שלום לכולם

שלום לכולם

אני מצטערת מאוד אם אני מפריעה לכם, חברי הפורום אבל יש לי שאלה...האם מישהו מכם ניסה פעם ליצור קשר עם טרי פרטצ'ט ואם כן אני אשמח אם אותו אדם יפרט קצת...

dino_din

New member
התקשרתי בשבת- הוא היה בממתינה...

אהם, טוב, האמת שלא חשבתי על זה אף פעם כך שאני לא יכול לעזור... אבל לפחות אני אקפיץ בשבילך את ההודעה :)

smadarbi

New member
זו דווקא

שאלה מעינינת- אבל רוב הסיכויים שגם אם יש כתובת או אי-מייל שבו אפשר ליצור איתו קשר הוא בחיים לא יקרא את זה- מחוץ לארצנו הקטנטונת בה הוא לא מקבל הכרה מספיקה- הוא נחשב לענק( לפחות בבריטניה- נראה לי שהאמריקאים לא כל כך מבינים את ההומור שלו)

Greebo

New member
דווקא שווה לנסות ליצור עמו קשר...

כי סופרים דווקא מישתדלים, יחסית למפורסמים אחרים, לענות לפאן מייל שלהם... אני מכיר מישהו ששלח מיכתב לרובין הוב... והיא ענת לו.. הוא שאל אותה בקשר לסרט שכתוב באחורה של הגירסא העיברית שהולכים לעשות על הרואים למרחק.. היא אמרה שהיא אף פעם לא שמעה על זה... היה עוד במיכתב...אבל אני לא ממש זוכר P: בטוח יש כתובת אי מייל לפאן מייל שלו איפשהו...זה פשוט עניין של לימצוא...

Athaclena

New member
אני כתבתי לסופר אחר

שקוראים לו דיויד ברין, והייתי בשוק כשהוא ענה לי. וגם כתבתי לאיזה אחד שכותב קומיקס יומי, וגם הוא ענה. אז היו דברים מעולם...

Greebo

New member
הממ? איזה קומיקס?

אני מכור עליהם >< אני קורא איזה 10 כרגע...

Athaclena

New member
הכי תותח - Calvin & Hobbes

אם לזה התכוונת. כתבתי לכותב של FRAZZ, ואני גם קוראת עוד כמה (NORM גם מומלץ). גם FOXTROT חמוד אבל אני לא עוקבת אחריו בצורה יומיומית.

Greebo

New member
אפשר לינק?

לא שמעתי עליו P: אני קורא בעיקר (כלומר כבר הכי הרבה זמן..) cad, something positive ו8 bit יש עוד כמה..אבל אלו הכי טובים בינתיים.. הכותב\מאייר של SP בול הצליח לגייס 22 אלף דולר מהקוראים שלו כדי שהוא יוכל להתפטר מהעבודה היומית שלו ולהעלות קומיקס אחד כל יום במקום שלושה כל שבוע P: lucky bastard ><

Athaclena

New member
קומיקסים!!

קאלווין והובס זה קומיקס שכבר נגמר
אבל עדיין מפרסמים את הישנים (כן, הוא כזה טוב. לפחות לדעתי). יש כמה אתרים עליו. פראז זה תחליף קלווין-והובס מבחינתי, גם צורת הציור קצת דומה והסטייל גם. שם יש בצד רשימה של "אם אהבת את זה אולי תנסה את"... ואני עוברת וקוראת אחרי פראז את: 9 chickweed lane - מצויר יפה אבל לא משהו rose is rose - מצויר ממש יפה וחמוד raising duncan - מחמם לב כזה for better or for worse - נורא אמיתי jump start - חמוד וסתם, שיהיה לך גם את foxtrot. שם לפעמים יש בדיחות אקטואליות, במיוחד על סרטים ושגעונות חדשים (שר הטבעות, מטריקס, מלחמת הכוכבים...) ואם אתה רוצה קלאסיקה, לך על wizard of id. עכשיו אני רוצה קישורים לאלה שאתה הזכרת.

Greebo

New member
YAY! עוד קומיקסים לאוסף ^_^

וסתם כדי לך לנסות : SP - הומור שחור מצויין.. QOW - ארררג...קומיקיס "נשי" משהו....אבל מצחיק אז אני קורא אותו >.> שמונה ביט - black mage פשוט שולט בכולם >< פרודיה על סידרת פיינל פאנטסי וD&D בכלליות...

Athaclena

New member
המלצה אחרונה ומופרעת במיוחד

ג'ו העיגול. קומיקס שמצויר ע"י מישהו שלא יודע לצייר. אבל מה, מצחיק. אתמול גם קראתי את pibgorn או משהו כזה, וזה חמוד ואפשר לקרוא את ה-20 הראשונים כדי להבין על מה מדברים בכלל. אני אנסה את ההמלצות שלך...

smadarbi

New member
ומכל זה

לא יצאנו עם תשובה- איך לדתעכם אפשר לכתוב לו? כותבים לבית הדפוס או משהו??

למעלה