שלום לכולם

גנדלאף

New member
שלום לכולם

ערב טוב לכולם ,מצטער שאני לא משתתף הרבה בפורמים מקווה שאכנס לכאן לעיתים קרובות,כמו שרשמתי לכם אני סובל מפוסט טראומטית ,יש לי חרדות תסמינים : כאבי ראש,נטייה להתעלף,קוצר נשימה,מרגיש שאוכלים אותי,כאבים בלב,חוסר עניין בחיים,שאני הולך למכולת או למספרה יש לי כמה מהתסמנים שציינתי וזה מה שגורם לי לחזור אחרונית לבית אני מסתגר בבית קרוב ל3 שנים.מאוד רוצה לצאת מזה מפחד שאמשיך להסתגר בבית ואהיה במצב שאני שרוי בו עוד הרבה זמן.הייתי בטיפול פסיכולגי ועדיין נמצא בטיפול

כתומית

New member
גנדאלף../images/Emo24.gif

לא שוכחים כ"כ מהר אחים. אז ספר אולי מה קורה איתך בימים האלה, אולי משהו לגבי דרכים שלך להתחזק?...

בוזיקית

New member
אהלן גנדלאף... ../images/Emo118.gif

ומה דעתך על טיפול תרופתי? אני יודעת שאותי זה הציל מתהומות כה עמוקים ועשה עבודה ששנים על גבי שנים של טיפול בשיחות לא הזיז...

דולידול

New member
זוכרים אותך ../images/Emo140.gif

מצטרפת גם לבוזיקית אולי תשקול תרופות זה מציל, לאט לאט תראה שאתה בעצמך תרצה לצאת מהבית ולראות עולם, פתאום הדברים יהיו יותר יפים בשבילך פחות מפחיד, פחות מלחיץ חבל להעביר את החיים בתוך עצמך וביתך. החיים קצרים וכדי לך לנצל כל רגע ורגע ואל תתיאש אם סוג מסויים של כדורים לא עזרו לך כי בפסיכיאטריה יש מליון סוגים של כדורים אז לוקח קצת זמן עד שמתאימים וברגע שזה מתאים אז חבל על הזמן לא תאמין איך לא לקחת את זה עד עכשיו, בעצם מה אני מבלבלת לך במוח אולי אתה כבר לוקח אז אם אתה לוקח וזה לא עוזר לך תתיעץ עם הפסיכאטר אולי לשנות למשהו אחר שיעזור לך יותר. בהצלחה לך..

למעלה