שלום לכולם

שלום לכולם

מה המצב? אני חדש בפורום אז אם מישהו יכול לעדכן אותי במה זה השרשור האחרון וכל מיני! ויש לכם בעסה של מנהל פורום!! הוא סתם הוכמן!

jingle bell

New member
../images/Emo6.gifבנייייייייי! תעשה לי רוסים!!

מההההההההההההה אני מבקשת שירשור כבוד הוכמן! בני הצטרף לפורום איזה מקובלים אנחנו!

טולָה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

אין לא מושג למה אבל זה הצחיק אותי.... מ-מ-ש!

וזה......(המבין יבין)

כן כיסוף תודה! רוסים לא עושה לך מה זה פה רוסיה שככה לעשות רוסים באמצע היום!?

jingle bell

New member
"בואנה!!!" -חחחחחח אתה חושב שאתה

פה בדימונה הא? באשדוד מי שעומד בצומת זה לא כמו דימונה ערסים ואנשים שרוצים לצאת בשישי בערב באשדוד צומת זה לרוסים שרוצים לעשות לבנות רוסיות עוד רוסים הם הולכים על "פרו ורבו"

וווווואאאאאאאאנננייייהההה../images/Emo163.gif

כפררררררררררררהההההההההההההההההההההההה... ברוך הבא לפורום.. איזה רוסי מתוק!! נכנסת לפורום!!! איזה ממממאאאאגניב אתה... אגב אני משתמשת בשם שלך כאילו אני קוראת לך ואניה כי בני זה השם שלך בקה גה בה.. ואסור שיגלו שאתה עובדת בקה גה בה... קיצר... אוהבת המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן רותם!!! אהה אגב.... יש לי שיר... "מתי אני שואל ואת אף פעם לא עונה... מנסה להתעלם את מתנהגת כמו ילדה קטנה למה אנחנו לא וכולם כן... מתי תביני שגם אני רוצה שניזדרז עם ההחלטה ונעלה כבר למיטה... ומצידי אני מוכן וכבר נתתי לך את הזמן.. אני רוצה ואת רוצה שנננננננננייייינו רוצים אז בואי כבר נלך לקושש עצים לחלוב פרות...." לונה פאנק -פוליטיקלי קורקט...!!! כפרה על השיר "יואב יעשה לי מקלות"(גנבתי זכויות מכוספה) קיצר ביי

jingle bell

New member
טיפשע שכמותך!גנבת זכויות משתרמטת!

א. יואב עושה לימקלות...למרות שהוא כבר הביא לי אחד! אבל מה איכפת לי יש לי עוד מישו שיעשה לי מקלות-זה בדוק! ויואב הוא הנערץ שלי ולא שלך! ו-ב. את לא יודעת את המילים אז הפסקת באמצע חחחחחחח "ממתי אני שואל ואת אף פעם לא עונה את מנסה להתעלם את מתנהגת כמו ילדה קטנה למה אנחנו לא וכולם כן? מתי תביני,שגם אני רוצה שנזדדדדד-רז עם ההחלטה,ונעלה כבר למיטה ומיצידי אני מוכן וכבר נתתי לך ת'זמן אני רוצה ואת רוצה אז שנינו רוצים אז בואי כבר נלך-לקושש עצים לחלוב פרות לתקן ת'מנורות ונתכופף למוסמכות לא יותר ולא פחות נסדר את החדר נראה סרטים נעשה חיים משוגעים כי אני תמיד אותך אוהב,אז בואי כבר נשכב ממתי אני שואל ואת אף פעם לא עונה אני יודע שאת מעוניינת ואין לי כלפייך שום תלונה בקשה קטנה לי יש-תני לי להכניס כבר גול או בצורת ביטוי שונה אני רוצה שכבר נש-בור תמוסכמות של החיים שלך ובנינו ניפתח כי מיצידי אני מוכן וכבר נתתי לך ת'זמן אני רוצה ואת רוצה,שנינו רוצים אז בואי כבר נלך לקושש עצים לחלוב פרות לתקן ת'מנורות ונתכופף למוסמכות לא יותר ולא פחות נסדר את החדר נראה סטים נעשה חיים משוגעים כי אני תמיד אותך אוהב אז בואי כבר נשכב! את לא מרשה לי להגיד מילים גסות את לא מרשה לי לדייק אז רק בגלל שאני אוהב אותך... אז אני כל הזמן politicly corect! זהווווווווווווווווו

מה לעזאזל אתן רבות?!

אני לא מביןןןןןןןןןןןןןןןןןןן! על מה המריבה הזאת?! נשים! ובדיחה לבסיום: שאלה:למה שולחים נשים לחלל? תשובה: מי נראה לכם שינקה?! הטייס או הנווט????

לונה פאנק!! ../images/Emo103.gif

אני אופת ת'שיר הזה.. כתוב בדפיוצר שלהם בבמה שהם אולי יופי ברוק העצמאות בראשון (99 אחוז... ציטוט!) חברה כבוד לדורין היא הכירה לי אותם.. היא לא ידעה שהם בבמה אני מצאתי.. אבל היא אמרה שהם חמודים.. חיפשתי בבמה ו-הופה היי! להקה נחמדה!

jingle bell

New member
כן! אלה לונה פאנק! הם ולא אחרים

והמתופף הדיד הכי הכי טוב של אחותי והוא אמר לי שהם מופיעים 100% ואני סיפרתי זאת לדורינה אז אממממ יופי תתחילו לשמוע...

../images/Emo42.gifאויייי מגניב הזכרתן תשם שלי!!!

חיחי מי אוהבת את לונה פאנק..?? :) אני אני אני!!!
לא דעת אם שמתם לב (
)... אבלל..... יש לי סמיילים!!!!:) יאייי!!!
חיחי

למעלה