שלום לכולם !!!

שלום לכולם !!!

אני יואב... נחמד לדעת שיש פורום של הלהקה האהובה עלי בתפוז =] בכל מקרה מצאתינחמד שאפשר לעיין בו ולמצוא דברים מעניינים על הופעות הרד הוט מכל הזמנים...

lollapalooza

New member
שלום יואב

ברוך הבא
ספר לנו קצת על עצמך (מה שתרצה) ומקווה שיהיה לך כיף.

אז אוקי../images/Emo98.gif

אני מהוד השרון.. בן 18.. חולה על רד הוט , להקה מדהימה , הם גדוליםם... ממאוכזבי פארק הירקון =\ אני מתופף ואלבום אהוב...ללא ספק חלב אם...

lollapalooza

New member
אוווו עוד מתרגם לחבורה../images/Emo70.gif

נפלא ברוך הבא לקבוצת מאוכזבי פארק הירקון.

SirPsychoSexy1

New member
ברוך הבא!

שמי אייל אני בן 18 מאבן יהודה( לא רחוק ממך) אני גם מתופף ... הדיסק האהוב עליי הוא BLOOD SUGAR SEX MAGIK אני אמנם גם ממאוכזבי פארק הירקון.. אבל האמת שאני לא ממש יכול לדבר כי אני כבר הייתי בהופעה של הצ'ילי פפרז ... אגב.. היית בהופעות של להקת המחווה לצ'ילי פפרז, הפאנקי מאנקס?!

אהלן אייל...

סחטיקה עליקום....איך היה בהופעה? איפה זה היה? ומתי? אני מקנא! כן, היתי באיזה הופעה של הפאנקי מונקס לפני שבועיים בכפ"ס (היו בעיות מוניטור משהו ענערף...) ההופעה קצת נהרסה בגלל הסאונד אבל הם טובים לאללה

SirPsychoSexy1

New member
אז ככה:

א. ההופעה הייתה לפני 4 חודשים... בתאריך ה12.9.03.. זה היה בפילדלפיה שבארצות הברית... בעקרון היה פיצוץ ומדהים... אתה יכול לקרוא את הביקורת הופעה שכתבתי .. זה נמצא ב"מאמרים" .... ב. כן כן אני יודע לאיזה הופעה אתה מתכוון.. ההופעה שחצי ממנה נעם (הסולן) שר איפה שהקהל נמצא ולא על הבמה .. כי הוא לא שמע את עצמו... כן גם אני הייתי בה... :)

למעלה