שלום לכולם

tapuznewbie

New member
שלום לכולם

שלום לכולם יש לי כמה שאלות 1. איך להישתמש ב MICROSOFT WINDOWS NETMEETING? 2. איך לעשות תוכנה ב DELPHI שתעשה SHUTDOWN או RESTART למחשב? 3. חסימה של CTRL+ALT+DEL C וב PASCAL? 4. מה זה IP? 5. האם אפשר להתקין באותו מחשב גם WINDOWS וגם LINUX (יש לי רק כונן קשיח 1)? 6. האם אפשר לעשות כך שמחשב יכבה את עצמו כשלו משתמשים בו זמן מסויים? 7. האם יש וירוסים ששוכנים ב BIOS? 8. ניתן להתקין MSN EXPLORER בWINDOWS אם תמיכה בעברית? 9. באיזה אתרים אפשר ללמוד C? 10. מה קורה עצלכם? תודה.

אורי.ק.

New member
המון שאלות ורובן לפורום הלא נכון...

דבר ראשון יש בתפוז הרבה פורומים. אנא הפנה את השאלות שלך לפורומים הנכונים... אבל אנסה לענות עליהן: 1. תפתח ותראה - מערכת כבדה שלפי מה שאני יודע מאת מאוד משתמשים בה (חוץ מלימודים online בכמה ביתי-ספר/אוניברסיטאות) 2. לפי זיכרוני יש לבצעה הפעלה של Sub-Command ב-User32.exe, אך בדוק בפורום הנכון 3. ב-Pascal לא בתוח שיש (ל-Delphi יש). ב-C בדוק בפורום הנכון 4. IP זו כתובת של עצם (מחשב או כרטיס רשת במחשב עם יותר מכרטיס אחד - יש כאלה), אבל אני מאמין שאתה מתכוון: מה זה TCP/IP? והתשובה שזהו פרוטוקול רשת (מעיין שפה בין מחשבים שמחוברים ביניהם ברשת מקומית או אינטרנטית) שכיום מאד מקובל לשימוש היות ואפשרויות הניהול שלו (כתובות שפצפיות או דנמיות לתחנות, חסימה - FireWalling ועוד) יחסית קלה ומובנת. אני ממליץ על חיפוש כללי - זהוא קורס של שבוע במכללות השונות (וגם אז הוא נוגע רק בקצה) 5. התשובה היא כן! יש ללינוקס תוכנה שמעלה את מערכת ההפעלה (המוקרות הם Lilo או GRUB) והיא מקירה גם Windows/DOS. יש עוד דרכים... 6. לא בדיוק אך יש שמירת חשמל גם בחלונות וגם בלינוקס שהמחשב "נרדם" (יורד ברמת החשמל שהוא צריך) כשלא משתמשים לפי הזמנים שקבעת. 7. היו, לא ידוע לי כיום על כאלו היות ול-BIOSים החדשים יש תוספת שמגנה עליהם 8. לא מצאתי עדיין גירסה כזאת. מאמין שתהיה בימים הקרובים. עדיפות אישית - IE6 (אותו מנוע, גרפיקת ממשק מאת שונה). 9. יש המון (עיברית או אנגלית) שאל בפורום הנכון - הלינקים שלי נמחקו. 10. בסדר תודה. בהצלחה...

למעלה