שלום לכולם

דוייק

New member
שלום לכולם

אני עידו, בן 17.5 מאילת. אני לומד בבצפר הקיבוצי ביטבתה. שלחתי את טופס הדח"ש שלי כבר, ואני מעוניין מאוד בלצאת לשנת שירות. הבעיה שלי היא כזאת, בגלל שאני גר כל כך רחוק מאוד קשה לי לנסוע לסמינרים ואורחויות של שנות שירות, ובכך אני מפסיד הרבה מן האופציות שלי. מה הייתם מציעים לי לעשות?

yellow cheese

New member
זוהי הסיבה ש-קן אילת- בנוע"ל נסגר.

זה קושי אדיר להוציא אוטובוסים שנוסעים יום שלם. בכל אופן- אין לך סמינרים קרובים לבית? זתומרת..באילת? ליד אילת...? משהו? ביררת? תברר אם יש סמינרים קרובים בקיבוצים ליד אילת, כך שאם יש- תלך אליהם ולא לסמינרים בצפון לדוגמה. -אני יודעת שלא הועלתי הרבה, אבל
. ניסיתי. שלך, שירלי

דוייק

New member
אממ

נוע"ל זה נוער עובד ולומד? בכל מקרה על מכינת הנגב אני יודע.. אני הולך שם לסמינר של יומיים או איך שהם קוראים לזה כדי לראות וגם ב 23 24 אני נוסע לסמינר של עמותת "אלון". חוצמזה, אף אחד פה לא הציע פיתרון או דרך להקל, ואני לא מאשים אותכם. אני פשוט הגעתי למסקנה שאין ממש.

כרגע אני מניחה שאתה בדרך

לסמינר של עמותת אלון. תראה, יש לעמותת אלון קומונה בבאר שבע(הקומונה שלי) שזה קצת יותר קרוב לך ככה שאתה מוזמן לבקר אצלנו בקומונה תמיד. אני מניחה שאתה גם מכיר את חברת הקומונה שלי מהקיבוץ שלך:).

Idan91

New member
דבר ראשון -

התקשרת לוודא שהטופס הגיע? (חשוב!) ולעניין - קודם כל - חפש פנימיות (או מקומות אחרים בהם אתה מעוניין) שיש בהם אורחות במהלך סוף השבוע, זה עשוי להקל עליך - או על יום עבודה - אם אתה בביה"ס הקיבוצי בו אתה לומד מונהג יום כזה. ברור שזה קשה להגיע להרבה מקומות - אבל חשוב שלפחות תנסה. מצד אחד, זה לא רעיון מדהים להינעל על מקום אחד מסוים לפני שבכלל ראית אותו - מצד שני במקרה שלך זאת אפשרות. חוצמזה - נסה לברר על מקומות, לפחות התרשמות ראשונית - מאנשים שכבר נסעו אליהם (שתחליט מה אתה באמת רוצה לבדוק לעומק). בכלל - כל מי שהיה במקום כלשהו - נשמח אם תכתבו התרשמות בפורום.

TGTF

New member
דוצומוצו!

עידוצ'יק, יש לי משהו מאוד חשוב לדבר איתך עליו, רעיון ממש מגניב לש"ש שהציעו לי תתקשר אליי פיו השלישי שאני מכיר בפורום הזה, והוא עוד חדש

למעלה