שלום לכולם

~*~gaL

New member
שלום לכולם

אתם לא מכירים אותי.. וסביר להניח שזה בגלל שאני לא כותבת פה.. אבל רציתי להעביר לידיכם משהו חשוב: אתמול הייתי בעצרת "אמא מחכה בבית". אני אפילו לא אתחיל לכתוב לכם עד כמה זה היה קשה לי. בקשו מאתנו שם, מבני הנוער לכתוב מכתבים לכל מי שרק אפשר כדי להחזיר את בנינו הביתה. וליצור קשר עם ילדים בגילנו בחו"ל כדי לעורר את המצב. אנא, כתבו לאחת מהכתובות הבאות: (רק חשוב לציין שזה לקוח מתוך האתר שבנו בעניין החטיפה, שאותו צירפתי להודעה. יש בו עוד דברים חשובים מאד. חשוב מאד לבקר בו. יש בו גם את כתובות האי-מייל של המשפחות, אבל אני לא אפרסם אותן פה.) [email protected] - משרד המדינה של ארה"ב [email protected] - הצלב האדום [email protected] - מזכ"ל האו"ם [email protected] - רוה"מ [email protected] - נשיא המדינה [email protected] - יושב ראש הכנסת [email protected] - אמניסטי איטרנשיונל תודה לכולכם.

שלום.

גם אני הייתי שם. לדעתי העצרת הייתה מדהימה... הממ.. עד כמה שאפשר להגדיר זאת ככה. הסרטונים היו מרגשים ובהרבה חלקים מהערב עברה בי צמרמורת. היו גם כמה פעמים שגם כמה דמעות השתתפו.
גל כתבה לפני כבר שבני הנוער צריכים לכתוב- ואני תומכת בדעתה מאוד. אולי זה באמת יזיז משהו. אולי אנחנו נצליח להשפיע על כל הגורמים שיכולים לעזור ולא עוקפים אפילו אצבע בעניין. אני פונה אל כולכם בבקשה שתכתבו, תגיבו. אל תנעלו את הרגשות שלכם בפנים. אתם לא יודעים כמה היה קשה לראות אתמול את שני ילדיו הקטנים של עומר סועאד, מתחילים להשתולל שם על הבמה, לצחקק, להשתובב. בגיל הזה הם לא יזכרו את אביהם, ואם הוא לא יחזור? מה יהיה עליהם? שני ילדים בני 3... "ליבי יצא אליהם". תחשבו על משפחותיהם של החטופים...

אני לא הייתי שם..

ביום בהיר משרד החינוך החליט שכולם צריכים לכתוב "מכתב מחאה לאו"ם" שקשור כמובן לחטופים. המחנכת נכנסה לכיתה חילקה דפים והופ כולם צריכים לכתוב מכתבי מחאה.. אז אני וחברה שלי קמנו ואמרנו שזה צבוע, (וכמובן שהיו עוד כמה שחזרו על דברינו) אני במקרה מתמצאת מאוד בשטח הזה אבל חברה שלי לא יודעת חצי מהדברים, ולא, אני לא מאשימה אותה אני מאשימה את מערכת החינוך אולי הם צריכים להעביר מספר שיעורים קודם? שהנושא יהיה יותר מובן ואז באמת יהיו "מטענים" ונוכל לכתוב מכתבי מחאה חריפים המשקפים את הרגשות של כולם. לפי דברי המחנכת רק כמות המכתבים תשקף את המחאה.. אז לא, לא כתבתי שום מכתב אני דובקת בדעותיי, אני מאמינה שמכתב צריך להיות עם תוכן חוץ מ"תחזירו לנו את החטופים" ורבים לא כתבו מאותה הסיבה אני משערת. כמובן שבשיא חוצפתם של מערכת בי"ס שדרשה מאיתנו לכתוב את אותם מכתבים, לא טרחו להוציא אותנו אתמול לעצרת (דיברנו על הפנמה(?)) ולמה? כי היום היה לנו יום גיבוש, "והם לא רצו לטרטר אותנו יום אחרי יום".. (ואני מצטטת את דבריה של המנהלת אחרי שבאתי אליה זועפת אתמול) עם כל הכבוד אני חושבת שהמודעות של התלמידים והבנת החשיבות של החטופים ההשלכות וכ´ו קצת יותר חשובה מיום גיבוש שיכל להידחה, אני בטוחה שהייתי שמחה אם היו "מטרטרים" אותי לירושלים במטרה להבין את החשיבות ולמטרת הזדהות. אז קודם צריך שכולם יבינו ויפנימו את הנושא ורק ככה נוכל להשפיע על הגורמים שיכולים לעזור.. קודם צריך ללכד את כולם יחד לגרום לכולם לקוות, להבין ולהאמיןוכך יהיה לנו כוח יותר גדול
~ביסלי~ שמזדהה ביותר!

טוב..

אני די מבינה אותך. אני מכירה הרבה שגם לא כ"כ מבינים בעניין- ואת אפילו צודקת, צריך ללמד אותנו את הדברים האלה- כי פה אנחנו חיים, וזה מה שאנחנו צריכים ללמוד- יותר מימי גיבוש. אני מציעה לך לדבר עם המנהלת, ואם את לא יכולה לדבר איתה דברי עם היועץ\ת שלכם, אני מקווה שזה יעזור. לא את כל בתי הספר שלחו. ציפיתי למצוא שם הרבה מכרים מהרבה ערים וגם זה לא קרה.

דיברתי

הייתי עצבנית...מאוד עצבנית... היא הפנתה אותי למורה לשל"ח, כשבעצם היא האחראית. חוצפה

חח

איזה שטויות... מורים לשל"ח הם כמו סמרטוטים הם לא יכולים לעשות כלום בכל הרצינות אם את ממש רוצה שדברים יפעלו תערבי עוד חברים ו-את ההורים שלך

הבעיה היא..

שרוב האנשים (אצלנו בבי"ס) לא ידעו על הכנס
והכנס כבר עבר חלף לו, וכולם נפגשו עם כולם ואני נרקבתי בשיעור היסטוריה אחרי ויכוח קצרצר עם המנהלת בקשר לכנס..
כמה חבל

למעלה