שלום לכולם

חמוזינה

New member
שלום לכולם

רציתי עזרה בניסוח שאלה ואני אתן קצת רקע היה לי חבר במשך שנה נפרדנו לפני שלושה חודשים ועכשיו הוא רוצה לחזור כולם אומרים שהוא לא בשבילי (לא ברמה וכו') ואני הייתי רוצה לדעת מה בני לבנו ז"א האם הוא האחד שלי האם לחזור אליו אני ממש מבולבלת בבקשה עזרו לי מה לשאול? ואיזו פריסה? תודה רבה רבה מראש

batgalim

New member
שלום חמוזינה ../images/Emo140.gif

1 - האם 2 - נכון 3 - ומתאים 4 - לי 5 - לחזור להיות בקשר זוגי 6 - עם איקס 7 - בחצי שנה הקרובה? + קלף סיכום

חמוזינה

New member
פרסתי וכך יצא

האם- קוסם נכון- שלושה מטבעות ומתאים- מלכת המטות לי- חמישה מטות לחזור להיות בקשר זוגי-קיסר עם איקס- מלך הגביעים בשלושה חודשים הקרובים- ירח סיכום- שמונה גביעים תודה מראש

טורנדו1

New member
ניי חמוזינה../images/Emo20.gif

בת גלים עדיין לא השיבה לך אז אני ירשה לעצמי להיות ראשונה.בתחילת היחסים בינכם שלטת יפה במצב,הכל היה בידיים שלך,וזה קלף הקוסם.3מטבעות:הוא ידע לכבד אותך ואת מבחינתך אין לך בעיה למסד את הקשר.מלכת המטות:כנראה יש לו מין כושר מנהיגות עליך,וקצת שתלטנות,וזה דבר שיכול להפריע לך בעתיד איתו.5 מטות:אין ספק שיש ניגודים בינכם שיגרמו לכם מריבות והתמודדות עם מכשולים.קיסר:קלף זה מצדיק את שאר הקלפים שעברנו עליהם,הוא לא בשבילך,הוא שטלתן,ויש לו מטרות ברורות.מלך הגביעים:את מבחינתך יש לך אוזן קשבת אליו,ויש לך אהבה אמיתית,ואת מאד רגישה.ירח:קלף זה מעיד על רגשות מודחקים ועל דו פרצופיות,ומצבי רוח משתנים.סיכום:8גביעים,אומר שלא כדאי ולא ממליץ לך להישאר איתו,שזהו קלף של פרידה ונטישה.מקווה שערתי לך,אשמח לקבל את תגובתך

batgalim

New member
הי חמוזינה ../images/Emo142.gif

האם- קוסם נכון- שלושה מטבעות ומתאים- מלכת המטות לי- חמישה מטות לחזור להיות בקשר זוגי-קיסר עם איקס- מלך הגביעים בשלושה חודשים הקרובים- ירח סיכום- שמונה גביעים קשר זוגי עם איקס מסתמן כקשר סוגר ולוחץ, כזה שלא יתן לך את מרחב המחיה לו תהיי זקוקה. הבחור מתקשה להפתח רגשית וזקוק לך לשם תמיכה והבנה, הוא בחור ביתי שמעדיף בילוי מול הטלויזיה או בחיק המשפחה על מועדון או מסעדה טובה. את לעומת זאת יותר מוחצנת, בעלת שמחת חיים, אוהבת לבלות ולהנות. קשר כזה באם תחליטי לקיים עם הבחור יגרום לך לאכזבה רגשית, תחושי שהחוויה איתו הסתיימה זה מכבר ואת סתם חוזרת ודשה בנושא שוב, ללא טעם בעצם, מה שיגרום בסופו של דבר לנטישה שלך. את היא הקוסמת בקשר זה, את היוזמת, המובילה, בעלת הקסם האישי והיכולת להביא את ההזוגיות ביניכם - מחד, להרמוניה ומאידך - להרס וחורבן. ועפ"י הקלף בו את מיוצגת - 5 מטות, לא נראה שתוותרי על דעותיך, על החופש שלך או על כל דבר בו את חשה שידך על העליונה, וכשהצדק איתך - מי יכול עליך...?

חמוזינה

New member
תגובה

בת גלים את טובה בהחלט אני מרגישה שמיצינו את הקשר ובהחלט אני לא חושבת שצריך להיות המשך אבל יש בעיה עם הלב הוא מרגיש אחרת בקשר לזה שהבחור ביתי אז זה ההפך אני הביתי והוא רוצה את המועדונים וכו' (אני מספרת כדי שיהיה משוב על הפתיחה) בקשר למובילה והיוזמת אין יותר נכון מזה ונכון שאני לא אוותר על כלום שאני מאמינה בו

batgalim

New member
תודה על המשוב ../images/Emo140.gif

אקח לתשומת ליבי... איקס מיוצג ע"י מלך הגביעים וההתייחסות שלי אליו בפירוש היתה כאל מי שהבית והמשפחה חשובים לו מאד, והיחס שלו לסביבה הוא די מופנם. יכול להיות שבפריסה זו הוא מייצג את הרגישות שלו כלפיך, ורצונו להקים איתך משפחה. מאחלת לך כל טוב

חמוזינה

New member
תגובה לטורנדו1

ההסבר שלך בגדול נכון מאוד רק שלא נראה לי שהוא כיבד אותי ואין לי רצון למסד את הקשר אבל בכללי את טובה רק לא הבנתי למי התכוונת ב- "דו פרצופיות, ומצבי רוח"

טורנדו1

New member
חמוזינה הכוונה היתה../images/Emo11.gif

לאותו בחור,שיש לו מצבי רוח משתנים והוא דו פרצופי,יש לו כללי משחק משלו וחבל על הזמן שאת מבזבזת עליו.ואם כבר ציינת מועדונים ויציאות בלילות זה אומר דרשני,

חמוזינה

New member
תגובה חוזרת

אני מסכימה עם כל מילה שלך השאלה אם יהיה לי את הכח לא להיכנע לו וללב

טורנדו1

New member
תהיי חזקה../images/Emo24.gif

אני לפני שנים עברתי בדיוק את אותו הסיפור שלך,ופשוט לא יצא מזה כלום.הוא פשוט העדיף את חיי הלילה והבילויים,והרמתי ידיים וויתרתי.ותראי אותו היום,לבד כמו כלב נישאר רווק ומסתובב כל היום ברחובות,תרימי את הראש ואת האף שלך,הוא לא שווה אותך

חמוזינה

New member
תגובה

הקטע המצחיק שבראש אני יודעת שהוא לא שווה אותי ושמגיע לי מישהו שווה יותר אז מה לעשות עם הלב?

טורנדו1

New member
למחוק אותו../images/Emo66.gif

תתרחקי כמה שיותר ותנסי כל הזמן להיות בחברת אנשים שאוהבים אותך,תחשבי רק על הדברים החיובים שבך,והשלילים אצלו.אל תדאגי אף אחד לא מת מאהבה,עוברים את זה ורק בחיוך,תהיי חזקה.

חמוזינה

New member
אני בטוחה שאת צודקת

אבל זה יותר מסובך הוא דיי החליט שהוא חוזר לגור בבית וזהו

טורנדו1

New member
../images/Emo46.gifהחליט? לגור

מה איתך?למה ולך אין החלטות?אל תהיי חלשה,תתחילי להשתנות ולהתחזק זה יראה לו פתאום מוזר,ואולי ההתנהגות שלו תשתנה

חמוזינה

New member
אני ממש לא חלשה

רק כשזה מגיע אליו הרצונות שלי משתנים בלי אפשרות להסביר למה

טורנדו1

New member
מכירה מכירה../images/Emo141.gif

מתוקה הכל תלוי אך ורק בך,הלוואי ויהיה לך את הכוח לא להישבר,באמת אני מחזיקה לך אצבעות,אני יודעת מה זה שאת אוהבת מישהו וגם שלא כל כך טוב לך איתו,הלב אומר כן להישאר.מאחלת לך רק טוב

למעלה