שלום לכולם

~Gal~

New member
שלום לכולם

יש לי שאלה ומקוה שתוכלו לעזור לי השבוע יצא לי לדבר עם ידיד, לא קרוב באופן מיוחד אבל ידיד טוב. דיברנו, על כל מיני דברים. הוא אמר לי שרע לו והוא קצת מדוכא לאחרונה. גילו מתקרב ל-30 והוא עדיין לבד. עד כמה שידוע לי, למעשה מעולם לא היה לו קשר רציני עם מישהי. הוא אמר שהוא מחפש אהבה, ולא מוצא. הוא לא טיפש, לא מכוער... למה לא הולך לו? העניין הוא שנראה לי שאני יודעת למה. הוא פשוט מתנהג כמו גיי. הוא מתלבש ככה, רוקד בצורה מאד מאד נשית, מדבר ככה... לא שיש לי בראש סטיגמה של הומו, אבל כל מי שמכיר אותו צוחק עליו מאחורי גבו. אז יכול להיות שהוא בעצם הומו שלא מסוגל להודות בכך בפני עצמו. אבל אם לא??? מה אני אמורה לעשות? כשדיברנו, כל-כך רציתי להגיד לו את דעתי הכנה, אבל לא הייתי מסוגלת. לא רציתי לפגוע בו, כי באמת שאין לי מושג מה נטיותיו המיניות באמת. עלי לציין שוב שאמנם אנחנו מדי פעם בקשר, אבל לא חברי נפש. מה אתם ממליצים לי לעשות, אם בכלל, בפעם הבאה שנדבר ויעלה הנושא?

מה עושים? קוראים לזה סקס ../images/Emo8.gif

בכל מקרה... חחח! זה כל כך לא קשור. אני מכיר כל כך הרבה בנות שדווקא אוהבות כזו התנהגות. ולא רק שזו לא התנהגות "גיי" אלא סתם התנהגות נשית. יש לך מושג כמה גייס יש שלא מתנהגים כמו דראג קווינס? אין קשר ואני לא אוהב את הסטיגמה שתקעת כאן.

~Gal~

New member
הרי ידעתי שתגובה כזאת תגיע

ולכן ציינתי שלי אין שום סטיגמה לגבי התנהגות של "גייז", אבל העניין הוא שכל מי שמכיר אותו (חוץ ממני בערך) מגחך על התנהגותו מאחורי גבו. אז בוא נגיד שככה החברה רואה אותו. וזאת הבעיה, כי כמה שלא תכחיש את זה, רוב הבנות לא מעוניינות בגבר נשי (העובדה היא שהוא עדיין לבד). וזה לא חשוב בכלל מה אני אישית חושבת על זה, אלא שאר החברה, שמתוכה הוא אמור למצוא בת-זוג (בהנחה שהוא סטרייט).

נעה גל

New member
זה שהוא לבד, זה עדין לא אומר שזה

בגלל שהוא נשי. תרשו לי להתפרץ לרגע לפורום הזה, נכנסתי במקרה, כדי להכניס מאמר שנתקלתי בו ונראה לי שיתאים לכאן, קראתי את ההודעה, ואני חייבת להגיב... אז ככה, בלי קשר אם הוא הומו או לא, אנשים שלא מצאו לעצמם קשר מעולם, או לא הצליחו להחזיק קשר מעבר לכמה פגישות (ללא קשר עם זה עם גבר או אישה) לוקים בדר"כ בבעיות אחרות מהבית ולאוו דווקא בכאלה הקשורות לזהות מינית.

i love u

New member
אהלן גל ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo89.gif ../images/Emo34.gif ../images/Emo90.gif

אז ככה אני לא חושבת שאת צריכה להגיד לידיד שלך מה את חושבת עליו ואם הוא הומו או שלא זה לא בדיוק עיניינך... אם הוא באמת הומו שעדיין בארון את יכולה לפגוע בו בצורה כואבת בטירוף אני חושבת שאת לא צריכה להסיק מסקנות ממה שעינייך רואות למרות שזה יכול להיות נכון... לכל אדם יש צד נשי שלפעמים משתלט על הצד הגברי ואם הוא הומו והוא לא בחר לספר לך את זה מתוך בחירה זו זכותו תשמרי את הכל עמוק בלב אני חושבת שברגע שהוא יהיה שלם עם עצמו וכל החששות התגמדו הוא יבוא ויספר לך בעצמו כל מה שאת צריכה לעשות זה לשמור את הכל עמוק עמוק בלב ולתת לזמן לעשות את שלו שיהיה לך רק טוב המון חיוכים ואושר שלך, יפעת

טל קר

New member
אולי כדאי שיפנה לטיפול פסיכולוגי

כדי ללבן את הבעיות שלו עם עצמו? (למי שבגיל 30 לא היה קשר רציני עם אף בן זוג מאף מין למרות שהוא כן רוצה כנראה שיש כמה בעיות) אם הוא גם בתול, הייתי ממליצה על טיפול פסיכולוגי משולב עם סרוגייט. השאלה היא מה הבעיה. האם הבעיה היא שהוא לא יכול להמשיך קשר או ליזום קשר עם מי שמוצא חן בעיניו (מאיזה מין שבא לו), האם הבעיה היא שהוא מרגיש שאין מלאי זמין, כך שאין אף אחד שמוצא חן בעיניו, האם מה שמפריע לו זה חרדת ביצוע של יזימת קשר, או שאולי פחד ממחויבות? אם מדובר בבעיה של פחד/חרדה/חוסר מיומנות, הייתי ממליצה על טיפול פסיכולוגי. אם מדובר רק על בעיה של חוסר זמן וחוסר מלאי מבחינתו, אז שיפנה אפילו לשירות שידוכים.

i love u

New member
וד"א גם לי יש ידיד כזה... ../images/Emo27.gif ../images/Emo34.gif ../images/Emo37.gif

כולם חושבים שהוא אגזוזן (דאחקות קיציס למינהן)... אבל הוא עדיין לא בחר לספר מה הוא בדיוק אני אישית מכבדת את הבחירה שלו ומחכה לרגע בו הוא יפתח ויצא מהארון... הוא נשי בטירוף הוא מדבר על בחורות אבל רואים שהן לא עושות לו את זה הוא בן-אדם מדהים וזה מה שחשוב... המון אנרגיות וחג סוכות שמח, יפעת

SC

New member
רוב הסיכויים שמה שאת

חושבת הוא נכון, אבל מי אנחנו שנשפוט. לעולם אין לדעת מה עובר על בן אדם בפנים. יכול להיות שהוא נראה טוב וחכם אבל הוא ביישן נוראי (כמוני למשל). לא יודע אם שמת לב לזה או לא, יוסי ביילין הוא מאוד מאוד נשי בעייניי ואני לא אומר שהוא הומו אני חוזר ואומר זה לא אומר שהוא הומו, אבל הוא מאוד נשי. יש הרבה גברים נשיים, ייתכן שאת לא מכירה בת שנמשכת לגבר נשי וככל הנראה את בטוח לא אחת כזו אבל יש גם כאלו. בקיצור, זה קשה לשפוט, תני באמת לזמן לעשות את שלו, אם הוא מנסה לרמוז לך בדרך מסויימת על נטיותיו, תשאלי אותו בעדינות. אבל מומלץ לתת לו ולזמן לפעול.

MARMELAD

New member
קודם כל אם הבנאדם אומר לך שרע לו

אז את צריכה, מה צריכה, חייבת ! להתערב ולעזור לו גם אם לא נעים לך. קריאה יותר ברורה לעזרה מזו אני לא מכיר. עכשיו, למה הוא ככה...? אז אולי יש לו מלא זיונים, רק שהם בגן העצמאות והוא מתבייש לדבר עליהם? אולי הוא בכלל מנסה להתחיל איתך ובגלל זה הוא אומר שרע לו והוא לא מוצא אהבה? אולי הוא בכלל לא הומו באמת? אולי הוא סתם נשי? תשובה - אין. אי אפשר לדעת. יש לו חברים בכלל לבחורצ´יק הזה? תדברי איתם, תגידי להם שאת דואגת לו. ואם אין לו - תהיי את החברים שלו ותתחילי לבלות איתו כמה שיותר עד שבסוף תביני מה עובר לו בראש וגם תדעי איך לעזור לו. ואם לא בא לך להיות חברה שלו - תמצאי מישהו / מישהי שכן יתחשק לו - מכרים משותפים, מישהו שעובד איתו, אולי את מכירה איזה קרוב משפחה שלו? ואם גם זה לא נראה לך, תמיד יש באמת את האופציה שטל העלתה להציע לו לגשת לטיפול פסיכולוגי... למרות שלדעתי את לא מספיק יודעת מה הבעיה שלו כך שבכלל לא בטוח שהוא צריך טיפול כזה. בהצלחה בכל דרך שלא תהיה..... MARMELAD

the_new_guy

New member
אז ככה,

יכול להיות שעלית על הסיבה המרכזית לסבל של חברך הטוב- להתעלם מזה? לא נראה לי. לדעתי, אולי דווקא במטרה לעזור לו, בפעם הבאה שיש לכם שיחת נפש (רצוי שזה יהיה במקום בטוח כמו הדירה שלו, וזה ח-י-י-ב להיות כשאין אף אחד אחר בסביבה) תשאלי אותו בעדינות את השאלה הגדולה. תשתדלי לרפד אותו ולא לשאול "תגיד אתה הומו?" אלא משהו יותר בכוון של: "אל תכעס עלי על מה שאני הולכת לשאול אותך, אבל חשבת...אולי...פעם..שיכול להיות שאתה בעצם נמשך לגברים?". לפעמים קל יותר שמישהו אחר אומר את המילים בשבילך (ע"ע הדיונים בפורום על הקושי בלומר "אני הומו"). אם התשובה היא "לא", תגידי לו שהוא חשוב לך ושאת מעוניינת בטובתו, והיית חייבת לשאול בשביל הסיכוי הקלוש שזה יעזור לו. תאמיני לי אם את צודקת את עושה לו טובה גדולה: אין כ"כ הבדל אם 5 חברים שלך יודעים שאתה הומו או 10. לעומת זאת, יש הבדל א-ד-י-ר אם 0 אנשים יודעים או אחד.

~Gal~

New member
תודה רבה לכל המגיבים

האמת היא שזה רק יותר מבלבל אותי בקשר למה שאני אמורה לעשות עכשיו... לגבי הנשיות שלו - זאת לא נשיות מהסוג של יוסי ביילין אלא משהו שגורם לכל מי שמסביבו לא להתאפק ולהסתיר חיוכים וצחוקים. יש לו גם כל מיני "שמות חיבה" בקרב מס´ אנשים שאני מכירה, ושאני לא הולכת לחשוף אותם אבל ברור למה הכוונה. היו לו קשרים עם בנות, אבל לא רציניים - לא נמשכו מספיק זמן. לפחות לא בתקופה שאני מכירה אותו, שזה כמה שנים. קצת קשה לי להעלות את הנושא של "האם יש סיכוי שאתה נמשך לבנים..." או מילים יותר עדינות שמתארות אותו דבר, שניה אחרי שהבחור מספר לי על זה שהוא מחפש מישהי, מחפש אהבה. אני יודעת שהוא לא מנסה להתחיל איתי, כי הוא יודע שלי כבר יש אהבה, והוא מאד שמח בשבילי. אבל... בעבר הרחוק יחסית קרתה לי איתו סיטואציה שגרמה לי לחשוב שאו שהוא ממש ממש עמוק בארון, או שהוא דו-מיני, אבל אולי באמת הוא סטרייט לחלוטין, כיוון שהוא הראה באופן שאינו משתמע לשני פנים משיכה כלפי. אז אני ממש לא יודעת מה לעשות. מצד אחד - איזו זכות יש לי באמת להתערב ולשאול אותו שאלות כאלו? מצד שני - זאת צביעות, באמת, שמישהו מספר לי בכאב כמה שרע לו, ואולי יש ביכולתי לעזור, ואני פשוט מעדיפה להתעלם ולא לספר לו את האמת - איך כולם רואים את ההתנהגות שלו, ומה באמת אני חושבת על הבעיה שלו. לגבי הצעה לפנות לפסיכולוג - שוב, זה מצחיק כי אני יודעת שאם הוא יפנה לפסיכולוג הוא יגיד לו בדיוק את מה שאני יכולה להגיד, וישאל את אותן שאלות, ואז שוב אני יוצאת צבועה...

למעלה