שלום לכולם....
אני חדשה כאן ואני כותבת כאן בצורה הכי נואשת שאפשר... אולי כאן תייעצו לי ואולי תעזרו לי להגיע לפתרון לבעייתי שנורא מציקה לי כבר המון זמן... אז אני אתחיל אבל לפני כן חיוך
אני בת 18 וההורים שלי מתערבים לי המון אפשר להגיד בכל דבר אני אדם ממש לא עצמאי ורק בגלל שהם כל הזמן גורמים לי לחשוב שאני לא יכולה לעשות בעצמי... אני אציג את הצדדים החיובים שבהוריי ואת הצדדים השלילים שבהם: הצדדים החיובים הם שההורים שלי הם דואגים שהכל יהיה בסדר שאני לא אפגע מאנשים שאסתדר בחיים הורים חמים ועוד... הצדדים השליליים ואלו הצדדים שמפרעים לי מאוד...וגורמים לי למועקה.. אני בת 18 ואני עדיין תלויה בהם עם מי אני יוצאת ועם מי להסתובב... ואין לי בעיה עם זה שהם מייעצים לי ואומרים שמעי הבחור הזה לא נראה לי בסדר תבדקי את זה טוב.... הם קובעים לי עובדה "אני לא מסקימה לך לצאת עם הידיד הזה יותר אל תכניסי אותו לבית וכו..." בנים לא נכנסים אליי לבית ואני מדברת על ידידם ... אני מרגישה נורא כי אני רוצה לצאת עם ידיד טוב שלי אך הורי לא נותנים לי לצאת עימו וגם בקושי לדבר איתו.. לפני שנה הכרתי בחור שהורי אסרו עליי לדבר איתו לראות אותו והכל ואני הייתי מאוהבת בו קשות אהבה ראשונה ובמשך שנה של ריבים ובלאגן שה' רק יודע נאלצתי לנתק איתו קשר דבר שהיה קשה מבחנתי... נסיתי לדבר עם אימי ואמרתי לה שאני אשמח לשמוע את הייעוץ שלה ואת הדעות שלה אבל רק בגדר יעוץ ולא לקבוע לי אמרתי שאני מספיק בוגרת להחליט בעצמי עם מי כן להסתובב ועם מי לא... והיא פשוט התחילה להתעצבן ולכעוס שהיא לא מוכנה לכך ושהיא רוצה לראות שאני אצא עם מי שבא לי... אני מרגישה נורא עצוב כי כואב לי שאני לא חופשיה ותלויה מה לעשות חייבת עצות בדחיפות...
אני חדשה כאן ואני כותבת כאן בצורה הכי נואשת שאפשר... אולי כאן תייעצו לי ואולי תעזרו לי להגיע לפתרון לבעייתי שנורא מציקה לי כבר המון זמן... אז אני אתחיל אבל לפני כן חיוך