שלום לכולם!

taliza

New member
שלום לכולם!

שלום רב, קצת רקע: אני וחבר נפרדנו לפני חודשיים, אני אמרתי את המילה האחרונה כי הוא לא הצליח להגיד אותה, אבל הוא זה שהיה צריך את הניתוק ואת החופש כדי להבין את עצמו. לא נפגשנו כבר חודשיים (זה מספיק זמן בשביל הניתוק, לא?), הוא עכשיו בטיול ארוך בחו"ל, אנחנו לא שומרים על קשר, אבל אני עדיין אוהבת אותו... שאלתי בפריסה מה הוא מרגיש כלפי היום והנה התשובה: שלושה מטות,שישה גביעים, מלכת המטות, שבעה מטות,קיסרית, שלושה מטבעות קלף סיכום: כוכב אני אשמח אם תוכלו לעזור לי להבין האם הניתוק עזר לו להבין את רגשותיו כלפי... תודה מראש

דליה08

New member
שלום taliza

ראשית באתר של אורי רז יש פריסה טובה שנקראת פריסת ה-אקס שם ניתן ללמוד יותר על מערכת יחסים שנגמרה. בפריסה שלך יש יותר קלפים מהשאלה עצמה , אך בהחלט ישנה גם תשובה. לפי מה שנראה לי כך: לגבי הבחור, לא בטוח שהוא מעסיק את עצמ על תקופה בעברו (כמובן צמוד לתקופה בה היה איתך)כנראה שהיו לו תוכניות להמשיך הלאה ולצאת לחו"ל, לאו דוקא בגלל הקשר שלו איתך, אלה בכלל. בתחושות שלו הוא מרגיש שהוא יכול כיום לעשות ככל העולה על רוחו, ללא שום התחייבות ריגשית, ההיפך מצב רגשי מזכיר לו תקופה של מאבקים וחוסר יציבות. כך שלא נראה לי שיש געגוע בליבו, הוא נמצא כיום בתחושה של חופש ויצירתיות, אולי אפילו הוא לא לבד בטיול המסויים הזה ואנשים שאיתו מעריכים את יכולתו וכשרונותיו. מה שעלייך כיום לעשות, להתייצב בפני המציאות כפי שהיא ולעשות חשבון נפש אמיתי ולעומק. וזיכרי "רחוק מהעין הרחיקי מהלב" לא תמיד זה נכון אך זה בהחלט עובד.. בהצלחה

צ ל י ל 8

New member
לדעתי |כוכב|

שלושה מטות,שישה גביעים, מלכת המטות, שבעה מטות,קיסרית, שלושה מטבעות קלף סיכום: כוכב למרות שאכן יש כאן יותר מדיי קלפים, יש קלפים חיוביים מאוד. בגדול, אני חושבת שעדיין יש סיכוי בינכם.

taliza

New member
הצלחת לגרום לי לחייך....

תודה צליל! הייתי צריכה לשמוע משהו חיובי.... יש לי שאלה קטנה: האם את חושבת שהסיכוי קיים על סמך מה שהוא חושב היום?או שזה משהו יותר כללי? ושוב תודה...

צ ל י ל 8

New member
קודם כל שמחה שאת מחייכת ../images/Emo13.gif

ואת צריכה להבין משהו מאוד מאוד חשוב. החיים הם דינמיים ותמיד יש מהפכים ושינויים, לרוב שלא בגללנו. יש דברים חיצוניים שקורים המשפיעים על מהלך חיינו. הפריסה נועדה להראות מצב עכשווי. אני לא יודעת אם הבחור שלך עדיין בחו"ל ומתי הוא צריך לחזור, אבל מאוד ייתכן שהוא מתגעגע. אבל - אם הוא יפגוש מחר מישהי שתמצא חן בעיניו, רגדותיו עלולים להשתנות. לא ניתן לדעת בוודאות מה יקרה לנו בכל יום מימי חיינו, ועל כן אנו לוקחים סיכונים בחיים. לעומת זאת, דברים גם יכולים באותה המידה להתהפך לטובה!!! כמה פעמים קורה שאנו מתכננים את עתידנו ובסוף משהו קטנטן קורה והכל משתבש? ועוד דבר - תחשבי על זה - אם היינו יודעים מה עומד לקרות בכל שלב בחיינו, לא היה קצת משעמם

blackcat2

New member
הי ../images/Emo66.gif

שלושה מטות,שישה גביעים, מלכת המטות, שבעה מטות,קיסרית, שלושה מטבעות קלף סיכום: כוכב בפריסה שלך מופיע המספר 3 פעמיים. הופעה זו מציינת את הצורך בשלווה מצידך. נוכח הקלפים הנפלאים (ברובם) ניכר כי יש סיכוי מאד גבוה לחידוש הקשר ולהצלחתו. הכוכב בסיכום הפריסה אומר כי עליך לצפות להפתעות בכל הנוגע לקשר בינכם. דברים יתחדשו וישתנו והקרבה תתחדש. בהצלחה

taliza

New member
ועכשיו גרמתם לי לבכות...

תודה על כל הפרשנויות, אני יודעת שאי- אפשר להבטיח כלום ב-100%, אבל אפילו לדעת שיש סיכוי לאהבה זה מבחינתי הרבה. לא נפרדנו בגלל שהפסקנו לאהוב, הנושא הזה אף פעם לא עלה. אבל הוא כן היה שינוי בחיים, התקופה האחרונה הייתה בלתי נסבלת מבחינתו (מכל הכיוונים), הוא עכשיו בחו"ל, לא יודעת מתי יחזור, אבל תמיד קיוותי שניתוק ושינוי חיים יגרמו לו לראות את הדברים בצורה אובייקטיבית יותר. מקווה שזה עובד. בכל מקרה תודה לכן...ולחיוכים ודמעות אל תשימו לב- אני תמיד ככה לפני ימי הולדת...

למעלה