שלום לכולם

Regi .k

New member
שלום לכולם

קודם כל שלום לכולכם אני רוצה להגיב על ההערות על ליטל ואלעד. אז ככה : אני חברה מאד טובה של ליטל והייתי איתה לאורך כך הדרך ורק שתדעו שבכלל לא היה לה קל. דבר ראשון עוד לפני שהיא הכירה את אלעד, היה ברור שהקשר שלה עם ניר הולך להגמר, וכשהיא נפגשה אם אלעד בפעם הראשונה,לא קרה ביניהם כלום למרות שהוא כבר נתן לה רמזים והכל, וזה כי הוא ידע שהיא הולכת להפרד מניר, היא לא הסכימה כי כמובן לא רצתה לפגוע בניר. ועד שהם נפגשו בפעם השניה עבר מספיק זמן. וזה לא שהיא נדלקה על אלעד כשהיא ראתה את התמונה שלו. זה קרה הרבה לפני, ככה שמראה חיצוני כמעט ולא קשור בכלל. וזה לא שהיא איזה אגואיסטית או משהו כי אוקיי, מה שהיא עשתה זה לא הכי יפה, אבל היא כל הזמן חשבה על ניר ופחדה לעשות משהו שיפגע בו. מה לעשות, על הלב ועל הרגשות אי אפשר לשלוט, וכמו שכבר אמרו כאן זה טבעי שהיא תעדיף להיות עם מישהו שהיא נמשכת אליו הרבה יותר, והיא נפרדה מניר בצורה הכי יפה שאפשר, ועכשיו הם מאושרים ביחד והם הזוג הכי חמוד שאני מכירה. אז תנסו להבין אותם, ושתהיה לכם שנה טובה ומתוקה ! ממני, Regi .k

lital love .E.

New member
אני חייבת להגיד............

שהילדה שחתומה למעלה היא הילדה הכי מתוקה וחמודה שאני מכירה ואני מאחלת לה שנה טובה ומתוקה ושתתחיל לשכוח מ............(היא יודעת מי) ושתתחיל לעשות חיים ולשים קצוץ על כל הבנים. רק רציתי להגיד שתאמינו לה לא בגלל שהיא חברה שלי אלא כי היא לא תשקר היא אף פעם לא תופסת צדדים לדוגמא אם אני לא צודקת היא תצדיק אותי היא תמיד תסביר לי כמה מה שאני עושה הוא לא נכון וגם שאלעד עשה דברים שהם לא בסדר ואני עברתי עליהם בשתיקה היא אמרה לי שאני חייבת לדבר איתו על זה בקיצור הילדה הכי כנה שאני מכירה (למרות שבלי להפלות כל החברות שלי כנות ופשוט מותק של בן אדם כמוה) שאפשר לסמוך עליה. אז שנה טובה לכולם. אוהבת ליטל

wildflower**

New member
אני לא מבינה....

אני לא מבינה למה את מנסה כל הזמן להוכיח לפורום הזה....... את לא חייבת שומדבר לאף אחד..ופחות מזה לנו... ליטלוש.. העיקר שאת מאושרת ומרגישה טוב עם עצמך... שתהיה לך שנה נהדרת ומלאת אהבה....... אוהבת בר

liran b

New member
ליטלי.......

אני בדעה של בר...... כאילו מה יש להוכיח לפורום?? אה? את לא חייבת פה לאף חתיכת שקל אחד.......... (ואני עדיין לא הבנתי מה קרה..) שלך THE BIG L

אוי נו די!

העיקר שלא יביאו לפה עוד חברים שלך! דיי הנו שנעלבת! תלמיד לקבל ביקורות! אחרת לא תסדרי בחיים...

למעלה