שלום לכולם

שלום לכולם

איזה פורום מדליק...
מישהו יכול להדריך אותי איך מתחילים לעשות יוגה? ספר מומלץ? מה לשלב עם זה? (נשימות מיוחדות) ובכלל איך מתחילים? תודההההההה

new_chance

New member
להתחיל

להתחיל כדאי בשיעור או התנסות עם מורה. יש בטוח קאנטרי/ מתנ"ס/ מרכז יוגה באיזור שלך, תנסי ותהני. ספר מוצלח לדעתי- ספר היוגה- המדריך השלם. בהצלחה!

יוגי בר

New member
להתחיל נכון

היי לך. אז ככה: מתחילים וזה חשוב מאוד, לדעתי. במרכז יוגה מסודר ועם צוות מורים מיומן. יש הרבה כאלה. בת-א, פתחי את "עכבר העיר" ותמצאי שפע של הצעות. אני ממליץ, על מרכזי שיבננדה ליוגה וודנטה. אז, עזבי לרגע אחד את הספרים, (ספר היוגה השלם הוא מעולה) או את הטלויזיה. ותלמדי את הבסיס בצורה שיטתית ומסודרת שהיא הכרחית, לדעתי, בתרגול היוגי.(וגם על זה נכתב רבות בפורום) לא מצאת? תכתבי מהיכן את ונפנה אותך למקום כזה. בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

יוגי בר

New member
דאבל ריבאונד

היי לך. מעשית לא. אין קשר בין המרכז לחיים אלוהיים של סוואמי שיווננדה ברישיקש לבין מרכזי שיבננדה בעולם. הקשר הרוחני הוא תמידי ובל ינותק לעולם. סוואמי וישנו דיבננדה- מייסד "מרכזי שיווננדה ליוגה וודנטה" בעולם, היה תלמידו הבכיר (ולא היחיד) של סוואמי שיווננדה, ונשלח על ידו להביא את בשורת היוגה- אוריגינלית וכמות שהיא- למערב. בסוף שנות ה-50. וזו תרומתו. גלה אותה. עכשיו. בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

Levinzone

New member
נצל"ש...

אני חיילת וחוזרת הביתה פעם בשבועיים (למס' ימים). אני ממש ממש רוצה להתחיל כבר ללמוד יוגה, אבל אתם חושבים שיש טעם בכלל לקחת שיעור פעם ב..? (אני יודעת שלבד אני לא אצליח להתמיד בזה) ואם כן, תוכלו לתת לי פרטים על מקומות שאפשר לקחת בהם שיעורים חד פעמיים באיזור המרכז (אני גרה בראשון)? תודה -יעל-

../images/Emo141.gifתודה על התשובות ו...

האמת ש.. מאוד רציתי להתחיל לבד ולהרגיש, לא ממש בא לי עם עוד אנשים...זה מבחינתי פגישה נכספת עם הפנימיות שלי ואני רוצה להיות לבד, בבית שלי, בשלווה....(נשמע לכם מוזר?
) האם זה בסדר? האם ישנו הספר המומלץ הוא ממש מראשית? תודההה

למעלה