שלום לכולם

gila411

New member
שלום לכולם

נועה קראה לי במיוחד, אז באתי (נועה,כל הכבוד על היוזמה) אני צריכה קצת הרבה חיזוקים, אספר קצת עליי: אחרי התואר באוניברסיטה, חשבתי שאני אצא ממעגל העוני , אעבוד בעבודה מכובדת ומכניסה ויהיו לי חיים יפים ונוחים, אז זהו-שזה לא קורה, נורא קשה למצוא עבודה אני מחפשת ודי מיואשת ואפילו כבר מחפשת בכל תחום, בין לבין התחתנתי ועברתי לעיר אחרת שבה אני לא מכירה כמעט אף אחד כך שרוב הזמן אני תקועה בבית אני כבר שנה מרגישה שאני במין פסק זמן מה"חיים האמיתיים" אני מתה לצאת לעבוד, במיוחד כדי לעזור לבעלי בפרנסה וגם כדי שאני אוכל לעשות כמה ללמוד כמה דברים שתמיד רציתי ללמוד, אבל אני מרגישה שאין לי כוח לכלום, מין פסיביות שלא מתאימה לי בכלל לפעמים אני מרגישה שאני צריכה שממש מישהו ירים אותי על הרגליים ויעשה איתי את הצעדים הראשונים (כמו תינוקת) אני יודעת שבעלי היה עושה את זה בשבילי אבל ממש אין לו זמן והוא טרוד בהרבה בעיות משלו(שזה לא הזמן והמקום לפרט) בכל אופן אשמח לחיזוקים

גריפון

New member
היי גילה, ובוקר טוב, וברוכה הבאה...

נדמה לי שאין כאן אחד או אחת שלא יתחבר לחלק זה או אחר ממה שאת מספרת. תשובות קסם? תרופת פלא? הלואי. התעצמות? בהירות? הארה? אולי... הרבה אפטיה? כתף תומכת? בודאי... את רואה, רק באת וכבר זולגים החרוזים מאליהם. אולי יש בזה קצה חוט: אולי ביכולת שלך לתמוך, לעזור לאחר להוציא את הטוב שלו. אולי מהנתינה יכולה לנבוע התעצמות. הישארי איתנו. טוב שבאת. ובהצלחה.

noa128

New member
היי גילה ../images/Emo39.gif

יופי שבאת
מנסה לחשוב מה יעזור לך לצאת ממעגל התקיעות הזה שעליו את מדברת, ובאופן טבעי נמשכת למה שיש לך להציע. אני לא יודעת מה למדת, אבל אולי משם את יכולה להתחיל. אולי להתחבר על בסיס הנושאים שעניינו אותך ויצאת ללמוד אותם, למעגלים שקשורים להם - אם זה השתלמויות מקצועיות, אם זה פורומים ולא רק וירטואליים של אנשים שעוסקים אותו תחום - דרך העניין המשותף להכיר אנשים, לפרוץ את המעגל - ומשם אולי גם תגיע עבודה... דבר נוסף הוא עיסוקי פנאי שיכולים גם הם לחבר אותך לאנשים - אם זה ספורט, אמנות - לא יודעת - קודמקול לצורך התחברות חברתית, ואולי אפילו ללכת עם זה עד ליזמות ועבודה מהבית = פרנסה. אני יודעת שהקטע הקשה הוא הצעד הראשון ה'לקום ולעשות' - מקווה שנתתי לך לפחות חומר למחשבה
ועדכני מה נהיה...

snopy1111

New member
זה הזמן לשחות לבד....

גם אני כמוך, גרה בעיר זרה לי בגלל החבר והעבודה שלו, אבל זה לא מנע ממני לצאת ולחרוש את העיר וחפש עבודה. ובמקום שכולם חושבים שלשם נכנסים רק עם "פרוטקציה" (עירייה) הצלחתי להכנס באמצעות קורות חיים שהגשתי להם באופן ידני והיום אני רק ממלאת מקום אבל גם זה משהו. ובזמן הפנוי אני משתדלת לעסוק ביצירה של תמונות קולאז' או בספורט, או גלישה באינטרנט. אין לי פה משפחה, לא חברים והחבר שלי זה הדבר היחידי שמחכה לי בבית או שאני לא, ורואה את זה בצד הטוב שיש בנושא, יותר משקיעה בו, יותר מתכננת מהלכים רומנטיים.... אל תתיאשי ואל תיאשי אותו, קומי בבוקר, תתלבשי הכי יפה, תתאפרי, תתגנדרי וצאי ליום טוב.... זה כבר יעשה את שלו. לא להיות כל היום בבית, זה לא עושה טוב לאף אחד.

gila411

New member
את יודעת מה?

את צודקת, קמתי הבוקר והחלטתי שאני לא נשארת בבית ואכן יצאתי החוצה, היום ממש יפה, עשיתי לי הליכה טובה של שעה התיישבתי מול העיתון וחיפשתי לי פרנסה ואפילו קבעתי 2 ראיונות עבודה לשבוע הבא (ממש לא בתחום שלי, אבל מה שחשוב עכשיו זה שאני אעשה משהו,ולא משנה מה) תודה לך ולשאר המגיבים

snopy1111

New member
אני שמחה...בהצלחה

אני שמחה לשמוע על השינוי הקטן, תזרקי את עצמך לכל מיני תחומי עיסוק, גם מה שאת חושבת שאת לא מבינה, תכנסי לזה, תוך כדי עבודה תלמדי ותשתפשפי. אני מכירה בנות שלא יודעות לכתוב את השם שלהן בלי שגיאות כתיב והן נמצאות במשרה שחבל על הזמן, זה רק הבטחון העצמי שעושה את שלו. אני סומכת עלייך, את נראת לי בחורה שלא תקרוס, תרימי ראש למעלה והיידה לעבודה.

למעלה