שלום לכולם!

DesertRose7

New member
שלום לכולם!

מה המצב? אני שחר... אני בהלם.. (טוב לא ממש) קיצר.. אני מתה על באסטד... וכל דבר שמגיע מבריטניה! קיצר.. יש לנו פורום בהיידפארק.. וכמה שאני יודעת שלא סובלים אותו.. חבל עליו! הוא פורום מעולה! יש שם הרבה אנשים ויש שם כבר 7 עמודים!! http://www.hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=4567

lovecrime

New member
סבבה

ואת מוזמנת גם להיכנס לפה

DesertRose7

New member
ברור!

מה חשבת? שיש פורום ישראלי לבאסטד ואני לא אהיה בו?????????

DesertRose7

New member
מכירים את מקפליי???????

דאגי הארי דני וטום???????????? 5 colors in her hair קיצר.. להקה שחתומה באותה חברת תקליטים של באסטד.. הם חברים.. וגם להם יש פורום בהייד פארק! www.mcfly.up.co.il

lovecrime

New member
והם גם גרים על גימס...

ויש שם אחד שנראה בדיוק כמוהו בגרסא החומה....חחח

MolsBolsRules

New member
חולה עליהםםםםםםםםםםםם

Lolaaaaaaa אחאחאח איזה שיר... וSATURDAY NIGHT ובכלל כל השירים,חולה על דני

DesertRose7

New member
אני מתה ע לזה!

שהם שרים L---O---L---A LOLA שיר כזה מצחיק!! ראיתם את התמונות מהקליפ החדש? זה הולך להיות אחד הקליפים המצחיקים!! ובכלל השיר מדהים!! obviously זה לא עולה לי פה.. כנסו ללינק יש שם! http://hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=933754

DesertRose7

New member
יש להם חדר בשבילו!

והוא כותב איתם שירים.. וטום כתב 8 שירים מהלבום השני של באסטד!! כבוד!

inbal287

New member
אני גם חולה על מקפליי

כאלה מתוקיםםםםםםםםםםם....
דאגי

DesertRose7

New member
אני מתה עליו!

כל כך חמוד.. כל כך מתוק! כל כך ביישן! אוף.. לנשק אותו!! והארי.. אוף.. ודני.. וטום.. כולם כולם כולם!

MolsBolsRules

New member
דאגי באמת סוף אבל הוא קטן!!!

ילדון... :) ראיתן בטופ אוף דה פופס תהופעה של FIVE COLOURS IN HER HAIR?? ענק!!!

inbal287

New member
כןןןןןןןןןןן איזה הופעה יפה. חבל"ז

כמה חיכיתי לה.....
מעניין מית הם יופיעו שוב!
לא אכפת לי שדאגי קטן... איי לאב הים...

DesertRose7

New member
אולי הוא קטן..

אבל בדיוק בשבילי.. הוא יליד 87.. גדול ממני בשנה.. מה יכול להיות רע? ראיתי את ההופעה! את שתיהן!! והקלטתי כמובן! ולמי שיש אמטיוי היטס.. ראיתן את הטופ 5 שלהם??????????????????

DesertRose7

New member
את הקטע שהארי..

הציג את הקליפ של פיטר אנדרה? טוב אני אפסיק! זה פורום באסטד! אני מתאפסת..חחחחחחחח..

DesertRose7

New member
ראית את הבאולינג?

טוב.. מישהו היה צריך להושיב את הילדה הזאת לשיחה.. ולהסביר לה.. שהיא יוצאת להאולינג עם.. באסטד!!!!!!!!1 כאילו.. איפה את חיה? אפילו עיפרון שחור לא שמה!! ובקושי דיברה איתם!! וצאלרי הרג אותי עם הבולוורין!! זה היה פשוט גדול!

למעלה