שלום לכולם !!!!!!

שלום לכולם !!!!!!

רציתי לשאול אתכם שאלה קצת מוזרה ואני מתנצל מראש. האם קורים לכם מצבים שבהם הרעשים/דיבורים מפריעים לכם מכיוון שהם מוגברים יתר על המידה בעוד שלאנשים עם שמיעה טובה זה לא מפריע. אני שואל זאת מכיוון שיש מצבים שבהם אני פשוט לא יכול לסבול את הדיבורים החזקים. חשוב לציין שהמכשירים שלי מותאמים לי בצורה מקסימאלית ושבדרכ" אני שומע איתם יופי והם מכוונים טוב ברמת ההגברה הדרושה לי לרוב הזמן.

0ne Man

New member
רעש תמיד מפריע לי

היי שמשון אני לא מסוגל להתרכז בעבודה, כאשר מישהו בחדר לידי מחייג באמצעות הרמקול החיצוני בטלפון. צליל החיוג והצלצול של הטלפון פשוט מוציאים אותי מדעתי. כולם בעבודה יודעים ש"אסור" להם להשתמש ברמקול של הטלפון בגללי
חוץ מזה אני גם לא "מרשה" להם להפעיל רדיו. רעש הדיבור של הרדיו מפריע לי להתרכז גם כן... גם בבית אני לא אוהב לשמוע רדיו פתוח על דיבורים. מוסיקה שקטה עוד אני מסוגל לשמוע, אבל דיבורים מאד מפריע לי לשמוע. מה שמוזר, שרק בזמן שאני נוהג אני אוהב לשמוע רדיו... ממש מוזר, נכון...? שיהיה לך ולכולם יום נפלא ואביבי בלב!

רעשים יכולים להוציא אותי מדעתי...

ואני שומעת. גם לחברים שלי, שמשתמשים במכשירי-שמיעה, הרעשים מפריעים מאוד.

צלף

New member
וגם אני לא אוהב רעש ../images/Emo124.gif

שאני באוטובוס או ברחוב או ממתין בתור איפשהו, אני כמעט תמיד סוגר את המכשירים... ובעבודה, למזלי או בעצם בתיכנון מראש בחרתי עבודה שאינה כרוכה בקשב רב לסובב אותי (פיתןח תוכנה), ובזמן שאני עובד על קוד כלשהו (מול מסך המחשב) אז אני סוגר את המכשירים, ואם מישהו רוצה לדבר איתי הוא ניגש אלי ונוגע לי בכתף, (או שמטלפן ואני רואה את האיתות האורי של הטלפון והמאותת שיש לי על השולחן). תדע לך (שמשון ואישי) שרגישות לרעש גם מכתיבה סגנון חיים, אינני מחבב היסתכלות בטלויזיה בגלל הכורח להתרכז במה שאומרים, וגם מסיבות פסולים בגלל אותה סיבה. פתרונות: מכשיר שמיעה דגיטלי יכול להוריד את עומס הרעש, בבתי קפה להשתמש ב- FM, זה מוריד בכל מקרה מהעיפות עקב הכורח להתרכז כל הזמן במה אומרים, ולהתרגל לסגור את מכשירי שמיעה מפעם לפעם, או לכל היותר להוריד את העוצמה שאין צורך בהקשבה.

למעלה