שלום לכולם

shwartchz

New member
שלום לכולם

הנה הביקור החודשי שלי. יותם שלנו מרגיש מצוין למרות שהיום הוא חטף חום (אולי מהשיניים). הוא מרגיש טוב עם הנעליים ועושה כמעט הכל איתם. זה כל כך יפה לראות שהוא מסתגל להכל. לא משנה מה יהיה לו על הרגליים הוא יזוז ויזחל בכל הבית ויוציא את הזבל מהפח, ספרים מהספריה וכו'... הזמן עובר לנו ממש לאט עכשיו. עברו רק שבועיים ויש לנו עוד חודשיים וחצי. רציתי לשאול, הנעליים צריכות להיות כל הזמן -3 חודשים או 12 שבועות? טוב לראות שיש הרבה חברים חדשים בפורום. אני מרגיש ממש וותיק פה... מקווה שניפגש במפגש. שלכם חופית ומשה

Adoushi

New member
הי חופית

טוב לקרוא אותך. איזה כיף לשמוע על ההסתגלות של יותם. לגבי השאלה שלך: לנו, ד"ר בור אמר שצריך להיות עם הנעליים 23 שעות למשך שלושת החודשים הראשונים. היינו מורידים ללידיא רק בערב למקלחת ומחזירים. אף לא נתנו ללידיא יותר משעת חופש בשלושת החודשים הראשונים כי הם הכי חשובים..לפעמים אפילו שמנו את הנעליים אחרי חצי שעה או 45 דקות של מנוחה. שיהיה לך יום טוב, מקווים לראותכם במפגש

Adoushi

New member
סליחה משה

חשבתי שחופית היא שכתבה. אתם תמיד מבלבלים אותי

shwartchz

New member
איהאב שלום

אני סולח לך על הטעות. חופית היום נשארה בבית עם יותם ואני בלימודים לכן יש לי זמן. אנחנו גם משתדלים לא להוריד ליותם בכלל חוץ משעה אחת ביום. אנחנו מנצלים את זה - בגלל גילו המתקדם- לתת לו לזחול ולנסות לעמוד. וכמובן אמבטיה. מה שאני שואל זה האם לספור 3 חודשים או 12 שבועות מן ההתחלה. יש הרי הבדל של כמעט שבועיים.

Adoushi

New member
ממה שאני מבין

הנעליים צריכים להיות על הרגליים למשך 12 שבועות. מה ד"ר בור אמר? נתן לכם תאריך? או שאתם הולכים למעקב לפני תום התקופה הראשונה? אנחנו ביקשנו מעקב אחרי חודשי וחצי. איהאב

shwartchz

New member
יש לנו

ביקורת באמצע התקופה. אבל נראה לנו שנלך קודם. סתם להיות רגועים שהכל בסדר. זה די מפחיד שמעכשיו הכל בידיים שלנו ואין לנו מעקב שבועי כמו קודם. איך אני אמור לראות אם ישנה נסיגה למשל? זו בעיה. לכן נראה שנלך בקרוב ולא נחכה לתור שלנו. ד"ר בור לא אמר לנו בדיוק. אני אשאל אותו לגבי הזמן המדוייק. זה קריטי בשבילנו כי בספטמבר יותם ייכנס בעז"ה למעון ואני רוצה שיהיה בלי הנעליים בבוקר.

Adoushi

New member
גם אנחנו היינו בלחץ הזה

הייתי כל יום באמבטיה מסתכל על הרגליים ותוהה אם יש תחילה של נסיגה ואיך בדיוק רואים את זה. פעם אחת נבהלנו ורצנו לד"ר בור בלי תור. נדמה לנו שמשהו לא בסדר. באותו יום במקרה, היה שם ד"ר הרזנברג מארצות הברית אצל ד"ר בור והוא בדק את הרגליים בעצמו ואמר לנו לא לדאוג התיקון בסדר גמור. ומאז אנחנו מקפידים ומנסים לא להילחץ. מחכים עד הביקורת הבאה שלנו בחודש הבא.

shwartchz

New member
בערת השם

הכל יהיה בסדר. יותם עוד יהיה שחקן כדורסל חבל על הזמן. אולי הוא עוד ינצח אותי...

אני קראתי לאחרונה על

בין חודשיים לשלוש, כך שבאמת אין לי מושג. סליחה. תשאלו את בור לפרטי פרטים... כל הכבוד ליותם, ממש מדהים איך שהוא הסתגל. אני מורידה את ה-
|איך אין אייקון של כובע?| נתראה במפגש, איזו ציפייה.

למעלה