שלום לכולם !!!

jhony23

New member
שלום לכולם !!!

רציתי לדעת אם אני מגיע לתאילנד עם כרטיס טיסה לכיוון אחד יעשו לי בעיות בכניסה ( בגלל שאין לי כרטיס חזרה \ יציאה ) בגדול אני מעוניין להיות חודש בתאילנד אחרי זה לעבור לנפאל ככה לשבוע ( בשביל הבנג'י ) ולסיים בהודו . האם באחת מהמדינות יעשו לי בעיות אם יש לי רק כרטיס כניסה . אם יש למישהו הצעות ( איך הוא עשה את זה ) . בתודה מראש לכל העונים . בבקשה רק מי שבטוח שיענה

בעיקרון לא צריכה להיות שום בעיה

בשדה התעופה אתה מקבל אוטומטית ויזה ל - 30 יום בתאילנד משם הדרך שלך פתוחה לכל מקום שתרצה...גם בנאפל הסיפור הוא דומה עד כמה שאני יודע אתה מקבל את הויזה בשדה התעופה עצמו בכל מקרה תמיד כדאי ורצוי לברר עם המקור בשדה התעופה בנאפל לפני שאתה נכנס. והינה עוד פרטים. נציגות ישראל במדינה KATHMANDU EMBASSY LAZIMPAT ST. BISHRAMALAYA HOUSE PHONE: +(00977- )1-411811/413419 FAX: 00977-1-413920 [email protected] נציגות המדינה בישראל כתובת: סוקולוב 55 בתוך דירה מספר 4 רמת השרון טלפון: 5471006-03 פקס:5408538-03 כל מי שרוצה להיכנס לנפאל חייב בויזה תקפה, פרט לאזרחים הודים. ניתן לקבל ויזה בשגרירות הנפאלית, בקונסוליה או בשדה התעופה לפני הכניסה למדינה. ילדים מתחת לגיל 10 לא צריכים לשלם עבור הויזה. יש צורך לצרף לבקשה לויזה תמונת פספורט. עלויות עבור כניסה חד פעמית למשך שישים ימים - 170 שקלים. תשלום נוסף עבור כניסה חד פעמית נוספת 140 שקלים. תשלום עבור כניסה כפולה - 225 שקלים. תשלום עבור כניסה רב פעמית - 340 שקלים. מבקרים שמתכוונים להיכנס שוב אל המדינה 150 ימים לאחר עזיבתם במהלך אותה השנה שבה הוחתמה הויזה שלהם מחויבים לשלם 50 דולר עבור 30 ימים. מבקרים שמתכוונים להישאר בנפאל יותר משישים ימים, צריכים להאריך את הויזה שלהם, ההארכה תעלה 50 דולר עבור 30 ימים. ניתן להאריך את הויזה במחלקת ההגירה. המידע נתקבל מהקונסוליה של נפאל בישראל בקשר להודו אם אני לא טועה הכתובת של נציגות הודו בארץ שונתה אני אבדוק את זה ואחזיר לך תשובה בערב... יום טוב בינתיים

למעלה