שלום לכולם

שלום לכולם

אני מעוניינת ללמוד את שפת הסימנים. אנא כוונו אותי לבתי ספר באיזור גוש דן. תודה,

0ne Man

New member
שלום שגית ../images/Emo13.gif

וברוך בואך לפורום!
את התשובה לשאלתך תוכלי למצוא בשאלות הנפוצות. לנוחותך אני מצרף לך את הקישור. כדי להכנס לקישור לחצי כאן. בהצלחה!

היי סקרנית ../images/Emo6.gif

כן יש סיבה. אני רוצה ללמוד את שפת הסימנים משתי סיבות: 1. זה משהו שתמיד רציתי 2. אני מאוד רוצה להתחיל לנסות בגיל 29 לעשות הסבת מקצוע לתחום החינוך...ובתחום החינוך הייתי רוצה לעבוד עם ילדים כבדי שמיעה. ועכשיו לי יש עוד בקשה... להכוונה... בתי ספר מיוחדים? איפה יש? איך פונים? שוב תודה

0ne Man

New member
אני הייתי מציע לך לפנות

למיח"א (מחנכי ילדים חירשים) או לשמ"ע. שני הארגונים האלה עוסקים בחינוך של ילדים לקויי שמיעה, והם ודאי יוכלו לסייע לך במילוי מבוקשך.הם תמיד ישמחו לקבל מתנדבים. כדי ליצור קשר עם מיח"א-התקשרי למספר 03-6994777 כדי לימור קשר עם שמ"ע -03-5715656 בהצלחה!

Catty

New member
מעניין מה כל כך מושך אנשים בשפת

סימנים?
בא לכם להתפלסף על זה?
זה בטח מאותה סיבה שבאופן מסויים מתחשק לי ללמוד כתב ברייל... ואולי לא.
בכל מקרה, שיהיה לך בהמון הצלחה!
ואגב, כדי לעבוד עם כבדי שמיעה, לא חובה לדעת שפת סימנים.

0ne Man

New member
תמיד כיף ללמוד שפה מיוחדת

ושפת הסימנים היא באמת שפה מיוחדת, יפה ומלאת הבעה. תארי לעצמך אולם מלא אנשים שומעים, ובאולם דממה, כי כולם משוחחים ביניהם בשפת הסימנים...

Catty

New member
מיתוס: עולם החירשים הוא עולם הדממה

האמת: זהו עולם רועש, בההה

סֵג

New member
בו נתפלסף! :)

שמעתי שזו שפה שלכל סימן יש בה היגיון, וזה הופך אותה לשפה יותר טיבעית, בצורה מסויימת, משפות אחרות. קראתי שהתחביר שלה הוא גמיש. אני חובב גדול של טיפוגרפיה.. ש"ס יוצרת קשר יחודי בין מחשבה לתמונה, בדומה לכתב. יש לה הרבה תכונות כאלו שמאוד מעניינות אותי. הכרתי לפני כמה שנים ילדה חרשת. היא הייתה מאוד חמודה ולימדה אותי כמה מילים. זה היה נראה לי מקסים, אז מאז אני מתעניין קצת בש"ס.

זה טיפוגרפיה ולא טופוגרפיה!

וגם לי אין מושג מה זה טיפוגרפיה. מההקשר של המשפט ברור שזה לא שגיאת כתיב ולא לטופוגרפיה של השטח התכוון המשורר. נחכה שמישהו יאיר את עיננו...

סֵג

New member
טיפוגרפיה? (typography)

טיפוגרפיה היא עיניין די רחב שכולל עיצוב פונטים, עיצוב פנים הספרים ועוד דברים רבים אחרים הקשורים לאות, לטקסט ולספרים. אל תצטערי קטי, לא הרבה יודעים מה זה :)

למעלה