שלום לכולם!

אבירן22

New member
שלום לכולם!

שלום קוראים לי אבירן ואני חדש פה בפורום. אני מעוניין לגדל נחש גינג קליפורניה, מה התנאים לגדל את הנחש הזה? תודה אבירן

שלום וברוך הבא

קינג קליפורניה הוא בחירה טוב. מידע לגבי גידלו תוכל למצוא בעמודים הקודמים, מספר אנשים התעניינו בגידלו ונכתבו כבר מספר תשובות מפורטות אתה מוזמן לטייל כמה דפים אחורה ולקרוא. אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לשאול. ואם אין לך בעיה לקרוא אנגלית אז יש מספר רב של מאמרים על נחשי מלך קליפורנים באינטרנט. בהצלחה

k a t h y

New member
נחש קינג קליפורניה

טמפרטורה: טמפרטורת רקע קבועה של 24 מעלות ובצד המחומם טמפטורה של 27-30 מעלות. לחות: הם לא צריכים לחות גבוה...אני מאמינה שתצליח ליצור לו לחות מספקת אבל בכל מקרה אם יש בעיה של לחות (נשל שלא ירד בשלמותו) ניתן לפתור את זה ע"י ריסוס במים, אמבטיות... תאורה: לא נחוץ להוסיף תאורה. בכל מקרה הם צריכים 12 שעות אור 12 שעות חושך. בטרריום צריך להיות מחבוא (מחבוא יכול להיות למשל כד חרס שבור שמוצב הפוך בטרריום ובו פתח לכניסה) המחבוא צריך להיות מתאים לגודלו של הנחש כשהוא מגולגל...אבל שיהייה לו גם עוד קצת מקום לזוז בו. אבל שלא יהייה מאוד גדול כי אז הנחש לא ירגיש שהוא מתחבא. אגב רצוי שיהייה מחבוא גם באזור הקר וגם באזור החם. אך אם זה בכל זאת לא מתאפשר אז הצב את המחבוא באזור החם. צריך מצע (נייר סופג זה מומלץ), קערת מים מאסיבית שהנחש לא יוכל להפוך אותה בקלות ובקערה מים טריים שעלייך להחליף כל יומיים-שלושה (או אם התלכלכו לפני כן) וכמובן עליך לרכוש אמצעי חימום מתאים (ממליצה על פלטת חימום) לנחש עליך לספק טרף בגודל מתאים. אני מקווה שהזכרתי פחות או יותר את הכל. אם בכל זאת לא אז תשאל...

אבירן22

New member
שאלה לכולם!!!

מישהו פה מגדל גינג קליפורניה סטרייפ, בננה,אלבינו או רגיל??? יש מישהו שבקעו לו נחשי מלך בייבי השנה? תודה אבירן

naja

New member
../images/Emo6.gifיש לי פלאשבאק מטורף!!!!!../images/Emo6.gif

האם אבירן22 הוא רע22 הידוע בכינויו רע ליבני? סליחה אם אני טועה,אבל אני היחיד שאבירן מזכיר לו את רע? גם מבחינת ההצפה גם מבחינת חוסר השירשורים ועוד כמה דברים. אני מתנצל אם אני טועה אבל אני מאמין שאני לא(מנהלי פורום לא טועים
). רע-אם זה אתה אני מחכה למסר....

naja

New member
טוב. אבירן טוען שזה לא הוא.

אז נאמין לו ונקווה שזה באמת לא הוא....

o r i 6 6 6

New member
זה הוא

אחרת למה הוא אומר גינג? לא מכיר אף אחד חוץ מרע שאומר גינג וזה מוזר כל הקטע של רע שהוא לא מפנים כלום...אני בטוח שהוא ראה כבר באינספור מקומות אנשים אומרים קינג ובכל זאת הבנאדם פשוט לא לומד זה הוא ואני מוכן לחתום על זה

אבירן22

New member
לכולם חשוב מאוד!!!!!

אם אתם רוצים תחשבו מה שאתם רוצים, לי קוראים אבירן ולמי שיש בעיה עם זה יגיד לי ואני פשוט לא יכנס לפה יותר. לי קוראים אבירן ואני גר ליד הקריות. ואני מגדל קינג,גופר ופיתון מתכדר ביי לכולם

o r i 6 6 6

New member
אם אתה מגדל קינג

אז למה אתה שואל פה מה התנאים לגידול קינג? יהיה מביך אם יסתבר שטעיתי אבל יש לי תחושת בטן במיוחד בגלל המעבר החד של "אבירן" מבורמזי לקינג, שזה רע לבני אני בטוח בזה!!!

naja

New member
הוא שלח לי שני מסרים והכחיש כל קשר.

יש אפשרות לבדוק את זה אבל כרגע זה לא קריטי. הא, ויש לי בשבילך שני קישורים מאוד מעניינים. שים לב לתמונות-נראות לך מוכרות? יכול להיות שראית אותן עם לוגו של אתר אחר עליהן...
. מתכדרים. מרושתים.

מעניין

שניהם בני 13? שניהם מזל מאוזניים? שניהם אומרים "בייי" בכל סוף הודעה? ולא נישכח שניהם מציפים את הפורום בלי הפסקה

אבירן22

New member
לכולם כנסו!!!

אבירן 22 זה רע ליבני אני מודה, אם אתם שואלים למה עשיתי את זה כי אני מביא בקרוב עוד נחשים ואני רוצה לדעת עליהם עוד דברים. אני מבקש סליחה מכל חברי הפורום אני מבטיח שאני לא יעשה את המעשה שעשיתי שוב.ועוד דבר גם כל פעם נניח אני כותב פה הודעה כולם או לפחות רובם מתייחסים אליי בזילזול, אני מאוד מאוד מצטער על מה שעשיתי לכולכם. אני מקווה שמישהו או כמה יבינו באיזה מצב אני נמצא ויסלחו לי. באמת מאוד מצטער סליחה אנשים! רע ליבני

naja

New member
טוב.

זה היה דיי ברור. יפה מצדך שהודת וביקשת סליחה. עכשיו מה עושים איתך? קיבלתי לא מעט מסרים שדורשים לחסום אותך שוב, אבל דווקא יש לי איזה רעיון יצירתי: אני אתן לך לכתוב בפורום, בתנאי שכל הודעה ואני מתכוון-כל הודעה!!! אתה שולח לי או ליונתן במסר אישי ועד שאנחנו לא מאשרים לך אותה, גם אם זה לוקח יומיים וזו ההודעה הכי דחופה בעולם, אתה לא רושם אותה בפורום. מה אתה אומר? אתה מסוגל לעמוד בתנאי הזה?

אבירן22

New member
אני.....

מסכים לתנאים האלו ואני רוצה להגיד שוב תודה לך ליונתן ולכל חברי הפורום.

למעלה