שלום לכולם

שלום לכולם

אני חדשה פה
אני ממש לא מכורה לסדרות ,אבל כשחברה שלי הראתה לי את פרק הפיילוט החלטתי שיהיה נחמד דווקא לראות את המשך הסדרה...התחלתי לקחת בדי וי די את הפרקים ולאט לאט ובלי לשים..ממש נתפסתי לסדרה!!!זה בידור קליל,נחמד, מהנה ומשעשע!!!כל הזמן יש הפתעות והיא מספקת מפלט מחיי היומיום ה-הו כה משעממים
עכשיו נשארו לי עוד שני פרקים עד לסוף העונה השנייה....אבל אני לא רוצה לראות אותם כי...לא יהיה לי מה לראות אח"כ!!! יש מצב שמישהו צורב את פרקי העונה השלישית??? בכל מקרה נראה ממש נחמד פה, אז אני אגיד שלום פה
*הולכת לראות את 2 הפרקים האחרונים* ciao
אווווווו..ואני אענה על איזה שרשור שהיה פה פעם לחדשים גיל:18 (עוד מעט) פרק: עכשיו פרק 20 של העונה השנייה אייסי:99966731

dress n glasses

New member
welcome ../images/Emo39.gif

למה לצרוב את העונה השלישית? אם יש לך אינטרנט מהיר תפעלי בדרכים המקובלות (ששש..שכחתי שאסור לדבר על זה. תשלחי מסר אם יש בעיות).אהבתי את החתימה, מאוד אוהבת את השיר גם.

inbal145

New member
../images/Emo39.gifברוכה הבאה לפורום!../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

אני בטוחה שתהני פה! גם אני בדיוק מסיימת לראות את העונה השנייה... ואז אני אתחיל להוריד את הפרקים של העונה השלישית!

תודה רבה../images/Emo13.gif

ואני לא יכולה...הממ להתשמש בדרך שאסור לנו להזכיר כי במחשב שלי פשוט לא עומד בזה..אז אני נאלצת לנסות דרכים אחרות...אם מישהו מוכן..אני כמובן אשלם...לפנות אליי במסרים
תודה שוב

RenanaD

New member
ברוכה הבאה!!! ../images/Emo24.gif

לפורומנו הקט!!! מקווה שתהני פה כמונו... קוראים לי רננה, 15.5 מרחובות. את?! אני באמצע (11) העונה השניה. עוד מעט מגיעים הפרקים החשובים!!! (והמבין יבין!!) (-זה נחשב לספוילר?!). בכל מקרה-שהייה נעימה פה, ו... זהו!

למעלה