שלום לכולם

חמו זון

New member
תודה

אני עזבתי את מקום עבדתי ואת מגורי וחזרתי למקור ואני לא רוצה להשאיר פה ואני רוצה לדעת מה יהיה ולאן ללכת ?

גב

New member
הי חמו זון../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

אם תפרטי נשתדל לעזור

חמו זון

New member
עזבתי את מגורי ואת עבודתי וחזרתי

היי שלום לך קוראים לי ניר יש לי בעיה אני בן 26 ואני לא מוצא את עצמי ואני לא יודע מה לעשות . אבל זה לא הכל אני עזבתי את מגורי ועבודתי ואני לא יודע עם אנני רוצה להשאר פה עיר של ההורים שלי

חמו זון

New member
הייי

עזבתי את מגורי ואת עבודתי וחזרתיו חמו זון ו 18:06 | 11/05/04 היי שלום לך קוראים לי ניר יש לי בעיה אני בן 26 ואני לא מוצא את עצמי ואני לא יודע מה לעשות . אבל זה לא הכל אני עזבתי את מגורי ועבודתי ואני לא יודע עם אנני רוצה להשאר פה עיר של ההורים שלי

גב

New member
הי חמו זון, עונים לך, תרגיע../images/Emo20.gif

בכל זאת לוקח כמה דקות לכתוב הודעה, ובכלל קצת סבלנות לא תזיק... בתאריך 21/4/04 התחלת שרשור לגבי הנושא הזה. מדבריך אני מבינה שקרו כמה שינויים (בשרשור הקודם לא הגבת לפרשנות לפרישה הקלטית שלך...קראת אותה?). אז כדאי שתעשה מספר דברים: 1. קודם כל, קח נשימה עמוקה...הדברים נראים מבולבלים אבל מה שיקרה יקרה, ואתה תמשיך להיות .... אז לאט לאט
2. כדאי שתכתוב את כל מהלך הדברים...הצלחתי להבין שעבדת בעבודה ובישוב חדשים, אבל עכשיו עזבת וחזרת לבית הוריך? אנא פרט 3. נסה למקד את השאלה...לאיזה תחום היא נוגעת? לעבודה, למגורים, לבחירת כיוון ומקצוע בחיים וכו'.. 4. אחרי שמיקדת את השאלה, אנא פרט יותר את נושא השאלה עצמה כדי שנוכל לבחור פרישה ולפרש ביתר דיוק. אז בסדר?

חמו זון

New member
הייי טוב אני

טוב אז כך אני האיתי גר במצפה רמון ואני עבדתי התור טבח וזה המיקצוע שלי

Mystics

New member
אתה מצפה לתשובה כבר אחרי 27 דקות?

לא כולם יושבים פה ומחכים שתבוא לשאול גבר. אז תמתין בסבלנות - אין צורך לפתוח עוד שרשור על זה. אני אישית לא אוהב ולא ממליץ בכלל לבצע פריסה מרוחקת - ולכן אחכה שתפרוש לעצמך או שמישהו אחר יפרוש לך.

גב

New member
הי מיסטיקס, אנחנו מסונכרנים בהפרש .

של דקה....

למעלה