שלום לכולם...

גלית.א.

New member
שלום לכולם...

יש לי כמה שאלות בנושאים שונים: 1.איפה אני אוכל למצוא חומר על הספוגיים(לעבודה בביולוגיה). 2.יש אתרים על עשיית תכשיטים מחרוזים?אם כן אשמח אם תגידו לי... 3.מה המשמעות של המילה ארספואטי??זה לספרות... חיפשתי במונחון של ריבלין ולא מצאתי... תודה מראש על התשובות ומקווה שזה לא יותר מדי...אם כן אז אני מצטערת מראש. זהו בינתיים...אני עוד אבוא לבקר פה
עם הפורום הלא כל כך חדש... גלית

שקמי

New member
אם אני לא טועה,

ארספואטיקה זה "על הספרות" כמו שכותבים שיר על כתיבת שיר.

moonkiss

New member
תשובה לשאלה 3...

אז ככה גם אים היית מחפשת עוד 10 שעות במונחון של ריבלין לא היית מוצאת.. טרחתי למענך והוצאתי את חומר הלימוד שלי בסיפרות מוגבר (ידעתי שכדאי לשמור...) והבאתי לך הגדרה מדויקת לארס פואטיקה- ARS POETICA: ארס פואטיקה= האומנות בראי עצמה. תהליך היצירה של האמן. שיר ארס פואטי מתייחס לתהליך של הסתכלות האמן על עצמו והוא בעל מרכיב חשוב של ביטוי הרגש האישי בכתב, בציור, בפיסול, בצליל וכד´... לרוב ישנו פער בין הרגש האמיתי לבין המציאות, ז"א, פער שבין המילה הכתובה לבין המציאות אותה היא באה לתרגם באופן מילולי... מקווה שעזרתי... MOONKISS

גלית.א.

New member
תודה רבה לכל מי שענה...

מונקיס תודה לך וכן עזרת לי, מאוד... אם תהיה לי בעיה או שאלה אני אדע לאן לפנות...

גלית.א.

New member
...

אף אחד לא מכיר אתר לחרוזים???? לא מצאתי כלום על הספוגיים...חיפשתי יומיים! ולא מצאתי כלום... מישהו/י יכול/ה לעזור לי?? תודה מראש ומצטערת שאני כזאת קרציה...

גלי®

New member
היות ואני לא מכירה את המינוח הלועזי

המדויק ל"ספוגיים" , אני מצרפת לך לינק לאתר של בריטניקה ... בהצלחה

גלי®

New member
יש לי ספר על תכשיטי חרוזים ... אם

תחכי כמה ימים , ואז תצרי איתי קשר במייל , אסרוק דפים ממנו ואשלח לך ... אני באמצע מעבר דירה , וחוץ מהמחשב , הכל ארוז .... אז , אם יש לך סבלנות , יתכן שכדאי לך , כי חיפשתי אתרים כאלו ולא מצאתי ....

גלית.א.

New member
תודה...

יש לי סבלנות. גם אני חיפשתי,מצאתי אתר אחד שילדה בת 9 עשתה ויש איך לעשות צורה אחת וזהו... האי מייל שלי קצת דפוק,אני יכולה לקבל הודעות אבל לא לשלוח...

גלי®

New member
עד כמה שאני זוכרת , בספר יש הרבה

יותר .... המייל שלך בכרטיס האישי מעודכן ? אם כן , אצרף אותו לרשימה שלי , וכשאגמור להתארגן בבית החדש , אסרוק ואשלח לך את הדפים ... או קיי ?

גלית.א.

New member
זה היה מהיר....

המייל שלי מעודכן אבל כמו שאמרתי אני לא יכולה לשלוח תשובה... קחי את הזמן שלך... ו-
שוב

גלית.א.

New member
אז ככה...

נכנסתי ללינק שצרפת והוצאתי כמה תמונות שיעזרו לי,תודה לך. החומר באנגלית לא יעזור לי אבל התמונות כן. שוב תודה. גלית

למעלה