שלום לכולם

PITBULL

New member
שלום לכולם

זו הפעם הראשונה שאני רושם כאן אז בשביל הסיפתח יש לי שאלה רצינית אחי נמצא במזרח כבר כמעת שנה הודו נפאל תאילנד ויטנאם ..... איך גורמים לא לחזור הבית ? אבא משתגע אמא מודאגת מה עושים ? אל תגידו שיגמר הכסף יחזור, כי הוא לא חזר מדה מראש על תשובות רציניות ודרך אגב זו בעיה משוטפת לרבים

PITBULL....שלום לך....

..מממממממ....כן בקטע של הכסף אתה צודק... גם אני שנגמר לי הכסף לא חזרתי.... תשמע אין לי באמת תשובה לזה... לדבר איתו אני מניח שיעזור אבל אני מנסה לחשוב על דרך כלשהי... להחזיר אותו הבייתה ואני לא מצליח למצוא.... הוא שם במזרח אתם כאן בארץ... אפשר רק לדבר איתו (אני חושב) מממ...אולי דרך חבר שלו שאתם מכירים שנמצא שם שיוכל לדבר איתו.... אולי אפילו לפנות לנציגות של אותה מדינה בה אחיך נמצא בישראל... ולבקש שיפיצו לכל הישראלים שנמצאים שם... שיחזור הבייתה (לא יודע אם זה דבר רלוונטי כל כך אבל אפשר לנסות) אני באמת לא יודע מה להגיד לך ... מצטער.... דרך אגב אם נגמר לו הכסף איך הוא מסתדר שם? אתם יודעים? כסף לטיסה לארץ למשל יש לו? בתקווה שיחזור הבייתה במהרה ברי

Yidaki doo

New member
אולי צריך ללכת הפוך...

היי Pit, אם אחיך תקוע על סרט של סמים, אז זאת באמת בעייה ואולי צריך לנסות להגיע אליו שם,וזה באמת יכול להיות מפחיד ומדאיג. אבל אם לא, ויש לכם קשר טוב אתו, תנסו להקשיב ולראות מה כ"כ טוב לו שם, ואם השהייה באמת עושה לו רק טוב, וגורמת לו להרגיש טוב ושלם עם עצמו, אז אפשר לנסות לקבל את זה, ולהיות מרוצים שטוב לו כל כך, ולשמוח בשבילו! אז אולי אפשר לבקש ממנו להסביר להורים,ולנסות להפחית קצת את הדאגה שלהם... בהצלחה!

עליגל

New member
האם יש לכם קשר איתו?

אולי כדאי שמישהו מבני המשפחה יסע לפגוש אותו במקום שיהיה מוסכם עליו הרבה יותר קל לדבר פנים אל פנים וגם תראו מה מצבו. אני פגשתי במזרח חברה שנמצאים שם שנה או יותר או כי הם תקועים על סמים וצריך לגייס עזרה להחזיר אותם או שיש להם קשר לכת או תרבות מיסטית או שמצאו עבודה מענינת אולי איש בטחון בשגרירות ואולי הוא בשלבי חזרה בתשובה פגשתי בבנקוק בחור שמתקרב לחבד הוא נסע לארהב וחזר לבנקוק נסה לבדוק בבתי חבד יש אחד ענק בבנקוק ויש בקטמנדו ויש בפונה ובדלהי בסינגפור בהונגקונג. בהצלחה ספר מדי פעם מה קורה

למעלה