טיפשע שכמותך!גנבת זכויות משתרמטת!
א. יואב עושה לימקלות...למרות שהוא כבר הביא לי אחד! אבל מה איכפת לי יש לי עוד מישו שיעשה לי מקלות-זה בדוק! ויואב הוא הנערץ שלי ולא שלך! ו-ב. את לא יודעת את המילים אז הפסקת באמצע חחחחחחח "ממתי אני שואל ואת אף פעם לא עונה את מנסה להתעלם את מתנהגת כמו ילדה קטנה למה אנחנו לא וכולם כן? מתי תביני,שגם אני רוצה שנזדדדדד-רז עם ההחלטה,ונעלה כבר למיטה ומיצידי אני מוכן וכבר נתתי לך ת'זמן אני רוצה ואת רוצה אז שנינו רוצים אז בואי כבר נלך-לקושש עצים לחלוב פרות לתקן ת'מנורות ונתכופף למוסמכות לא יותר ולא פחות נסדר את החדר נראה סרטים נעשה חיים משוגעים כי אני תמיד אותך אוהב,אז בואי כבר נשכב ממתי אני שואל ואת אף פעם לא עונה אני יודע שאת מעוניינת ואין לי כלפייך שום תלונה בקשה קטנה לי יש-תני לי להכניס כבר גול או בצורת ביטוי שונה אני רוצה שכבר נש-בור תמוסכמות של החיים שלך ובנינו ניפתח כי מיצידי אני מוכן וכבר נתתי לך ת'זמן אני רוצה ואת רוצה,שנינו רוצים אז בואי כבר נלך לקושש עצים לחלוב פרות לתקן ת'מנורות ונתכופף למוסמכות לא יותר ולא פחות נסדר את החדר נראה סטים נעשה חיים משוגעים כי אני תמיד אותך אוהב אז בואי כבר נשכב! את לא מרשה לי להגיד מילים גסות את לא מרשה לי לדייק אז רק בגלל שאני אוהב אותך... אז אני כל הזמן politicly corect! זהווווווווווווווווו