שלום לכולם!

yoyoyud

New member
שלום לכולם!

אז ככה, לאחותי הקטנה יש יומהולדת (בת 11), ואמא שלי נתנה לי תפקיד להכין לה כמה דיסקים עם מוזיקה ליומהולדת (שירים שאפשר לרקוד איתם) עכשיו לבעייה: אין לי שום מושג על שירים כאלה.... אז ככה, אני צריך שכל אחד מכם ירשום פה לפחות 10 שירים שיש במסיבות (שהוא שמע במסיבה והוא אהב, שהוא חושב שמתאים למסיבות), מה שבראש שלכם, לא רק ג'יסטין! ובבקשה מהר, כי אין לי הרבה זמן עד ליום הולדת שלה. תודה, יהונתן אגב, אם למישהו יש מלא שירים כאלה על המחשב, אני אשמח אם הוא/היא יצור איתי קשר בICQ (302680950) יאללה אנשים! להתחיל לכתוב!

justin love

New member
אתה רוצה גם בעברית??

של ג'סטין תוריד את המיקס של rock your body הוא ממש פצצה.. חפש גם את would you be my girlfriend שיר פצצה.. יש עוד מיקסים של ג'סטין ממש יפים.. ואם אתה רוצה בעברית יש מציאות מדומה מאבד את העשתונות פרחים בקנה שירת הסטיקר ריקוד השורטי ביגי ועוד מלאא.. באנגלית חוץ מג'סטין אמממ יש של אשר yeah וממש יש מלא שממש פצצהה..

RJlake

New member
יש את הדורבנים עם יצאנו לרקוד, שוב

הדיסקו כאן רוני עם סופרסטאר וסוד יש את סאבלימינל והצל(שונאת אותם!!) יש את שרית חדד עם אתה תותח וקצת משוגעת זה בעברית. באנגלית יש את ג'סטין כמובן ויש גם את David Guetta - love don't let me go People come people go יש את (DJ Sammy - Heaven(Trance וגם את DJ Sammy - The Boys of Summer ויש את lasgo - something ואי תראה יש לי הרבה השאלה אם זה מתאים לילדים בני 11 ואם יהיה לך זמן להוריד את כול השירים האלה עד המסיבה אם היא לא התחילה עדיין... מקווה שעזרתי...

jt fan

New member
../images/Emo9.gifהגעת למקום הנכון...

if you come to me של אטומיק קיטן toxic של בריטני ספירס where is the love של בלק אייד פיז saturday night של האנדרדוג פרוג'קט bye bye bye של אן סינק one love של בלו in the end של לינקין פארק in the middle של השוגבייבס אמממ ווואו אם אני אזכר בעוד אני אכתוב.. בכל אופן אני חושבת שאין שירים מסוימים לגיל 11.

למעלה