שלום לכולם!!!!!! אני חדש פה ואני חולה חולה חולה על ריטה!!!!!!
N new2noam New member 14/5/04 #3 אהלן דניאל, ברוך הבא!!!!! אחלה פורום שבעולם!!! אבל ספר לנו בן כמה אתה, מאיפה, מה עושה בחיים שנכיר אותך.
אהלן דניאל, ברוך הבא!!!!! אחלה פורום שבעולם!!! אבל ספר לנו בן כמה אתה, מאיפה, מה עושה בחיים שנכיר אותך.
D dori9 New member 14/5/04 #6 מה נשמע, נועם? אני כאן,לא תמיד בא לי לכתוב מה איתך? אתה עוד צריך לשלוח לי כמה קבצים במסנג'ר ולספר לי איך קרה ששרת עם ריטה...
מה נשמע, נועם? אני כאן,לא תמיד בא לי לכתוב מה איתך? אתה עוד צריך לשלוח לי כמה קבצים במסנג'ר ולספר לי איך קרה ששרת עם ריטה...
G Golden apple New member 14/5/04 #5 ../images/Emo73.gif ברוך הבא../images/Emo70.gif חיבוק| אני יקיר ואני בן 17 וחצי
ד דניאל2288 New member 15/5/04 #7 תודה תודה... אז ככה...אני במקור מערד, כל המשפחה שלי פרסים, כך שהשורשים לאהבת ריטה אצלי ממש עמוקים (גם יש לנו קשר משפחתי איתה)...אבל לא רק בגלל המשפחה...היא פשוט אלילה... אני בן 16 וחצי ובלי קשר--- יגידו מה שיגידו--- "חמצן" זה אחד החזקים שלה!!!
תודה תודה... אז ככה...אני במקור מערד, כל המשפחה שלי פרסים, כך שהשורשים לאהבת ריטה אצלי ממש עמוקים (גם יש לנו קשר משפחתי איתה)...אבל לא רק בגלל המשפחה...היא פשוט אלילה... אני בן 16 וחצי ובלי קשר--- יגידו מה שיגידו--- "חמצן" זה אחד החזקים שלה!!!
D d a n d o s h 10 New member 16/5/04 #10 מה זאת אומרת?! קשר משפחתי איתה??? אחי...אי אפשר לזרוק כזה משפט באויר ואז לשתוק!!! פ ר ט י ם ! ! ! בבקשה....
מה זאת אומרת?! קשר משפחתי איתה??? אחי...אי אפשר לזרוק כזה משפט באויר ואז לשתוק!!! פ ר ט י ם ! ! ! בבקשה....
D d a n d o s h 10 New member 16/5/04 #9 ../images/Emo140.gifברוך הבא דניאל!! איזה שם יפה!!!! אני בטוחה שתהנה כאן מאודדדד!!!!!!!!! דרך אגב...גם אני דניאל...
../images/Emo140.gifברוך הבא דניאל!! איזה שם יפה!!!! אני בטוחה שתהנה כאן מאודדדד!!!!!!!!! דרך אגב...גם אני דניאל...
ד דניאל2288 New member 17/5/04 #12 שוב תודה... בקשר למי ששאל על הקשר המשפחתי...אז...זה לא קשר דם, אבל אחותה נשואה לדוד שלי...
T TEENAGER1 New member 17/5/04 #13 ../images/Emo66.gif האאאאא ../images/Emo2.gif אז אתה פוגש אותה בשמחות וכאלה, לא זה ממש קירבה