שלום לכולם

a s a f 22

New member
שלום לכולם

פעם ראשונה שלי פה....איך אני שמח לגלות שאני לא היחיד שהשתגע על הסדרה הכל כך מצויינת הזו.... עכשיו השתחררתי מהצבא, שמעתי שיש סידרה טובה ....אליאס...אמרתי נוריד כמה פרקים ונראה...מזל שיש לי אדסל....לא יכלתי להפסיק.....הורדתי ותוך כדי זה ראיתי...אתם קולטים?!!?!?הזרקה ישירה לווריד של כל שלוש העונות עד פרק 18....אני משתגע עכשיו.....מתי ישדרו את פרק 19!?!?!?!?

בוביץ

New member
באופן עקרוני זה משודר כל יום ראשון

בערב כזה. ככה שמיום שני בבוקר-צהריים זה כבר יהיה בהורדות,אבל לפעמים יש הפסקות בין פרק לפרק(ככה זה בארצות הברית) אבל נראה לי שהערב ישודר פרק 19. וסתם לידיעתך בסביבות יוני העונה השנייה תשודר בישראל

a s a f 22

New member
ואללה טוב לדעת..

בקשר לשידור בארץ...לפי דעתי צריך להעמיד את טלעד למשפט על העוול שהיא עושה לסידרה הזו...גם שעות נידחות....גם שידור לא רציף של שבוע אחרי שבוע...וגם מאות טרליוני פרסומות באמצע...שייכו ליזדיין.....

בוביץ

New member
דווקא היא שידרה את זה

די רציף את העונה הראשונה אלא אם כן היה איזה פיגוע או דבר גדול. בארצות הברית זה הרבה יותר גרוע רק לפני כמה זמן היה איזה הפסקה של שלושה שבועות בארצות הברית,

varty

New member
היי אסף

תגיד בתור אחד (ונראה לי יחיד) שעשה מרתון מטורף מפרק ראשון עונה ראשונה עד לפרק הנוכחי, עונה שלישית. מה אתה אומר על הסידרה? כאילו הבנתי שנכנסת לטירוף . אבל מה אתה אומר על הסידרה בקטע של נגיד "מבקר סדרות"
כאילו , נגיד על הדמות של סידני או על הדמות של ווהן או דיקסון או ג'ק או כל דמות אחרת , זה נראה לך רציף , מעניין, אופרת סבון, דמוי קומיקס, מה?

a s a f 22

New member
טוב ללא ספק...העונה ה1 היתה טובה

אבל משום מה קיבלתי הרגשות דה ז'ה וו כי כל פרק חזר על עצמו בנוסח של משימה,חיבול בה ומסירת מידע לסי אי איי...קצת ביאס אותי..אבל מה לעשות שבדיוק השתעממתי בתור אחד שהרגע הרגע השתחרר מהצבא..ולכן המשכתי...עד סוף העונה ואז בדיוק קו העלילה בנושא רמבלדי התפתח והפך להיות מסתם דבר קטן ומעצבן למשו ממשי ובעצם נושא מרכזי נוסף ובהוסף התפתחות מערכות היחסים של גניפר ואביה ןשלה עם חבריה ןעם מייקל...תפסו תאוצה...דבר שהיה כיף לצפות בו....ולכן המשכתי בהנאה לעונה ה2 שאף הייתה יותר טובה ולפי דעתי הכי טובה עד היום גם מבחינת רמות מתח גם מבחינת התפתחות והדמויות והעלילה(הכותבים חיסלו לעצמם את הכיוון של -ס ד 6 זה כל חיינו ברגע שזה נגמר הלכה הסידרה קאפוט- ושברו את הכיוון הבנאלי הזה לחתיכות) מה שסיקרן אותי יותר...וכמובן...הכנסתה של אירינה בצורה חזקה ביותר...היא מעולה...הקטע שבו היא תופסת את הזבוב...ע-נ-ק! כמובן שגם מימוש אהבתם של מייקל וסידני גרם לי עונג ותפסתי את עצמי ממש מאושר מכל הסיפור..:) יש לציין שמהעונה השנייה כל כך התלהבתי שגרמתי אותה בסשן של 7 שעות..:) על העונה השלישית אני לא ארחיב....כי.....הופתעתי לחלוטין מכל הטוויסטים שאברם עשה שם ולכן לפי דעתי...עד שהיא לא תסתיים מוקדם מידי לשבת ולדבר עליה..

varty

New member
../images/Emo45.gif

אני חושבת ממש כמוך. העונה הראשונה היתה נדושה, השניה מ ד ה י מ ה בייחוד הקטע של אירינה וסידני וכמובן ןוהן וסידני
והמתח!! וארווין סלוהן, דמות מאוד חשובה.בקשר לעונה השלישית,אני גם חושבת שצריך לתת לה להסתיים שנוכל לראות אותה מפרספקטיבה אחרת אבל בנתיים היא מניחה את הדעת אבל לא משהו. כאילו חסר בה תבלינים, לא יודעת מה בדיוק... עוד כמה שעות לפרק הבא...

קרלוצה

New member
../images/Emo141.gifברוך הבא אסף../images/Emo70.gif

פרק 19 ישודר היום כשאצלנו בשעה המקורית לשידור היא בלילה, את הפרק בארץ יהיה אפשר למצוא כבר מחר בבוקר....

למעלה