שלום לכולם

שלום לכולם

שלום וברכה לכל שומעי פינק פלויד. חדש אנכי בפורום לבבי זה. ובכן, "מדוע נכנס ברנש זה אל הפורום שלנו?", אתם בטח שואלים. אז ככה. אני פשוט רוצה לעשות סקר קצרצר (ולסיים וויכוח עתיק יומין עם חברי הטוב). 1. מהו האלבום הטוב ביותר של פינק פלויד לשמיעה בזמן עישון חמרים פסיכואקטיביים (ולא חס וחלילה שאי פעם ניסיתם, פשוט תדמיינו...)? 2. מהו השיר הטוב ביותר של פינק פלויד לשמיעה בזמן עישון חמרים פסיכואקטיביים? תודה רבה! ILL BE BACK

itaikuskus

New member
אוקי

1.a piper at the gates of dawn לך על זה... 2.הייתי אומר see emily play אבל אני אתן לכם משהו ארוך shine on you crazy diamond בכלל אני ממליץ גם על כל wish you were here dark side of the moon 2 אלבומי חובה

תיזהר מציף

אולי הרוח הפדגוגית תשרה עליה
.

אממ גם אני סתם מבקרת... :) והנה לך-

דעתי... 1. חחח זה סרטים רעים אבל מצחיקים... החומה כמובן... חחח פעם הייתי בישיבה עם כמה חברים... והייתי על קצינה באותו זמן אז לא עישנתי... ושמתי להם את זה בפול ווליום... חח כולם בהתחפרות של החיים שלהם... משו מצחיק אש :) 2. אוווו אמממ זה קשה....יו אין לי מושששג... כאילו... גם שיר אחד? זה לא ממש... יכול להיות ש... קיצר לא יודעת :) תהנה! :) אוי ותהנה גם בשבילי.... בבילונים מזדיינים!!!

N a V e

New member
מבחינת אלבום ברצף-

A Saucerful Of Secrets אני חושב שנותן את ההיי המושלם,גם בלי החומרים
מבחינת שיר...אולי US & THEM. אווירת הסיגריה שאחרי

נימרודל

New member
המ...

אלבום? לא יודעת... אני מכירה כולה 4... שיר? אקוס... אני מרגישה לחלוטין מסוממת כשאני שומעת אותו. בלופ בלופ... או באמת אס אנד דם...

holo

New member
שאלה מעניינת

חחחחח
בכל אופן..אני לא כל כך מכיר את האלבומים הראשונים של פינק פלויד אבל לדעתי הכי טוב זה אומהגומה.. שיר זה כבר משהו אחר..אני אחשוב על משהו

SMILE 4 NOTHING

New member
היי, גם אני חדשה..../images/Emo104.gif

1. meddle 2. echose ו- astronomy domine אבל בעיקרון נראה לי שרוב המוזיקה של פינק פלויד מתאימה...

../images/Emo140.gif שלום לחדשים

אין לי מושג לגבי חומרים פסיכואקטיביים והאזנה למוסיקה בהשפעתם. מאחר ומדובר בחומרים מסוכנים לבריאות הייתי ממליצה על אלטרנטיבה המספקת חוויה רוחנית ללא סיכון: הודעתו של מטילדה בשרשור למטה, על איך שהאזין ל-DSOTM בעת רכיבה על אופניים בהרי ירושלים, הזכירה לי את הטיול שערכתי לדרום בחופשת הפסח. המוסיקה של הפלויד היתה פס הקול לחלק גדול מהטיול. אין תחליף, לטעמי, להאזנה להקלטות ה-BBC שלהם (מהשנים 1968-1969) בעת נסיעה במכתש רמון. המראה החללי של המכתש - שנראה כמו פלנטה אחרת, בסרטי מדע בדיוני - בצירוף הקטעים הנסיוניים, ההזויים וה"חלליים" שהפלויד עשו באותה תקופה, וכל זאת לאור השמש השוקעת, המוסיפה נופך מסתורי ל"תפאורה" - מספקים חוויה ייחודית, למי שהם בעלי נפש רומנטית. מומלץ ביותר.

SMILE 4 NOTHING

New member
ת'אמת,

כשאני בטבע אני מקפידה לבוא בלי מוזיקה. זה יישמע פלצני, אבל זה החיבור שלנו לעצמנו, ומוזיקה עם כל הכבוד לפינק פלויד המלכים, לא מתאימה ברגע הזה. נכון שמוזיקה זה חיבור ובלה בלה אבל הטבע הוא מעל זה. שם מרגישים את הקדוש ברוך הוא בעוצמה יותר גדולה. לדעתי... וסתם בכלליות עדיף להימנע מחומרים כאלה ואחרים, כי זה רק הפוך- בריחה ממה שאנחנו לא אוהבים בעצמנו...

SMILE 4 NOTHING

New member
הוא לא מהמם? ../images/Emo104.gif

באמת הוא לא קשור. אתה יודע מה, אם זה מפריע לך, אני יפסיק לשים אותו...

pinki26

New member
תשובה

בקטנה: האלבום הטוב ביותר לשמיעה בזמן עישון חמרים פסיכואקטיביים לפי דעתי הוא Animals. פשוט חוויה חוץ גופית ועל חללית.. אין שיר מועדף. כל האלבום מושלם. בגדולה: האלבום הטוב ביותר לשמיעה תחת השפעת LSD לפי דעתי הוא Dark Side of the Moon. פשוט אושר בלתי ניתן לתיאור. מה היינו עושים בלי פינק פלויד..? :)

A m p i

New member
טוב אצלי זה :)

1.Dark side of the moon 2.המממ זה קשה,יש מלא שירים שממש אני אוהב,וכל שיר תחלס הוא שיר בשביל עצמו מבחינת המילים והפסיכולוגיה.אבל,השיר שממש נקשרתי אליו ברגע שהתחלתי לשמוע פ"פ,זה היה Comfortably numb

במקום הודעה של בסךהכלתמידבנאדם

שנמחקה עקב שימוש בשפה בלתי הולמת. אני מזכירה לכולם - ובמיוחד לחדשים - שכללי ההתנהגות בפורום אוסרים על שימוש בקללות, חרפות, גידופים ונאצות למיניהם, במיוחד כשאלו מופנים כלפי אנשים אחרים. אנא עיינו בתקנון הפורום, המצוי ב"מאמרים" של הפורום.

למעלה