שלום לכולם

שלום לכולם

פרסתי לי את פריסת השם המפורש באתרו של אורי רז ולצערי לא ממש הבנתי איך לפרש את הפריסה הנ"ל אני אצרף אותה לכאן ואשמח לשמוע פרשנויות השאלה היא בנוגע לזוגיות 1 העולם 2 אביר המטות 3 שלושה מטות 4 קיסרית 5 נער החרבות 6 נזיר 7 שוטה 8 כוכב 9 קיסר 10 שישה מטות 11 מלך החרבות 12 אס הגביעים 13 שישה חרבות

צוף3

New member
הי ../images/Emo79.gif

כפי שמפורט בהודעת המנהלות, אין אנו מפרשים פריסות מעל 10 קלפים. אנא קיראי את ההודעה. תודה! :)

תודה צוף

תוכלי לומר לי איזה פריסה מומלצת ע"מ לדעת קצת על חיי האהבה? (שלא קיימים כבר הרבה זמן
)

צוף3

New member
הי שוב ../images/Emo41.gif

מה את רוצה לדעת לגבי חיי האהבה? תני מעט רקע: האם את יוצאת עם מישהו, קשר אחרון וכו'.

../images/Emo9.gif

רקע כמו שכתבתי, אין מערכת יחסים ואין אהבה באופק
איזו פתיחה מומלצת בד"כ? נמאס לי מהקלטית הרגילה שאותה אני כבר פותחת "על עיוור"

צוף3

New member
הי נובה ../images/Emo24.gif

כדאי לעשות את פריסת השאלה: מה אני יכולה לעשות כדי לקדם קשר זוגי בשלושת החודשים הבאים? סיכום 6 קלפים + קלף סיכום בהצלחה

פריסת שאלה לא טובה בשבילי

מהסיבה בפשוטה שאני לא יודעת לפרש פריסת שאלה פריסות שלמות ורגילות (קלטית, כוכב וכיו"ב) אין לי בעיה או שאבצע פריסת שאלה ואקבל את הפירוש של הקלפים כאן, זה אפשרי?

צוף3

New member
נובה נובה ../images/Emo24.gif

ברור שזה אפשרי - זו מהות הפורום שלנו, מצחיקה קטנה... פירסי והעתיקי את עמדות הקלפים לכאן, ואנו נעזור לך לפרש, וכך, על הדרך, תתנסי בעוד סוג של פריסה! מחכה לך :)

אוקיי הנה הפריסה

שאלתי כמו שאמרת וזה מה שיצא (ואולי באמת אני אלמד משהו מזה
) מה - 10 מטות אני - 8 גביעים יכולה לעשות - האוהבים כדי לקדם - נסיך החרבות קשר זוגי - 6 מטבעות בשלושת החודשים הבאים - השטן סיכום - המוות לפי הבנתי את הקלפים, הפריסה לא נראית מעודדת, אבל כמו שאמרתי, אין לי ידע בפריסת שאלות

פירוש פריסתך ../images/Emo103.gif

עברת אכזבה רגשית בעברך הרומנטי: אני מניחה כי בן זוגך היה זה שבחר לפרק החבילה והפרידה היתה קשה לך מאוד והשאירה בך משקעים. נראה כי עליך לעבור שינוי מהותי ולסגור את פרק הגירושים הזה בחייך בטרם תוכלי לקדם זוגיות כלשהי, כי את עדיין מדשדשת באותו המקום מבחינה רגשית וזה למעשה עוצר אותך היום מלפתח קשרים אחרים או לרצות בהם באמת. עליך להיות חדה ולחתוך לכאן או לכאן, האם את באת מעוניינת להמשיך הלאה בחייך או שמא לא. את מאוד חוששת מקשר זוגי עתידי וחוששת להיות תלויה באדם אחר שוב ולכן אולי בתת מודע את לא ששה בכלל להתחיל קשרים אחרים כיום. כל הנושא הזוגי נתפס בעיניך היום כעומס, כמטלה כבדה וכדבר מייאש ואת לא רואה הרבה עתיד בתחום הזה. סגירת העבר והשארתו מאחור בחייך יביא לשינוי בגישתך ולכך שלפתע תרצי מאוד לקדם את הזוגיות בחייך. זה תלוי בך - השינוי הפנימי אצלך מאוד מאוד מתבקש (קלף המוות). שיהיה בהצלחה

צ ל י ל 8

New member
מסכימה עם בת גלים ו...

רוצה להוסיף: אני חושבת שעצם העובדה שאת כרגע בחוסר זוגיות מקשה עלייך מאוד (10 מטות). את לוקחת את זה יותר מדיי ללב וזה גורם לך חוסר יכולת כמעט להמשיך בחייך. אני מסכימה עם בת גלים שאת צריכה להתנתק באופן סופי ממערכת היחסים שהייתה לך בעבר כי ייתכן וזה מה שמקשה עלייך להמשיך הלאה (8 גביעים). את צריכה להחליט שאת מחליטה ללכת הלאה ולשכוח את מה שהיה בעברך (נער החרבות). נראה כי את מסוגלת לקיים קשר זוגי מאוד טוב. את יודעת להעניק כמו שאת מקבלת ויש יחסים של שיתוף פעולה מרווה בינך לבין בני זוגך (6 מטבעות). 3 החודשים הבאים יכולים להוות עבורך שחרור ממה שהגביל אותך עד כה (השטן), להתנתק ממחשבות כואבות ולהשתחרר. את צריכה לבחור בטוב (האוהבים) ולא ברע. היי אופטימית! המוות כסיכום אומר שעלייך לסיים את מה שמציק לך ולפתוח בדף חדש טוב יותר (מוות). הפריסה לא רעה, רק נותנת לך קצת חומר למחשבה. את צריכה אולי לעבוד על עצמך, וכן, זה אולי לא יהיה לך קל, אבל שווה "כל גרוש".

ענת וצליל

המון המון תודה
עזרתן לי מאוד חבל שאני לא מצליחה להבין איך לפרש פריסות שאלה. אני מודעת לשינוי שאני צריכה לעשות, הבעיה שאין לי מושג איך לעשות ואיפה בכלל להתחיל אז שוב המון המון תודה לכן

למעלה