שלום לכולם!

SR7872

New member
שלום לכולם!

שלום אני מסתובב בפורום כבר מספר ימים ומנסה לדלות מידע לגבי מעבר זמני לארה"ב למטרת עבודה-מחייה, לתקופה של חצי שנה-שנה. אני חייב לציין שיש המון מידע בפורום, במאמרים והכל, אבל בתור מישהו שרק מתחיל להתעניין, כל המידע הזה וכל מיני אותיות H1 וכו', ממש מבלבלות... אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בכל זאת. אני בן 22 עוד מעט, רק השתחררתי מהצבא ואפילו עוד לא הספקתי לעבוד בשום מקום. אין לי אזרחות אמריקאית או משהו כזה.. עכשיו אני רוצה כאמור לצאת לארה"ב לתקופה של 6-12 חודשים ולעבוד. איפה אני מתחיל? הבנתי שצריך שיהיה מישהו שמעסיק אותי בשביל שאני בכלל יוכל להגיש בקשה, אבל עוד לא הייתי שם בכלל, איך עושים דבר כזה? מי שיכול לתת לי תשובות, אני אשמח :)

SR7872

New member
תודה,

משום מה לא נתקלתי בלינק הזה קודם. אז מה שאני מבין זה שבצורה חוקית אין לי סיכוי לעשות את זה, כל עוד אין ליתואר ראשון או לחילופין 12 שנות נסיון באיזשהוא תחום. נכון?

jethro1

New member
קרוב לודאי

מצטער, אבל לקבל אישור עבודה בארה"ב ללא מקצוע או לימודים קודמים זה עניין קשה עד בלתי אפשרי. זו המציאות והיא אכן מבאסת. זה לא אומר שלא תוכל לעבוד. יש מיליוני מהגרים לא חוקיים שבנו לעצמם חיים שלמים באמריקה ללא אישור השלטונות. אבל הם חיים בפחד מתמיד שמא יגלו אותם, חייהם יהרסו ויגרשו אותם לצמיתות. אז תעשה את החשבון לעצמך - אם הכוונה היא לבוא לעבוד לתקופה קצרה, לחסוך ולחזור לארץ, אולי שווה לך לקחת את הסיכון. ואולי לא.

SR7872

New member
אכן באסה...

לחיות בפחד ממש לא שווה לי, בגלל זה שאלתי איך עושים את זה בצורה חוקית. תודה על התשובות.

למעלה