שלום לכולם

שלום לכולם

אתמול חזרנו מחברים השעה 4 לפנות בוקר כביש המחצבות היא ישנה לידי נרדמה כאבה לה הבטן , אני נוהג היא מלטפת אותי ביד ושואלת שאלות מנומנמות כדי שלא ארדם על הכביש חשבתי על הפורום הזה ועל השם הגבר בעידן המודרני אבל לפי ההגדרה שלי לא הגדרה שלשמה אולי הוקם הפורום הזה לא ידעתי לענות לעצמי חלקכם מכירים אותי כי אני מפרם בפורום אחר אני מוכן לענות על כל שאלה שתישאל כדי לקבוע האם אני גבר בעידן המודרני . יום טוב

אלמרה

New member
העידן, עידן מודרני - הגבר לך תדע...

טוב תעשה אם תקרא את הודעת המנהל ואולי לפשפש כבר ב"ארכיב" ויש כבר ארכיב... אגב אין כאן מבחן כניסה ולא בדיקה מיהו הגבר, ולא הגודל קובע (הקוטן -כן
) אתה רצוי ומוזמן ליטול חלק בדיון.

R a c h e li

New member
אותי מעניין ......../images/Emo25.gif

מי ליטף אותך ב- 4 לפנות בוקר...... ונתן לך להרגיש ......או לחשוב שאתה אולי "הגבר בעידן המודרני" היא בטח קטנה וחמודה.....
...... רחלי מפרמת גם.... בפורומים שונים

רחלי יקרה

הקטנה והחמודה אצל אימה.. לדעתך לאחר הכרות של שנתיים עוד מעט אני גבר בעידן המודרני

R a c h e li

New member
אתה גבר נקודה......../images/Emo6.gif

בחיי שעדיין לא הבנתי את הקטע של העידן המודרני....... כאילו גבר שמחליף חיתולים לתינוק שלו הוא מודרני
האם גבר שבוכה הוא מודרני
האם גבר שנישאר בבית לגידול ילדיו ושבת זוגתו מפרנסת זה מודרני
יכולה עדיין להמשיך לתקתק....כאן על המקלדת...... אבל......משאירה טיפה לאחר כך....
רחלי אישה מתקופת האבן

רות 2

New member
עכביש!!!!!שלומלום.......אלמרה

עכביש ידוע בפורום אחר כאחד עם נשמההההה.... ידיו מעסות בצורה מממממש ממכרת... לא היא לי עוד העונג...אבל שומרת ת'אופציה.. (אתה מבין אלמרה הוא לא יודע לגיד לא..) האם אתה גבר בעידן המודרני...?? עידן מודרני... ואלללה לא יודעת נלך מהקל לכבד בטוחני שבסופו של דבר יסתבר שהעידן התאים את עצמו לגבר ולא ההפך אנכנו יוצרים את מציאות חיינו בכל מקרה.... אז נתחיל מהקל...וזה כמובן - זיונים..-קל יותר לזיין היום כל מה שזז. פעם היה הגבר מסתובב "סביב הזנב "הרבה עוד לפני שהיא מעיז להכניס אישה למיטה... מחזר, פרחים, שיר, פגישה, ועוד פגישה... כן גם היום הוא יודע לחזר ומשתמש בדרך זו אבל, היום אתה הרבה יותר ישיר את מושכת את מוצאת חן בעיני גם מקרין בשפת הגוף וגם בשיחה ישירה מה הוא רוצה... עידן מודרני עאלק.. בגלל הפתיחות , הישירות השיויונית הנידרשת של הנשים התעוזה של הגבר היא הרה יותר ממה שהיא בעידן אחר. אז נכון שאתה מתאים לעידן המודרני עכביש
-פעם גדלו הגברים על מה שהיא פעם... (להגן ,להקים מדינה) קראו לכם "סברס" חסונים אמיצים קשוחים.. היום אתם קילפת את הקליפה הזו ... קל לכם לומר "כואב לי" "עצוב לי" להזיל דימעה ולא יעלה על דעתכם כי משהו "בגבריות שלכם השתנתה.. אז נכון שאתה מתאים לעידן עכביש
- היום אחרי הגירושים שלך.. אתה מגלה שאם היא תלוי בך, היתה יכול לעשות בדיוק..אם לא יותר , לתת ולגדל את ילדתך לא פחות טוב מאמה.. פעם גברים לא חשבו כך.. יאלללה משאירה לאחרים להמשיך ולהראות לך מה שאתה כבא יודע בעצם....

אלמרה

New member
רות2 ועכביש היקרים!

היה לי ברור כי לכאן יגיעו רק באמת מי שלא משעמם להם ולא מתוך "סטלבטות" ממלאים שורות ובלבד שחתימתם תתנוסס. הסיכון הוא בהגדרה לקהל יעד מצומצם במספרו התועלת היא באיכות. אז כמו שהופתעתי בכלל שהפורום הזה מסקרן לפחות מספר אנשים, כמו שאני מקווה שעוד יגיעו לכאן נוספים (כן גם גברים עם נשמה!!!), כך אני מאמין שהנהלת "תפוז" לא תחליט לסגור את הפורום מ"חוסר עניין לציבור" ולא רייטינג ולא פרסים ומדליות הם המטרה. אני בטוח שכבר הצלחתי להבהיר כי הפורום הזה הוא תולדה של נסיון חיים פרטי שלי מלא מורדות וכשלונות. ובצוק העיתים כאשר בגבי רק הים, התהום, לא היתה דרך אחרת אל לתהות מה אני תרמתי ומה אני גרמתי ולאן אני דרדרתי את עצמי ויחסי הזוגיים. השם שנבחר לפורום הוא "גברים בעידן המודרני" ולא "גברים מודרניים בעידן הנוכחי" שכן אין לטעמי דרך לתבנת איש "ממוצע" ולקבוע פרדיגמות. האם ישנה בכלל דמות גבר אולטימטיבי שהגדרה מוצלחת יותר תהיה גבר אלטרנטיבי, הממצה את מה שכל אישה תרצה ותחפוץ לצידה כבן זוגה לחיים, לסקס, גידול ילדים (אומרים שהפעילויות הללו קשורות זו בזו לא?) וכיו"ב. אז טוב לנו שמר עכביש החליט להצטרף לכאן ולתרום מזמנו. אם גם נשמההה באפו מה טוב ומה נעים שבת אחים גם יחד בעוד עכביש "מעסה מממממשש בצורה ממכרת...." ברוך בואך עכביש עם נשמהההה ולך רות2: "הישר!" זו התגובה הראויה כמענה להערתך במקום "רות עבור"

תשובה קצרה

אתה גבר בעידן המודרני. כל גבר שחי היום בעיולם, קל וחומר בעולם המערבי הינו גבר בעולם המודרני. זו הגדרה שאין לנו שום פקטור בה ולכן לא אתה מגדיר את עצמך ככזה אלא העידן שאתה חי בו. נ.ב. מ'כפת לך ולמה חשוב לך לקבוע "מה אתה" ? מה, אתה לא יודע ? ונניח שאתה לא יודע, נראה לך שמשאות בפורום וירטואלי תלמד מי אתה ומה אתה ? הנה לך שלוש שאלות לענות עליהן כהתחלה ...

אסקורט

New member
ספירת מלאי...

יופי אז בינתיים יש לנו את קונן בשביל טיפולים במחסן ונסיעות בלמבורגיני, את עכביש בשביל עיסויים (בשמונה ידים אני מניחה:)) ויש את פיטר בשביל זיוני שכל ויש את אחרון הפילוסופים בשביל האמונה, גברים שבאים ומיד הולכים גם יש בשפע: אבל איפה, איפה יש גבר בשביל חיבוק וליטוף ושיחה בגובה העיניים??? אדון מנהל שרמנטי תביא עוד גברים כמוך שיודעים לחבק ולבכות אחרת אנה אנו הבנות באות????

אש אש

New member
את לא סופרת נכון../images/Emo52.gif

הייתי מתחילה עם אחרון הפילוסופים,איך אמרת? בשביל האמונה... שבזמן שקונן מתקן לי את הרכב עכביש מעסה אותי הייטב,אחלה פינוק לפני שפיטר יבוא אליי ויזיין (לי את השכל) וכשיעזוב אותי ארוץ למנהל השרמנטי לבכות על כתפיו הרי לך סט מושלם של גברים.

אסקורט

New member
כן אבל את לא לבד כאן...

וצריך מספיק גברים לכל הנשים הרבות שיש פה. על אמונה אני באופן אישי מזמן ויתרתי, אין לי בעיה ללכת למוסך במקום לקונן, עיסוי גם הוא לא must מבחינתי ופיטר ודומיו הספיקו לי לכל החיים. ואלמרה הרי יש רק אחד... שנארגן תורנות?

אש אש

New member
אני אוהבת אגוזים שקשים לפיצוח../images/Emo48.gif

אלמרה הוא נשמה טובה אשאיר לך אותו שיעזור לך בהתפתחות האישית שלך:) על אמונה ידוע לך שאסור לוותר. קונן נשמע אחד שגם יודע לגונן. בלי עיסוי אני לא ממשיכה.... ופיטר.......פיטר.......פיטר.......

אש אש

New member
אחד שלולא היה מאוהב........./images/Emo25.gif

היה שווה לפצחו:) שיהיה לך המון הצלחה באהבה
איימי.

אש אש

New member
מה תודה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

תתפשט
מכיר את זה? בחורה מנסה לסיים קשר עם החבר שלה. "שמע זה לא אתה זאת אני,נישאר ידידים..." "בסדר" ענה "תתפשטי":)

פ'סדר אש אש אבל עשי לי טובה אחת

רק אל תשלחי אותי לאסקורט ושכמותה, לא לזיין את המח ולא שום איבר אחר. למרות שבמחשבה שניה מבחינתה, זה היה אולי רעיון טוב, כי בלעדי "זייני מח" שכמוני, לא היתה לה מראה וכשאין לך מראה, איך ואל מול מי תתייפה ומול מי תשחק בדו-קרב חרבות כמו ילד שמשחק בגפו בחדר, ואל מול מי תמרח מייק-אפ כדי שלא יראו את השריטות והצלקות ואת מי תאשים בבואה שאתה רואה ? הרי בלי "זייני מח" שכמוני אין לאטומי אזניים ולבטוחים בצידקת הדרך שכמותה, כמעט שום הזדמנות לחוש קצת פסאודו צודקים, חכמים וישרים. אז יללא, שימי מים. פיטר יוצא לדרך אל נטולת הדאווין. (טוב נו, יוצא לדרך עאלק. פיטר בכלל מאוהב הרי ... אבל מותר להשתמש במטאפורות לא ?)

אש אש

New member
מבינה שכל זה לא מופנה אליי,חבל:)

ובכל זאת בא לי להגיב. יש לי שריטות,גם צלקות לא מסתירה במייק אפ! כי לולא הם לא הייתי משאני היום!! ואת מי שאני........ אני לא רוצה להסתיר לא במייקא אפ ולא במשחקים אז חשופה לעולם ולשמש ולאנשים מקסימום עוד קצת נמשים על הפנים. ואל תתנצל שוב על פלירטוטים כולנו מבינים וסתם צוחקים אז יאללה,שמתי מים.

אלמרה

New member
האמת? הייתי שמח לו הפורום הזה היה..

חף מעקיצות אישיות והתיחסות לגופם של כותבים. כל אחד על עצמו יעיד מה שהוא רוצה, אך אנא - בלי ירידות על הזולת!!! שרוט בעצמי, פגוע מירידה עלי רק לפנות בוקר... תודה!

למעלה