שלום לכולם

שלום לכולם

היי , הגעתי לכן מהפורום של הADD אני כותבת כרגע עבודה סמינריונית . ורגישה שאחרי שהצלחתי לאסוף 10 קילו של מאמרים על הנושא אני מתקשה למיין אותו , לרכז אותו כך שאוכל להפוך אותו ל35 דפים של עבודה כמו כן אני שואלת האם יש טיפים טובים לכנון העבודה - (פעם ראשונה שאני כותבת עבושה עם רטלין) תודה מראש

יונה שו

New member
ברוכה הבאה (הסמל של דליה..)../images/Emo140.gif

קודם כל חשוב לדעת באיזה שלב את נמצאת - ומידע נוסף : 1. האם יש לך שאלת מחקר ? 2. האם ידועים כבר ראשי הפרקים ? 3. האם יש כיוון מסוים שמעניין אותך בנושא ? 4. מהו תאריך ההגשה ? אם יש מספיק זמן, נראה לי שנוכל לעזור לך בארגון העבודה כך שגם תדעי לעשות אותה, וגם את הבאות אחריה.

תודה

טוב אנסה לסביר את המצב שני השלבים הראשונים היו הקלים והמהירים מבחנתי . מצאתי נושא(שאף אחד אחר לא חשב עליו כמבון) הגדרתי ראשי פרקים . אפילו הגעתי לתתי פרקים. וכמעט איבדתי אותם ואספתי את החומר הרבה חומר יותר מידי חומר. ועכשיו שאני צריכה להתחיל לכתוב ולמצא את הנקודה מ
מנה להתחיל(מה הכי מעניין) אני מאוד מתקשה . ניסיתי השבוע לכתוב תת פרק ראשון אבל אני לא בטוחה שהוא מספיק מתומצת . תאריך ההגשה הוא בערך בדצמבר - ויש אפשרות להארכה אבל אני לא בטוחה שדחייה תהייה טובה לי. אני אשמח לעזרה וכיוונון

דליה.ד

New member
דרכים להכנת עבודות:

אתרים להכנת עבודות תמצאי בקישורים, עם שלל עצות:

יונה שו

New member
דצמבר ??? מלאן זמן...

אם בינתיים לא תמצאי הכוונה באתרים שקיבלת, תפני שוב, ונמשיך מאותה נקודה צעד צעד. עד שתגישי עבודה !!

איזה כייף

באמת קצת הלכתי לאיבוד בין האתרים. ולא מאתי עוד את הכיוון בהם וזה מחזק אותי מאוד שיש פה כל הזמן תמיכה תודה . חשבתי אולי עם תסתכלו על ראשי הפרקים שלי לדוגמא????

יונה שו

New member
בטח בטח !!

בשביל זה בדיוק אנחנו פה - קדימה, מחכים לראשי הפרקים. את יודעת מה, ציפציפור ? שימי לנו בקובץ גם את הביבליוגרפיה, גם את ראשי הפרקים וכמובן את שם העבודה. ננסה לעשות סדר בבלאגן. שננסה ביחד ?

הנה זה בא

לפני כמה זמן המחשב הישן שלי מת (זכנו לברכה)ואיתו כל הקבצים יש לי הכל כתוב-ובסןף גם מצאתי את הכל אבל ביבליוגרפיה חלקית אני צריכה להחזיר למחשב(עם אני אתן את כולה נראה לי שהפורום יפול
אבל ראשי הפרקים הינה הם באים נושא העבודה הוא "מקומו של גן החיות המודרני בשימור הטבע ובחינוך לשימור טבע - וזו עבודה בחינוך ושוב תודה תודה

האם תוכלי לסמן את הסעיפים שעליהם

יש לך, ככל הנראה, כמות מתאימה של בבליאוגרפיה? את אלה שיש עליהם מעט מדי ואת אלה שיש עליהם הרבה מדי?

למעלה