שלום לכולם....!

mememe23

New member
שלום לכולם....!

תקופה ארוכה...המון זמן... שלא קרה בו שומדבר ממש מעניין מבחינה רומנטית. פתאום הגיע משהו כזה, והוא היה הרבה יותר טוב ממה שזכרתי שזה יכול להיות, ואז הוא נגמר, לא מרצוני
ולא ממש ברורה לי הסיבה. ועובר הזמן, ומשהו רומנטי,ניצוץ חדש, לא מגיע... ואני כל הזמן נזכרת בניצוץ האחרון שנכבה עוד לפני שהצליח ממש לבעור, למרות שאצלי הוא עורר שריפה די רצינית בלב... ופתאום כל הניצוצות הישנים (שכבר מזמן לא ניתן לכנות אותם ניצוצות) מתחילים לנצנץ לי שוב... פשוט כי לבד לי נורא... והגרוע מכל הוא שכל הזמן, יש את הנסיון הזה למצוא את הניצוץ החדש,אבל אני לא באמת מחפשת חדש.... אני רוצה שהוא יהיה כמו הניצוץ האחרון... ושומדבר לא מצליח להדמות לו....

וואווו וואוו וואווו!

קודם כל, תרגעי. ההודעה שלך נראית כל כך לחוצה שהיא עשתה לי סחרחורת. [אגב, כדאי לסדר יותר את הכתיבה על מנת להקל על הקוראים להבין את העניין. סתם עיצה] אז היה ניצוץ ונגמר. כפי שציינת, היו עוד המון ניצוצות בעבר שכבו ועכשיו שבים לבעור רק בשביל הנוסטלגיה. גם הניצוץ האחרון ממשיך לבעור בך לזכר הנוסטלגיה. וגם הוא ידעך. ואני סתם חושבת, ואולי אני טועה, שאת מאדירה את הדמות האמיתית של הניצוץ האחרון בגלל ה'לבד' הזה שאת שרויה בו כרגע. בכל אופן, הכל יהיה בסדר ואין טעם להיות מתוסכלת. ברוכה הבאה

מתוקה שום דבר גם לא ידמה לו

יבוא אחר, הוא יהיה שונה , אבל זה לא אומר שהוא יהיה פחות טוב. זה כמו שני פתיתי שלג, לא תמצאי שניים זהים , אבל כולם עוצרי נשימה

Sefy

New member
כל ניצוץ מיוחד בפני עצמו

אבל אם תמשיכי לחפש משהו שהיה "כמו" אז בסוף את לא תשימי לב לזה שכל כך הרבה מיוחדים מאבדים מערכם בעינייך, כי את מחפשת משהו שהם לא. במקום רק לחפש את הדומה. חפשי את המיוחד בכל אחד מהם. אנחנו תמיד נאחזים בדבר הטוב האחרון שהיה לנו וזה מונע ממשהו חדש שיכול להיות טוב יותר, להכנס ללב. כדי שחדש יכנס, את חייבת להשאיר את הישן שם בעבר. אחרת יהיה צפוף מידי לשניהם כשאת משווה.

למעלה