שלום לכולם|

שלום לכולם|

שמי אסתי ורציתי לשתף את כולכן יש לי 3 ילדים , הילדה האמצעית שלי ( שמה ימית) נולדה עם קלאב פוט חמור בשתי הרגליים. הדבר התגלה לנו בשבוע ה-20 להריוני. הדבר היה מאוד קשה לי ולבעלי התחלנו ללכת ולחפש אורטופד שיתן לנו את התשובות לשאלות. בקיצור ימית נולדה והטיפולים התחלנו,עברנו כבר 2 ניתוחים וגם השלישי עומד בפתח ימית בת 6 וילדה מקסימה. רציתי רק להגיד לכל האמהות שהן רק בתחילת דרכן בטיפולי הקלאב פוט,צריך לתת לילדים הרבה כוח ועידוד ולא להראות להם אף פעם שהילד שלכן נולד עם מיגבלה לתת להם לעשות הכל מבלי לחשוב אם הוא יצליח או לא. למי שיש שאלה אני אענה בשמחה.

ברוכה הבאה לפורומינו

תודה על הסיפור שלכם. תוכלו בשמחה להצטרף אלינו לחזק ולהתחזק. תודות על כל המילים המעודדות. שמי עידית ואני אמא לכדורי בן כמעט 7 חודשים. כדורון מטופל בשיטת פונזטי בהדסה עין-כרם בירושלים. נכון לרגע זה הוא בלי הנעליים כ8 שעות ביום וזה ממש כיף.
עידית

ברוכה הבאה

גם לי יש ילד בן שש והוא עבר ניתוח שני לפני חודשיים וחצי. ספרי לנו למה היא עברה שלושה ניתוחים ואיך התיפקוד שלה היום?

היי אסתי, ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אני אורית אמא לתמיר בן שנה וחודשיים עם ק"ב דו"צ. קודם כל באמת ברוך הבא ותודה ששיתפת אותנו בסיפורה של ימית(שם מקסים אגב) מעניין אותי לדעתי, ומקווה שהשאלה לא יותר מידי חתרנית, לא התחילו לה את הטיפול כאשר היא נולדה כי בדרך כלל את הניתוחים, אם אינני טועה, מבצעים בגיל מוקדם יותר. א. את מוזמנת למפגש הפורום הגדול עליו תוכלי לקרוא פרטים ב. את מוזמנת לספר את סיפורה של ימית ביתר פירוט (רופאים, מקום טיפול וכד') ג. את מוזמנת לספר לנו על שני הילדים הנוספים שלך וכמובן, לשלוח אלינו, יותר נכון אליי, את תאריכי הלידה שלהם, כדי שנוכל להכניס אותך "כאחת מהמניין..." שיהיה המשך יום נעים אורית

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני אמא לתותוש בן השנה ו-4 חודשים עם ק"פ ברגל ימין. אנחנו כרגע עם נעליים (דניס בראון) בלילה ומקווה להוריד בגיל שנתיים ולא להזדקק לניתוח. ספרי לנו יותר כדי שנצרף את הסיפור שלך לשאר סיפורי חברי הפורום במאמרים.

למעלה