שלום לכולם

shaharhakmon

New member
שלום לכולם

היום גם אנחנו היינו בייעוץ גנטי, הופנינו לדיקור מי שפיר,אקו לב,סריקת מערכות מורחבת וכו'. האמת שעד היום,האתר ממש הרגיע אותי, אבל לדעתי קיימת בורות עצומה אצל הרופאים. הרופא המטפל בחר"פ(אנחנו שנינו קצינים בצה"ל) תיאר את הק"פ כמחלה נוראית שאנחנו והתינוק נתייסר ממנה. הוא ציין שאנחנו חייבים לשקול הפלה. האמת שאני מבוהל בגלל הרופאים,ואופטימי בזכותכם. זהו בינתיים, נ.ב. מחר יש לנו אישפוז יום ופגישה עם אורתופד ילדים.

אוי GOD

עלית מוקדם על הבעיה של בורות הרופאים! לנו הציאו בשבוע 32 לשקול הפלה. בגלל זה חשוב לי לציין שפונזטי כל הזמן מדגשיש שחייבים לטפל אצל רופא מומחה לשיטה שלו ושלא משנה את ההנחיות-פרוטוקול הטיפול. (בסוגריים אציין כי אנחנו עובדים לפי הפרוטוקול אחרי שהתייעצנו אצל שני מומחים מלבד הרופא שלנו, שהוא טוב אך לא ממש ממש מדייק). אמא אחת אמרה לי פעם שהחלק הכי קשה בטיפול בילד (בן השנה וחצי) היה ההריון- מרב שהרופאים הפחידו אותה. קפוץ לאתר של אושרי תראה תמונות. (משוויצה). אושרי מתקדם ממש יפה לגילו מבחינה שכלית (הכי שבעולם) והוא מתהפך לו כל הזמן ורוקד!!! כזה ממי. אם בא לכם בואו למפגש הפורום ותתעודדו הכי שבעולם. תמשיכו לעדכן

שחר, עשית לי צמרמורת../images/Emo5.gif

תברח מהרופא הטיפש הזה. אלוהים ישמור. מזכיר לי את מה שהרופא שלי אמר לי בהיריון אחרי שהתגלה הקלאבפוט. זו לא מחלה נוראית וזה לא מחלה בכלל. זה עיוות בכף הרגל וזה בר-תיקון. אני בשוק. נשבעת לך. אני הייתי מתלוננת. אל תשקלו הפלה בגלל קלאבפוט. תזכרו, זה כמו להפיל עובר אם יגידו לכם שהוא פוזל. זה בדיוק אותו דבר. מטפלים בזה, לא? זה הפיך. בואו למפגש פורום ותראו את טל שלי המתוק שהוא בן שש היום ואיזה ילד מקסים הוא. חכם וחייכן וסקרן ובשנה הבאה עולה לכיתה א'. תראו את גוון שלנו בפורום שהיא בת 22, ילדת קלאבפוט לשעבר. זה נורא להגיד להורים דבר כזה. זה פשע!!!! תחשבו שלא שמעתם ולא ראיתם את הרופא הזה.

אז אני כבר פגשתי את גוון

פעמיים, יום ההשוצות
היא באמת הכי מקסימה והיתה מתעלפת לקרא את מה שאמר הרופא.

בא לי להתבטא בצורה לא נעימה ../images/Emo46.gif

מה זה?????????? לאחד כמוהו צריך לשלול את הרשיון כי הוא אשם אולי ברצח של עוברים. אם תגיע למפגש תראה את כל ילדי הפורום ורק תנסה לחשוב שהיו מסיימים את ההריון... מחריד ומזוויע אפילו לחשוב. ואני חושבת שהוא במיעוט. כל רופא שפגשנו במהלך ההריון (גניקולוג, אורטופד, מומחה אולטרסאונד) ניסה ישר לשכנע אותנו לא להפיל. ואנחנו ממש לא הבנו על מה הם מדברים. להפיל בגלל בעיה אורטופדית ברת תיקון???

למעלה