שלום לכולם

שלום לכולם

אני נמצאת בדילמה נוראית לאחר שנראה לי כי עשיתי טעות מטופשת ביותר התמודדתי על משרה כל שהיא בנוסף לזו שעכשיו והתקבלתי אליה. המנהלת הנוחכית שלי גם כן רצתה אותי למשרה נוספת, אך סרבתי כי התקבלתי קודם לזו הראשונה. אתמול קיבלית טלפון כי יתכן ולא אתחיל לעבוד במקום זה, עקב "הנחתת" מישהי אחרת (ויטמין P). תשובה סופית אקבל ביום א' בערב או במהלך יום ב'. הייתי מעוניינת לשאול את הקלפים מה לעשות, אל מתלבטת לגבי הניסוח. מי יכול/ה לעזור????

אוי, כמה טעויות ושגיאות

כל שהיא=כלשהי בנסוף לזו שעכשיו=בנוסף לזו שאני עובדת בה עכשיו הנוחכית=הנוכחית קיבלית=קיבלתי אל=אך

טוב, ניסחתי אחת ואני מקווה שעשיתי

זאת טוב: שאלתי: "מהו הפוטנציאל שלי לעבוד במשרה אליה התקבלתי?" עשיתי פריסת 8 קלפים, בקלפי ריידר ואלו הקלפים שהתקבלו: שבעה גביעים, שישה מטבעות, אביר המטות, אס המטבעות, אביר המטבעות, שלושה גביעים, מלכת המטבעות, אס המטות קלף סיכום: עשרה גביעים תודה ושבת שלום,

matal girl

New member
גלית

פרסת יותר מדי קלפים והשאלה בעייתית משהו. ראשית אני ממליצה לשאול- מה עלי לעשות כדי להצליח במשרתי החדשה בשבוע\חודש\שנה קרובים.(תבחרי את) הקלפים- מה עלי לעשות כדי להצליח במשרתי החדשה בX זמן? +קלף סיכום. 5 קלפים +קלף סיכום תני בבקשה רקע כלשהו ואת פרשנותך הראשונית לגבי הקלפים. אשמח לעזור לך. ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

blackcat2

New member
הבעיה היא../images/Emo12.gif

כך אני מבינה, שהבחורה לא יודעת באם המשרה בכלל תהיה שלה או לא ולכן אני תוהה באם הפריסה הזו מתאימה. השאלה גלגלצ, מה בדיוק את מבקשת לדעת. האם את נדרשת לתת תשובה לעבודה שפחות נראית לך ואת חוששת שאם תעני בשלילה תגלי כי גם מקום העבודה אליו את רוצה להתקבל לא ירצה אותך ואת תיוותרי קירחת מכאן ומכאן. במקרה כזה שווה לטעמי לעשות פריסת השוואה בין 1. להמתין לתשובה ביום ב' ממקום העבודה הרצוי 2. לבחור בעבודה בה את פחות מעוניינת (כי את נדרשת לתת תשובה מיידית). אם אני צודקת בתחושותי תפרסי 7 קלפים בלבד וצייני את הסדר המדויק ואנחנו נעשה חלוקה לקבוצות בהתאם.

אסביר את עצמי

התמודדתי על משרה X ואני זו שהתקבלתי אליה מבין כל המועמדות, לאחר מבחן במקביל, המנהלת שלי הציעה לי משרה קטנה יותר במקום הנוכחי, משרה נוספת, אך אמרתי שאני מתמודדת על משרה X ולכשתהיה לי תשובה, אודיע לה, שכמובן היתה כי התקבלתי ולכן התשובה למשרה Y הינה שלילית. המנהלת לא היתה מרוצה כלל וכלל, אבל קבלה זאת אתמול קיבלתי שיחת טלפון כי יתכן ולא אתחיל לעבוד במשרה X בשל הכנסת עובדת אחרת, כנראה בפרוטקציה (שמועה בלבד שתבורר ביום א'). התקשרתי למנהלת הנוכחית שלי, בבושה רבה וסיפרתי לה על כך עכשיו אני מגיעה לעיקר: קודם כל, האם השמועה נכונה, כלומר האם לא אתחיל לעבוד במשרה X? במידה ולא, האם אצליח בכל זאת לעבוד בעבודה Y? (למרות שכבר הוצעה למישהי אחרת...) תודה!

blackcat2

New member
אההההההההההה ../images/Emo9.gif

עכשיו הכל ברור. תעשי פריסת שאלה: מה הפוטנציאל שלי להתקבל לעבודה (אותה את רוצה) סה"כ 6 קלפים

אוקי, אז ככה:

שמי גלית, אני בת 31 (27.7.72) עובדת במקצוע ההוראה כבר שנה רביעית (עדיין ללא קביעות) ואני מקווה כי פרטים אלה מספיקים שאלתי : מה הפוטנציאל שלי להתקבל לעבודה בבית ספר "יזרעאליה"? הקלפים שקיבלתי: תשע חרבות, מלך המטות, צדק, שוטה, מלך החרבות קלף הסיכום הינו תשעה מטות תודה,

הי גלית

הפוטמציאל מעולה אך עליך לעמוד על המשמר כעת, בדיוק כפי שאמרת כפי הנראה מישהי בעלת ויטמין פי גבוה תגזול ממך את המשרה ועליך לעמוד על שתי רגליך האחוריות. בהצלחה

blackcat2

New member
הי../images/Emo41.gif

שתי התשיעיום המופיעו בפריסה מציינות קבלה. על פי רוב המשמעות של המונח קבלה היא שונה אולם משעשע שכאן השאלה מדברת על קבלה לעבודה והתשיעיות שהופיעו מציגות את המשמעות באופן מילולי (LITERALY) ממש. נראה כי סיפור הקבלה לעבודה מדיר שינה מעיניך או גורם לך למחשבות טורדניות מאד. אנשי ביה"ס שאמורים להכריע בענין יודעים כי יש בך משהו ייחודי ופורץ ובעל פוטנציאל גבוה להצלחה כך שהבחורה העומדת כאופציה נוספת צריכה לעבוד קשה על מנת להוכיח את עצמה כראויה יותר לתפקיד. לטעמי את ומקום העבודה מוצגים בצורה דומה במידת מה. את- צדק וביה"ס- מלך החרבות. שניהם, בהקשר זה, מדברים על הכרעה לוגית עניינית וללא משוא פנים. את חושבת שמן הראוי שהחלטה זו תילקח ולמען האמת גם להם יש נטייה ללכת בדרך זו. השוטה מעיד על אופטימיות אולם זהירה בהקשר זה. הייתי אומרת כי הסיכוי להתקבל קיים אולם לטעמי העניינים טרם הוכרעו לכאן או לכאן ויש צורך לעמוד על המשמר. נסי להיות סבלנית. בהצלחה

תודה לכולם. אני מקווה שאכן התשובה

תהיה חיובית ובמידה ולא, לפחות שתהיה אפשרות ב'... אני יכולה להגיע למעלה יותר ולהתלונן, לידע את הממונים על העניין וכן לפנות לגוף מקצועי שמייצג את אוכלוסיית העובדים בתחום שאני עובדת בו, אך מפחדת להרוס את המעט שיש לי...

למעלה