהחליפה אותה אחות יותר אינטלגנטית ואחראית). ולתלונתי שאבדתי את התחושות בירך השמאלית לגמרי נאמר לי "כן, זה מהאפידורל" וזה לא משנה שהסברתי שלא קיבלתי אפידורל או שום חומר אחר. במקרים כאלו קשה לי להאשים את המערכת, כי המערכת מורכבת מאנשים: מהרופאה שעמדה מולך, ואותה רופאה שלא עמדה מולי. זו לא המערכת רשלנית. זוהי רשלנות פושעת של האנשים הקטנים... "המערכת" זהו קוד להתנערות מאשמה. שוב רוצה לאחל לך התאוששות מהירה. מצטערת מאוד שלא זכית לפתיחה מוצלחת יותר בהכירות שלך ושל ניתאי. בטוחה שהמשך הגידול יהיה פיצוי לשניכם!

דיאנה1

New member
אוי פנינה, כל כך עצוב ומקומם. טוב

שבכל זאת הדלקת התגלתה בזמן. כל הכבוד שהתעקשת וחזרת למוקד. מאחלת לך החלמה מלאה והמשך אמהות מוצלחת ומהנה למרות ההתחלה הקשה. וכל כך מרגיז שגם אמרו לך להפסיק להניק! זה בכלל לא הכרחי. יש אנטיביוטיקות שאפשר להניק איתן. גם לחברה שלי היתה דלקת כל כך חריפה ברחם לאחר הלידה שהיא היתה צריכה לחזור לאישפוז, אבל היא המשיכה להניק. מתי רופאים יתחילו להבין בהנקה ובחשיבות שלה ולא יורו על הפסקת הנקה כשאין צורך בכך?!

מצמרר../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

פנינה - מאחלת לך החלמה מהירה ואגירת כוחות מחודשת. סיגל אמא של שגיא

ציפי ג

New member
רפואה שלימה

הכאב הזה הוא נורא, גם הפרידה מהתינוק, גם הכאב הפיזי, גם החשש מה היה קורה אם... רפואה שלימה, ומזל טוב על ניתאי, עוד לא הספקתי להגיד לך איזה שם יפה זה, לטעמי.

אמיר.

New member
לא לשתוק !!!

ראשית - רפואה שלמה ! את ניצלת, ב"ה. אבל אחרת עלולה \, חס וחלילה לגמור אחרת (לצערי היתה לנו ידידה כזאת). את חייבת להתלונן ! לא בשביל הנקמה או הענשה, פשוט להציל אחרות. אפילו אם המכתב שלך יהפוך ל´תזכיר´ של ההנהלה לרופאים וסתם הערה בתיק של הרופאה, עדין עשית משהו לטובת האחרות. ואם בגלל המכתב, רופא אחד ישים לב למישהי אחת ויציל אותה - עשית הרבה מאד !!!

רותי ע

New member
אוי..כמה נורא.. ../images/Emo10.gif

קודם כל החלמה מהירה
וטוב שתפסו את זה בזמן. וזה כל כך מרגיז ומקומם. לא היית כאן לאחרונה אבל היה דיון מעניין לפני יומיים על תנועת נשים קוראות ללדת. והן מדברות בדיוק על זה-על היחס הגרוע בבתי החולים. על יותר מדי טעויות. חבל שגם את היית צריכה לסבול ובמקום לידה נהדרת עד הסוף קיבלת כל כך הרבה סבל וכאב.
תעדכני אותנו מה קורה.

אוייש ממש נורא..

זה מתווסף לסיפורים הנוראים שעכשיו מופיעים בעיתוני סוף השבוע
תרגישי טוב ושיהיה רק טוב !!

פנינה, זה ממש מזעזע ../images/Emo46.gif

אני מאד מקווה שתחלימי במהרה ושתוכלי להנות מניתאי בכל הכיף.
שירלי

אוי פנינה, זה ממש נורא !

אני מקווה שעכשיו את מרגישה יותר טוב וכנ"ל לגבי ניתאי.אני הייתי שוקלת צעדים נגד הרופאה הזו.

odeia

New member
פנינה, קודם כל החלמה מהירה לך,

במישור הגופני אבל גם הנפשי. את חייבת לטפל בפגיעה הנפשית, שהיא קשה מאוד. תתחילי לקחת רסקיו, מותר בהנקה ובכל מצב ולכל אחד, אפשר לתת לתינוק במקביל, כי גם הוא עבר משהו לא קל יחד איתך. הייתי מציעה לך במקביל לבקש עזרה נפשית קונבנציונלית ואלטרנטיבית. אשמח לנסות לעזור מרחוק ע"י שליחת רייקי, אם תרצי ותסכימי. במידה וכן - תשלחי לי מסר בבקשה. יהיה לך יותר קל להחלים גופנית אם תטפלי בנפשך הפצועה במקביל. אני עברתי לידה קשה מאוד, גובלת בעתעללות בי ובילדה. רק כשהתחלתי לטפל בעצמי נפשית, הצלחתי להרפא גופנית. אני טיפלתי בעצמי בפרחי באך. מאחלת לכם רק בריאות טובה אורנה

imale

New member
החלמה מהירה ושלמה לך ../images/Emo140.gif

חבל כל כך, ממש שובר את הלב, שבגלל טיפשות ורשלנות של רופאה, עברתם סבל כזה, את ומשפחתך. מאחלת לכם מעתה והלאה רק טוב ואושר

פנינה היקרה

לחשוב שבגלל הרופאה הרשלנית ממש כמעט קרה לך אסון זה מכעיס מאוד! אני שמחה שהכל מאחורייך ושהסיפור שלך נגמר בסופו של דבר על הצד הטוב! הרבה בריאות!

היי פנינה, מקווה שאת כבר מרגישה

יותר טוב ומתאוששת במהרה. גם לי היה סיפור אחרי הלידה בליס, שבעקבותיו אושפזתי לחמישה ימים כשהילדים כבר היו בבית , והאמת היא שאני כבר לא יודעת מה לחשוב אם זה בגלל רשלנות או שמא משהו אחר. החלמה מהירה מהירה

פנינה. מאחלת לך שתרגישי טוב ומהר../images/Emo101.gif

נשמע בהחלט לא קל ומסוכן מה שעברת ואני שמחה שתפסתם את זה לפחות בזמן! שירלי.

jole

New member
החלמה מהירה../images/Emo24.gif../images/Emo101.gif../images/Emo140.gif

למעלה