שלום לכולם,

sharb

New member
שלום לכולם,

סליחה אם הבקשה שלי קצת פשוטה מדי, אבל אני לא מבינה כלום באוריגאמי. העניין הוא שהבן שלי קיבל בביה"ס שיעור העשרה באוריגאמי ולימדו אותם להכין ציפור שאם מושכים לה את הזנב אז הכנפיים שלה מעופפות. ולפני כמה ימים הוא בכה נורא בלילה כי ילד אחד קרע לו את העבודה. ממש נקרע לי הלב ואני מבקשת אם מישהו יכול לתת לי הוראות איך להכין ציפור כזאת שאוכל לשמח אותו. (אבל הוראות פשוטות ממש למי שלא מבין כלום) דרך אגב שיעורי האוריגמי נגמרו אז הוא לא יכול לבקש מהמדריכה... המון תודה לכולכם ש.ב.

ל-sharb

אני לא מומחית באוריגמי אבל אני יודעת לעשות ציפור אבל רגילה ואני לא כל כך יודעת איך להסביר לך איך עושים את זה אבל את יכולה גם לעשות את הפרח ששלחו פה את ההדרכה של זה אבל את יכולה גם להיכנס לאתרים של אוריגמי יש שם הזברים פשוטים וטובים רוצה כתובת?

mirigami

New member
איפה הוא למד?

את הציפור אפשר למצוא בחוברת אוריגאמי לכל מס' 5 את יכולה להסתכל באתר :eek:rigami.co.il

mirigami

New member
במרכז לאוריגאמי

03-7513483 או 064-267484 או להסתכל באתר אינטרנט www.origami.co.il

eyal001

New member
יש אחד בעברית

http://www.snopi.com/origami/mycrane/crane.htm אם לזה התכוונת

שקדר

New member
../images/Emo4.gifאני מכיר ציפור אחרת../images/Emo4.gif

אני יודע להכין ציפור שכשמנפנפים לה בכנפיים היא פותחת את הפה
מתחילים מבסיס עפיפון 1)מקפלים לחצי 2)פותחים את שני הקצוות הפנימיים 3)מבצעים שני קיפולי מעיכה 4)שוב מקפלים לחצי 4)מוציאים קצת את שני המשולשים הפנימיים ומהדקים 5)מקפלים את המשולש העליון למטה ואז הצידה 6)עכשיו מקפלים את המשולש השני לאותו צד 7)מקפלים לחצי 8)מבצעים קיפולי מעיכה ומנפנפים בכנפיים

למעלה