שלום לכולם

טראפל

New member
שלום לכולם

עשיתי פריסה ממוחשבת כאשר השאלה שלי הייתה האם אלי לעזוב את העבודה שלי וזאת בעיקבות חילוקי דעות קשות עם אמיתים בעסודה (כולם חדשים ואני הכי ותיקה) הפריסה שיצאה לי בפריסת ריידר הייתה: 4 - רוח - מיזוג 2 - מים - מלך המטבעות 1 אש - ארבעה גביעים 5 - אדמה - נער המטבעות 3 - אוויר - מלך החרבות לפי סדר זה אף אחד לא מהופך אבל כשאני מנסה לקשר בינהם ולמצוא תשובה אני הולכת לאיבוד אשמח מאוד לקבל עזרה תודה

צ ל י ל 8

New member
שלום טראפל ../images/Emo140.gif

אנא תני רקע קצת יותר מפורט לגבי מה את רוצה לשאול.. הפריסה שעשית אינה נכונה.

טראפל

New member
הי תודה ופירוש

אני בימים אלה מתלבטת האם לעזוב את עבודתי מזה כמה חודשים שהצוות גדל והפכתי להיות הותיקה היחידה במחלקה ומכל הסיפור הזה נוצרה אוירה לא נעימה וגורמת לרצות לעזוב ובגלל זה נסיתי להתיעץ עם הכלפים האם לעזוב או לא אודה מאוד על עזרה והכוונה

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo13.gif

את יכולה לעשות פריסת שאלה כזו: האם כדאי ונכון לי לעזוב את מקום עבודתי בחודשיים הקרובים? 6 קלפים+קלף סיכום שיוצא אוטומטי

טראפל

New member
או קיי עשיתי זאת וזה מה שיצא לי

לפי הסדר ואף קלף לא הפוך שמונה מטבעות שישה גביעים שמונה חרבות חמישה גביעים שבעה מטבעות קיסר וקלף הסיכום : ארבע מטבעות ואני גיליתי שאני בורה ולא מבינה מה זה אומר לי ושוב תודה על העזרה פורום מדהים

צ ל י ל 8

New member
ושוב אני מבקשת - לא להקפיץ../images/Emo70.gif

נא לחכות בסבלנות יש המון פונים. האם - 8 מטבעות כדאי - 6 גביעים ונכון - 8 חרבות לי - 5 גביעים לעזוב את מקום עבודתי - 7 מטבעות בחודשיים הקרובים - קיסר סיכום - 4 מטבעות והתשובה היא לא
הישארי היכן שאת נמצאת. אם את תעזבי את תהיי בסוף מתוסכלת. היי חזקה, הראי לכולם כמה את טובה, כמה את ה"בוסית" ויודעת יותר מכולם. היי אמיצה, חזקה וקצת שולטת והכל יסתדר לך לטובה

טראפל

New member
צליל אלפי תודות

והרבה סליחות שהקפצתי לא אחזור על זה שנית פשוט לא מכירה את הדינמיקה של הפורום במקרה (כנראה יד הגורל) הגעתי לפה

למעלה