שלום לכולם!

BlackJack1

New member
שלום לכולם!

אחרי צפייה קלה בענייני הפורום החלטתי להשאר פה לזמן מה ולאמר את מה שיש לי להגיד..
בכל מקרה אנשים בתור אחד שעכשיו בכיתה י"ב ועד סוף החטיבה השתייך לרוב לאותה קטגורייה של "הלא מקובלים" הבנתי שהגעתי לתיכון שבאמת חשוב להישאר מי שאתה ולא לנסות ללבוש מסיכה כדי לרצות את החברה,בסופו של דבר זה ישתלם. בחטיבה אפשר לומר שסבלתי,סבלתי מאוד אפילו הייתי אומר למרות שהיו לי את החברים שלי שהייתי מסתובב איתם אבל זה היה בעיקר מחוסר ברירה,ואיך להגיד בהתחלה הסתדרתי מאוד עם אותם חברים אבל אח"כ בסביבות כיתה ח'-ט' התחלתי לסבול בגללם וגם בגלל האנשים שבחטיבה. אח"כ בא המעבר לתיכון,דף חדש לחלוטין החלטתי להתנתק מאותם החברים של החטיבה ולמצוא חברים חדשים. כיתה י' לא הייתה קלה כי במקום שאתה גר בו הרבה זמן וזה מקום קטן וכולם מכירים את כולם קשה להתקבל לקבוצת חברים חדשה אבל לא ויתרתי והתנתקתי לחלוטין מאותם חברים מהחטיבה (היום הם מבלים קבוע אצל נערות ליווי ומעשנים סמים..) ובי"א המצב התחיל להשתנות וגילית שיש עוד הרבה כמוני שלא מרוצים והתנתקו מהאנשים הקודמים שאיתם הם הסתובבו. היום אני די מרוצה מהמצב שלי ומהאנשים שאיתם אני מסתובב. כמו שאמרתי חשוב שתישארו מי שאתם באמת ולא תיכנעו לתכתיבי החברה אתם לא יודעים מה אנשים עשו אצלנו רק כדי להיכנס לאותה קבוצה שנקראתה מקובלים (בעיקר בנות שהשתמשו בגופן כדי לנסות להתחבב על הבנים מאותה קבוצה,סיפור עצוב...). ובכלל בתיכון אתם תראו שאין מקובלים ולא מקובלים כל אחד מוצא את מקומו בסופו של דבר,למרות שיש הרגשה כזאת שהקטע הזה עדיין קיים כולם מבלים בדרכים שונות,כולם נהנים וכולם מנהלים מערכות יחסים. ורק תראו את הדבר הבא: הגיוס הראשון של השכבה שלי יהיה בעוד חצי שנה,אנשים שבעבר נחשבו "לא מקובלים" היום מיועדים ליחידות היוקרתיות ביותר של הצבא (טייס,חובלים,סיירת מטכ"ל,שייטת 13,יחידות שונות במודיעין..) לעומת כל השאקלים "מהמקובלים" לשעבר שרק יכולים לחלום על המקומות האלו ולראות אותם בסרטים. כמו שנאמר: "איך שגלגל מסתובב לו" זהו נראה לי שזיינתי לכם את השכל יותר מידי אבל אמרתי את מה שיש לי להגיד... :) ואני בהחלט אשמח להישאר בסביבה

QuEeN oF mE

New member
היי!

זה אתה.. לדעתי אתה צודק.. בעיקר בקטע של המעבר לתיכון- הכל משתנה שמגיעים לתיכון..זה מה שבטוח..!

../images/Emo99.gif אהבתי את הסיפור שלך

נתקלנו כבר מספר פעמים בסיפורים דומים לשלך. וזה תמיד מחמם ת-
לקרוא שלמרות שבעבר היה קשה עכשיו אתה מרגיש טוב מאוד עם עצמך, וטוב שכך! נשמח אם תישאר בסביבה! ושסיפורים כמו שלך פן ירבו!

למעלה