שלום לכולם

shaharhakmon

New member
שלום לכולם

היום עברנו את האשפוז יום שצריך להקרא בזבוז יום! עברנו אולטראסאונד קצר וחיכינו עד 14:30 לרופא אורתופד. הרופא היה מקסים,מבין ואיכפתי דר' שיטרית מנהל מחלקת ק"פ באסף הרופא. יש מישהו בפורום שמטופל שם? הוא ממש נראה על הכיפאק למרות שאנחנו נראה בודאי עוד רופאים!

מזל טוב

באסף הרופא מטופלים מנדלסון והשוורצים. מטפלים שם באוסף שיטות, כולל השיטה הצרפתית. אך לא צריך את הנעליים המחוברות בבר כמו אצל פונזטי. (שולחת לכם מסר)

שחר, הנה לינק לכרטיס של חופית שוורץ

אישתו של משה שוורץ שיש לו כרטיס משלו ותכף אצרף לך אותו. הלינק המצ"ב הוא של חופית שוורץ

ליתר ביטחון, כדי להגיע לכרטיס

האישי של כל אחד בפורום, תוכל ללחוץ על שמו המופיע לד כל הוגדע שהו שלך.. מישם בצד ימין ללחוץ על "שליחת מסר".

חופית

כיף לקרא אות חיים. איזו חמודה שככה קפצת לדקה. מגניב.
יום נהדר

shwartchz

New member
שלום שחר

אני משה . אבא של יותם שהוא כבר בן 5.5 חודשים. גם אנחנו טופלנו האישפוז יום באסף הרופא שזה היה בזבוז זמן מוחלט לדעתי. אבל זה נועד יותר להרגעה. לא עשינו מי שפיר בגלל החשש ולאחר שביררנו שאין כל כך צורך לברר דברים נוספים כאשר מגלים רק קלאבפוט. גם אנו ד"ר שטרית נתן ייעוץ במרפאה והוא היה נחמד מאוד והוא אכן כזה גם היום כאשר הוא מטפל ביותם. לפי הבנתי ד"ר קופילביץ שהוא ראש המחלקה מומחה בשיתוק מוחין. הוא גם דיבר איתנו וייעץ לנו אבל הוא לא רואה את יותם חוץ מאולי פעם אחת בלבד. את כל הטיפול עושה ד"ר שיטרית. אנחנו מאוד מאוד מרוצים מהיחס שלו ושל הפיזיוטרפיסטיות שמטפלות שם. אני לא סגור המאת האחוזים לגבי הטיפול עצמו. יותם כבר חודש ללא גבס ולפנינו חודש נוסף. הרגל נראית יותר טוב והיא מגיעה למצב ישר בקלות. אבל אנחנו חוששים לגבי הישנות הבעיה בעתיד. ואת זה אנחנו עדיין בודקים ומתיעצים. אם תרצה תוכל ליצור איתנו קשר לבית או לנייד. נשמח לעזור. אפשר גם לדבר בפסח. יום טוב. ואל תדאג.

תגובה

כמו שוורץ גם אנחנו מטופלים באסף הרופא. אז ככה :ד'ר שטרית וד'ר רופלביץ הינם אנשים מקסימים נחמדים ואין לא עוד סופרלטיבים לתאר אותם הם עונים על כל שאלה שמציגים להם גם אם היא מעוד מעוד דיבילית ישנם שם גם שני פיזוטרפסטיות מלאכיות ממש. הטיפול כשלעצמו נראה שעושה את העבודה אני חושב שרק הקב"ה יודע מה יהיה בסוף . עד היום מה שאנו עשינו באסף הרופא נראה לי גם הגיוני וגם יעיל מה יהיה לאורך זמן לקב"ה פטרונות. אני שמח שהם לא עובדים כמו רובוטים כלומר נולד ילד ישר ניתוח וישר גבס אלה משתמשים בשכלם לאורך הדרך. נכון יש להם שיטה משולבת . ברצוני לציין כי השיחה שהייתה לי עם רופא בכיר גם הוא המליץ לי לטפל שם וזה אחרי שכבר התחלנו את הטיפולים שם. מה שחשוב שזה לא סוף העולם יש לנו ילד מקסים וגם לשוורצים יש ילד מקסים ואני בטוח שלכולם יש ילד מקסים שמביא להם אושר רב. אני מקווה שהכל יהיה בסדר אצלכם בברכת ה' תעשו ותצליחו חגי מנדלסון

שמחה לשמוע../images/Emo13.gif

גם דברים טובים על רופאים, הלוואי שיהיו עוד רבים וטובים כאלה... יום נעים אורית

למעלה