שלום לכולם

שלום לכולם

היי. מצטערים שלא כתבנו כבר הרבה זמן, פשוט היה לנו אימון-סיכום-תקופה והיינו כמעט שבועיים בשטח, וגם כשחזרנו היו כמה דברים לעשות (להתקלח 3 שעות למשל). בכל אופן, היה די קשה (ז**נו לנו את האמא של הצורה שפעם היתה לנו). לא נורא, העיקר שנגמר ועמדנו בזה בכבוד (למרות שכל לילה בכינו שאנחנו רוצים הביתה). בכל אופן, סיימנו עכשיו תקופה מסויימת, ואנחנו מתחילים תקופה חדשה שבה כנראה לא יהיה לנו הרבה זמן לכתוב פה כמו קודם (נו די בלי דמעות זה לא עוזר) אבל גם אם לא נכתוב הרבה, עדיין נשתדל למצוא את הזמן לקפוץ הנה מדי פעם להציץ ולראות מה הולך.. חוץ מזה, נשתדל להרחיב את אופקינו ולהשתתף גם בפורומים אחרים- אותי אישית (רז) ניתן יהיה למצוא בפורום אמיר פיי-גוטמן או בפורום הארי פוטר (אל תצחקו! אשכרה יש פורומים כאלה). בכל אופן, נקווה שניפגש יום אחד על מדשאות הבסיס (אני כמובן אהיה המפקד-מסלול שלכם, ואאכיל אתכם חול עד שתדמו לארינמל חולות ביום רע). טוב הגזמתי - זאת לא פרידה ונמשיך לכתוב פה, אבל קצת פחות ממקודם. ד``ש מכולם ולכולם ונתראה בצ`אט בסופ``שים ושמחות B-) רז הפגז החגז (שזה כמו חגב אבל..) וכו` וכל היתר גם כן.

חופשי

New member
תסלחו לי שאני מפקפק בכומתה אדומה...

אבל כאחד שהיה לוחם בסגולים, ומכיר את מגל``ן מקרוב, איך יתכן שכומתה כותב פה לפעמים באמצע השבוע?! שם רבותי אין מחשבים. ואם יש אין אינטרנט. מקווה שלא נפלתם בפח!

liorle1

New member
איך בדיוק לוחם בגבעתי מכיר את מגלן?

חוץ מזה בכמה בסיסים קרביים יש היום עמדות אינטרנט כחלק מתנאי ת``ש.

חופשי

New member
לוחם בגבעתי שמכיר את מגל``ן

מתוקף היותי לוחם בצה``ל (לשעבר) ובתוקף כך שחברי הטובים ביותר משרתים שם. יש לי משהו לחדש לך, אני מאמין שעדיין לא התגייסת, ולכן אתה מדבר כך: אין שום קשר בין ת``ש לבין מחשבים. אין הרבה מחשבים בפלוגה לומת, ואלה שיש לא מחוברים לרשת. וגם אם יש, למרות שאין, אז אין לך זמן להשתמש בהם. בקיצור כומתה אדומה הוא אולי מורעל על מגלן. לא יותר

Dr.Drek

New member
חופשי היקר!

צר לי שאתה מפקפק באנשים...אבל יש עדיין אנשים טובים ואמינים כמו כומתה אדומה...שאין לי ספק שהוא במגלן. בכל מקרה, בהרבה יחידות, ובעיקר יחידות מיוחדות (לדוגמא במורן גם) ישנן עמדות אינטרנט במועדוני היחידה... ד``כ של אינטרנט זהב שנתרמות ע``י הועד למען החייל. ואני מניח שהם כותבים בזמן ההפסקות שלהם... תתחיל להרגיע.

אני חושב שאתה קופץ למסקנות...

למען האמת, גם אני חשבתי פעם ככה, אבל מהר מאוד התברר לי שסתם חשדתי לשוא. רמת הידע בהודעות (וכדאי לך לחפש הודעות קודמות, ואני מתכוון גם לכאלו שנכתבו לפני כמה חודשים) מעידה על כך שזה לא סתם ``מורעל מגל``ן``. דבר ראשון, מהסיבה הפשוטה שהם באמת יודעים המון, גם מבחינת הידע על המסלול עצמו, גם ידע בתחום של כושר גופני (כמו התוכנית שהם הרכיבו), ידע צבאי באופן כללי וגם ידע על היחידה ועל הקשר שלה לכל מיני יחידות אחרות (הקשר בין מורן למגל``ן, למשל), דבר שמעיד על מעורבות גדולה בנעשה ביחידה. דבר שני, בגלל שזה לא רק רז כותב, אלא כל הצוות שלו (``צוות 6``) שמורכב מכל מיני אנשים. עכשיו, אני מתקשה להאמין בכך שמישהו ירצה כל כך לעבוד עלינו, עד שהוא ימציא ויבדה מליבו צוות שלם, שכולל כמה זהויות, שאם תשים לב, יש להן מחשבות שונות, וצורת התנסחות שונה (ואם זה באמת שקר, אני מוריד את הכובע בפני מישהו שיכול לעשות משהו כזה, ומציע לו לרוץ לנסות להתקבל למוסד). אני בספק אם אחרי כל כך הרבה זמן, משהו מעין זה לא היה מתגלה. דבר שלישי, זה עניין של ב``ש. אם הכותב/ים היו סתם מלשבי``ם מתלהבים, מורעלים וחסרי ניסיון, אני בטוח שהם לא היו מנסים לשמור על ב``ש, אלא להשוויץ בידע שלהם על היחידה ועל כל מיני פעולות חשאיות שהם עושים. (אם תסתכל בארכיון תראה כמה פעמים יוני או מישהו אחר מהצוות סירב לענות בגלל שזה קשור לב``ש, ואם זה היה מלש``ב שמתאמץ, הוא היה יכול פשוט לקרוא באתר ISAYERET ולענות לנו בעברית כאילו זה מידע מקורי שלו). בקיצור, אל תסיק מסקנות נמהרות, לפני שאתה בודק טוב את העובדות.

זה יפה... אהבתי.

אני לא רוצה לזלזל או לסתור חלילה את הבחור היקר הזה, שללא ספק הוא בחור טוב, אבל הייתי רוצה לצטט משפט אחד שאהבתי במיוחד בהודעתו: `` כאחד שהיה לוחם בסגולים, ומכיר את מגל``ן מקרוב..`` ובכן, תמהני הכיצד ``סגול שמכיר את מגל``ן מקרוב``, לא יודע אפילו ששמה של היחידה אינו ראשי תיבות בכלל. הדבר השני שהפליא אותי הוא הקישור המוזר בין ``הסגולים`` (אני מניח שהכוונה לחיילי חטיבת גבעתי) לבין היחידה.. לא ידוע לי אישית על איזה קשר סמוי, המביא את לוחמי החטיבה ל``הכרה מקרוב`` של היחידה. אבל, כמו שאמרתי היום לכמה אנשים בפורום, אני לא מתכוון להכנס לוויכוח הזה בכלל. רק אוסיף ואגלה לחופשי, שלמרות מה שהוא אולי חושב,תנאי הת``ש של יחידות מסויימות (ללא קשר לטיבן או חשיבותן, אלא רק לגודלן ושיוכן המטכ``לי), עשוי להיות שונה במעט מהתנאים המוכרים לו מהחטיבה שלו. נ.ב. מזל``ט לרגל השחרור, חפש``ש נעים.

חופשי

New member
כומתה אדומה שקר או אמת?!

ובכן, ידידי אדום הכומתה, בטרם תעבר את עיניהם של הקוראים בקשר לסגולים (כן גבעתי) למגלן, הרי שכתבתי שיש לי חברים שם, לא?! על מה אתה תמה? לא קראת את החלק הזה ידידי? בקשר לראשי התיבות של מגלן, וואלה לא ידעתי. אבל בכך תמדד היכורתי על היחידה?! אני מכיר אותה מסיפורים של 2 מחברי הקרובים ביותר שמשרתים שם. היום דיברתי עם אחד מהם, שהוא כבר די פזמניק ביחידה, והוא לעולם לא נתקל באינטרנט שם, לא עם ת``ש, ולא בלעדיו. נקודה. אני מקווה שאני טועה, ואכן יש שם אינטרנט שחברי לא נתקל בו, ואם לא אינני מבין מה המניע שלך?! ויתרה מכך, איך לעזאזל יש ללוחם זמן לגלוש, לנו לא היה זמן לפלאפון. משהו פה מסריח ידידי, ואתה יודע זאת...

ג.ג.

New member
משהו באמת מסריח...

משהו פה באמת מסריח וחופשי לדעתי צודק!!!

yellow!

New member
אולי די עם השטויות שלכם?

מי שהיה פה בשבועות האחרונים יודע את האמת. צוות 6 חי וקיים!

רפאל 17

New member
גם לי קצת קשה להאמין שמישהו מנסה

לעבוד עלינו, מכמה סיבות: א. כמות הידע שנתנה מהם עצומה, ואין סיכוי שמישהו שלא מקורב ליחידה יודע כ``כ הרבה, שלא לדבר על מלש``ב. ב. מהשיחות איתם הבנתי שהם כבר אחרי המסלול, ושיש להם הרבה פחות לחץ מאשר חיילים במסלול, לכן אני משער שיש להם הרבה יותר זמן חופשי, אותו הם מנצלים( או ניצלו) כדאי להיות כאן. ג. גם אם מישהו היה טורח לעשות את זה, אין סיכוי שהוא היה מצליח בזה לאורך זמן, מדובר על כמה אנשים שמתנסחים שונה. ד. בהנחה הכי גרועה, שמישהו אכן עובד עלינו, מה הוא כבר מרויח מזה? או יותר מזה, מה אנחנו כבר מפסידים מזה? חשוב לציין שלמרות שאני מלשב שמבין די הרבה, לא ידעתי הרבה ממה שנאמר לי כאן. רפאל

ג.ג.

New member
לרפאל ולכל מי שחושב כמוהו

הנתונים שלך מאוד מעניינים, אבל לפי דעתי מלשב יכול לקבל אינפורמציה מאח ששירת שם, מדוד שמשרת שם ,מאבא שהוא אולי מפקד שם ויש הרבה סיבות שלא צריך לפרט... אני לא אומר חד וחלק שהוא עובד עלינו, אבל זה שיש לו הרבה ידע על היחידה ,כל אחד מאיתנו יכול לקבל מידע על יחידה, למשל שבן משפחה היה בה , אני יכול לבוא ולספר שאני חייל בצנחנים ,אבל, אני בעצם מלשב כמו כולם אבל את הידע על הצנחנים אני לוקח מבן משפחה או מחבר ומעביר אליכם שתחשבו שאני באמת חייל..ואני אישית יכול לבוא ולהגיד שאני חייל כי יש לי הרבה ידע על הצנחנים, ואני יודע כל פרט ופרט מהיום הראשון בטירונות עד סוף השירות ואם אני אתחיל להסביר מה אני יודע כולם יגידו אם הוא לא אמר שהוא מלשב בטוח הוא חייל ...ודרך אגב רפאל בימים הקרובים נעלה את האתר.... סבלנות!!!!!!!!!!!!!!!

snorch

New member
ויכוח דפוק

אני לא כתבתי הרבה בפורום אבל אני קראתי הרבה ממה שכתבו פה גם את הדברים של כומתה אדומה אני לא חושב שלפי מה שהוא כתב הוא משקר וגם אם כן אז מה? הרבה אנשים השיגו מידע מדברים שהוא יודע אז גם אם הוא משקר אף אחד לא נפגע מזה נכון!!! ואולי חופשי הוא זה שמשקר וכל מה שהוא רוצה לעשות זה לעשות פה שטויות ודברים כאלה אז מה זה משנה בדיוק אם כומתה אדומה משקר או לא כל עוד הוא תורם מידע נכון!!!

tbone

New member
נקודה נוספת

ניסיתי, באמת שניסיתי להתאפק ולא להיכנס לויכוח המטוטם הזה, אבל בסוף נשברתי... למה שבן אדם שפוי ייכנס לאינטרנט בשעות לא אנושיות כמו 3 ו-4 לפנות בוקר??? רק בשביל לעבוד על אנשים??? לא נראה לי!!! אז כל ``מפקפקי כומתה אדומה`` שבינכם, תחשבו על כל העסק שוב.. נ.ב. בנוגע לעניין השמות- אולי החבר`ה לא רוצים לגלות את שמם האמיתי מטעמי בטחון שדה...

Furkal

New member
תגיד לי אתה טמבל רציני???

ראשית , הנקודה שלך מאוד לא חשובה ולא מצביעה על דבר ושנית כל מה אתה מזיין את השכל בטחון שדה?! כולה מגלן!!! לא איזה בכירים בשב``כ. תוריד קצת את רמת ההתלהבות... אולי גם שינו להם את השמות בת.ז ונאסר עליהם לראות איש מלבד אבא???!!! קודם כל תרגע...

Furkal

New member
חחחחחחחחחחחח..........

ראשית , הנקודה שלך מאוד לא חשובה ולא מצביעה על דבר ושנית כל מה אתה מזיין את השכל בטחון שדה?! כולה מגלן!!! לא איזה בכירים בשב``כ. תוריד קצת את רמת ההתלהבות... אולי גם שינו להם את השמות בת.ז ונאסר עליהם לראות איש מלבד אבא???!!! קודם כל תרגע...

למעלה