שלום לכולם

@diver

New member
שלום לכולם

שבת שלום לכולם חזרתי , מיד קראתי את ההודעות של כולם מהיום שנסעתי ברוכים הבאים למצטרפים החדשים פה הקברניט מדבר מה אגיד לכם , מאד נחמד לטייל בחוץ ,אבל הכי כיף זה לחזור........ בולגריה זו ארץ יפה עם המון ירוק ועוד יותר עם המון המון מים מינרלים איזה סבבה לעשות ג´קוזי עם מים מינרלים , יש להם ברזים של מים מינרלים שפתוחים 24 שעות ביום בכל מיני מקומות ואין להם בכלל ידית ע"מ לסגור את הברז , פה התבאסתי בגלל שלנו בארץ יש כל כך הרבה בעיות עם מים , אבל שמחתי בשבילם שאין להם שום מגבלת השקייה ו/או שטיפת מכוניות וכו´... בולגריה ארץ די מפגרת מבחינת כלי רכב, כלים חקלאיים , תעשיה , בניינים ופיתוח , הם נשארו אי שם בסוף שנות השישים תחילת שנות השבעים , אבל התושבים נחמדים והמלך שלהם הציל ומילט 50,000 יהודים במלחמת העולם השנייה כך שאני בעדם ומאחל להם פיתוח מהיר וישר {בלי מאפיונרים} הכל כל כך זול שם שזה טירוף , הם עוד לא התקלקלו בנושא המחירים , אבל זה עוד יגיע . מאחל לכולנו חדשים וישנים שנה טובה ומאושרת עם הרבה שיפור בבריאות וחיוכים מחבק אתכם אחיכם הגדול קובי

RomiVais

New member
ברוך השב קובי!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo6.gif

אני מאוד שמחה לראות ולקרא שחזרת אלינו... התגעגענו כרגיל!!
נשמע שהיה לכם ממש נחמד שם, בטח מצטערים שלא נשארתם עוד...
עכשיו אני מצפה שלא תיעלם לנו במשך הרבה מאוד זמן..
שתהיה גם לך ולכל משפחתך שנה נפלאה ביותר, מאחלת לכם את כל הטוב שבעולם!!! חיבוק גדול בחזרה...
רומי...

yan27

New member
קובי... ../images/Emo24.gif

עזוב מנרלים ושטיפת מכוניות....ספר על הדברים היותר חשובים ,אכלת "גבינה בולגרית"?
עזוב ...לא חשוב ,אני צריך ללכת לבדוק מה קורה שם. העיקר שחזרת ושהכל בסדר

למעלה